Подгорица

„Пупин” снима црногорске градове

Политика пре 3 дана
Видео-надзор се уводи у Подгорици, Бару и Будви, а МУП је обавезан да на местима где су камере постави и обавештење о томе. Од нашег сталног дописника Подгорица – Подгорицу, Бар и Будву даноноћно ће снимати камере које ће… »

Влада Црне Горе утврдила Предлог закона о вероисповести

Дневник пре 3 дана
ПОДГОРИЦА: Влада Црне Горе утврдила је иновинари Предлог закона о слободи вероисповести, којим је, између осталог, прописано да ће сви верски објекти који предствљају културну баштину, а који су били у државном власништву… »

Црногорска влада утврдила закон о подржављењу црквене имовине

Политика пре 3 дана
ПОДГОРИЦА - Влада Црне Горе утврдила је иновинари Предлог закона о слободи вероисповести, којим је, између осталог, прописано да ће сви верски објекти који предствљају културну баштину, а који су били у државном власништву… »

Закон о истополним браковима на крају није у скупштини; Влада: Пребукирани смо

Б92 пре 3 дана
Подгорица -- Предлог закона о животном партнерству особа истог пола требало је да се нађе на седници црногорске Владе, међутим, извршна власт се није изјаснила о њему. Разлог, бар званично је, "пребукираност". То је за… »

Чекајући дерби у Подгорици

Моззарт спорт пре 3 дана
Партизан гостује Меги, Звезда чека ФМП, а Будућност и Цедевита се боре за лидерску позицију. Будућност се издвојила на првом месту са скором 8-1, прати је Цедевита Олимпија са 7-2, а остали су испод. Тако стоје ствари на врху… »

Ухапшен убица Јована Клисића: Насред улице изрешетао вођу црногорског клана који је био у сукобу са неким од најопаснијих…

Блиц пре 4 дана
Црногорска полиција ухапсила је особу за коју се сумња да има везе са убиством Јована Клисића у Бару. Према незваничним информацијама "Вијести" из врха Управе полиције то кривично дело је расвијетљено. У истој акцији је… »

Влада усвојила предлог Закона о слободи вјероисповијести

Глас Америке пре 5 дана
ПОДГОРИЦА — Влада Црне Горе утврдила је на сједници одржаној у четвртак предлог Закона о слободи вјероисповијести или увјерења и правном положају вјерских заједница, који би, упркос снажном противљењу Српске православне… »

Комшије на добром путу: До краја године имаће рекордан број путника

Б92 пре 4 дана
Подгорица -- Црногорски национални авио-превозник, Монтенегро ерлајнс (МА) је за 11 месеци 2019. године превезао укупно 626.297 путника у све три категорије саобраћаја. Како наглашавају у МА, оствариће зацртани план, и у 2019… »

Огласио се и бокан: „Разговарао сам са Ђордијем, шампион АБА лиге има сигурно место у Евролиги”

Блиц спорт пре 5 дана
Шампион не треба да брине, имаће загарантовано место и у наредне године. То је , председнику из Подгорице обећао , први човек Евролиге. Ако се може веровати Каталонцу који води европску кошарку. У изјави на званичном сајту… »

Да ли је ово милов нови удар на Србе: Влада Црне Горе усвојила контроверзни Предлог закона о слободи вероисповести

Курир пре 5 дана
ПОДГОРИЦА - Влада Црне Горе усвојила је данас Предлог закона о слободи вероисповести, који подразумева да све верске заједнице морају доказати да су пре 1918. били власници црквене имовине, иначе ће им бити одузета, а којем се… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Слаба киша
Слаба киша
9 ˚C
уторак
Слаба киша
Слаба киша
8˚ / 12˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 12˚

Вести дана »