Подгорица

Рекламе стоп: Успостављен посебан регистар "Не зови ме"

Б92 пре 4 дана
Подгорица -- Црногорска Агенција за електронске комуникације и поштанску делатност (ЕКИП) успоставила је електронски регистар "Не зови ме" за оне који не желе рекламе. Листа ће садржати телефонске бројеве и електронске адресе… »

Нови земљотрес у БиХ, потрес и у близини Подгорице

Н1 Инфо пре 6 дана
Јутрос у 5:23 часова у региону Невесиња регистрован је нови земљотрес јачине 3,8 степени по Рихтеровој скали, саопштио је Хидрометеоролошки завода Републике Српске. Европски медитерански сеизмолошки центар објавио је да је… »

Нови земљотрес код Невесиња

Данас пре 5 дана
Јутрос у 5.23 часова у региону Невесиња регистрован је нови земљотрес јачине 3,8 степени по Рихтеровој скали, саопштио је Хидрометеоролошки завода Републике Српске. Европски медитерански сеизмолошки центар објавио је да је… »

Добија ли Црна Гора "Дан Његоша" празник културе?

РТВ пре 5 дана
ПОДГОРИЦА - Опозициони Демократски фронт (ДФ) поново је предложио да се у Црној Гори уведе нови празник, 13. новембар - Дан Петра Другог Петровића Његоша, црногорски празник културе. ДФ је тај предлог актуелизовао и у октобру… »

Конобарица (42) ножем усмртила младића (18), па покушала да сакрије злочин: Разија Дацић већ робијала због смрти деце

Курир пре 5 дана
После саслушања пред судијом за истраге Вишег суда у Подгорици, на захтев Вишег државног тужиоца у овом граду, а због постојања основане сумње да је починила кривично дело убиства, Разији Дацић (42) из Рожаја је… »

Инциденти у Црној гори: Каменован аутобус са фудбалерима Будућности

Вечерње новости пре 6 дана
По завршетку сусрета у Никшићу је дошло до каменовања аутобуса у ком су се налазили играчи Подгоричана. Будућност је у Никшишу головима Ивановића и Стојиљковића савладала Сутјеску и преузела прво место на табели… »

ДФ: Увести Дан Петра Другог Петровића Његоша

Дневник пре 5 дана
ПОДГОРИЦА: Опозициони Демократски фронт (ДФ) поново је предложио да се у Црној Гори уведе нови празник, 13. новембар - Дан Петра Другог Петровића Његоша, црногорски празник културе. ДФ је тај предлог актуелизовао и у октобру… »

Стигла четири захтева: Уложиш новац и добијеш држављанство

Б92 пре 5 дана
Подгорица -- Секретаријат за развојне пројекте Црне Горе добио је укупно четири апликације за стицање црногорског пасоша у оквиру програма економског држављанства. Из Секретаријата су за подгоричке "Вијести" рекли да су за… »

Бомбом на кућу: Полиција у Подгорици расветлила напад

Вечерње новости пре 5 дана
Том приликом је причињена материјална штета на самом објекту породичне куће оштећеног, као и на возилима која су била паркирана унутар дворишта. Полиција је у Подгорици предузимајући интензивне оперативно тактичке мере и… »

За стицање црногорског пасоша кроз улагање стигла четири захтева

Политика пре 5 дана
ПОДГОРИЦА - Секретаријат за развојне пројекте Црне Горе добио је укупно четири апликације за стицање црногорског пасоша у оквиру владиног програма економског држављанства, пишу Вијести. Из Секретаријата су за подгорички… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Магла
Магла
6 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 13˚
понедељак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
6˚ / 12˚

Вести дана »