Подгорица

Станови у комшилуку све скупљи - Државни просек 1.135 евра по м2

Б92 пре 3 дана
Подгорица -- Просечна цена квадратног метра стана у новоградњи у Црној Гори у четвртом кварталу прошле године износила је 1.135 евра, саопштио је Монстат. У Подгорици просечна цена квадратног метра новог стана износи 1.086… »

Савет Европе раскринкао мила: Подгорица манипулисала Венецијанском комисијом! Лагали европске правнике

Србија данас пре 3 дана
Циљ Закона о слободи вероисповести је јачање црногорске цркве - пише у извештају СЕ. Режим у Црној Гори изманипулисао је Венецијанску комисију, која је прошле године анализирала контроверзни Закон о слободи вероисповести… »

Црна Гора не посустаје, на литији и 11 верника из Србије који су пешачили 12 дана

Спутник пре 2 дана
Широм Црне Горе одржани су молебани и литије за одбрану светиња. Велики број људи поновио се окупио у свим црногорским градовима, а занимљиво је да је литији у главном граду присуствовало и 11 верника из Велике Плане који су… »

Широм Црне Горе одржане литије против Закона о слободи вероисповести

Телеграф пре 2 дана
Испред храма Христовог васкрсења у Подгорици, после молебана, кренула је нова литија коју је предводио епископ захумско-херцеговацки Димитрије. Литије широм Црне Горе организоване су и вечерас, у знак протеста против усвојеног… »

Ходочасници из Београда пробијају се преко снегом окованог Дурмитора: Кроз Жабљак их поздравио пензионисани професор (88), у…

Вечерње новости пре 2 дана
Они су поподне стигли на Жабљак где им је подршку пружио верни народ града подно Дурмитора. Ходочасници који су кренули пешице из Београда и запутили се према Подгорици да се придруже литијама којима се бране светиње у… »

Завејани по врлетима дурмитора, не одустају: Ходочасници дочекани и на Жабљаку! (видео)

Србија данас пре 2 дана
Момци који су из Београда кренули пешке за Подгорицу послали су видео-поруку у којој поручују да истрајавају у својој борби! Иако су, како кажу, скренули да друмског пута, и пошли стазама којима "ни козе нису прошле", момци… »

Медојевић позвао НАТО да утиче да власт Мила Ђукановића поштује људска права и слободе

Политика пре 2 дана
ПОДГОРИЦА – Председник ПзП-а и посланик опозиционог ДФ-а у Скупштини Црне Горе, Небојша Медојевић, позвао је данас НАТО да утиче на власт Мила Ђукановића да поштује људска права и слободе. У писму генералном секретару… »

Завејани по врлетима дурмитора, не одустају: Корак по корак за одбрану светиња! Ходочасници дочекани на Жабљаку!

Курир пре 2 дана
Момци који су из Београда кренули пешке за Подгорицу послали су видео-поруку у којој поручују да. Иако су, како кажу, скренули да друмског пута, и пошли стазама којима "ни козе нису прошле", момци поручују да нису скренули… »

Кнежевић: Известиоци Савета Европе утврдили да је Синђелић лагао

Дневник пре 2 дана
ПОДГОРИЦА: Један од лидера опозиционог Демократског фронта (ДФ), Милан Кнежевић, предочио је 20. фебруара новинарима део прелиминарног извештаја експерата Савета Европе, који су утврдили да је Саша Синђелић, сведок сарадник… »

Аутопут Бар-Бољаре чека кинеске раднике

Дневник пре 2 дана
ПОДГОРИЦА: На изградњу ауто-пута Бар-Бољаре не би требало да утиче то што је за сада одложен повратак кинеских радника у Црну Гору, очекују у Министарству саобраћаја и поморства Црне Горе. Начелник Дирекције за одржавање… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Ведро
Ведро
12 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
4˚ / 12˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
6˚ / 16˚

Вести дана »