Просвета

Исплата ученичких стипендија и кредита

РТ Крагујевац пре 7 сати
Исплата треће месечне рате ученичких стипендија и кредита ученицима средњих школа у Србији за школску 2019/2020. годину почела је данас. Месечни износ ученичке стипендије и ученичког кредита је 5.400,00 динара. Из… »

Ђаци, стижу парице: Данас исплата 5.400 динара рате ученичких стипендија и кредита

Курир пре 10 сати
БЕОГРАД - Данас почиње исплата треће месечне рате ученичких стипендија и кредита ученицима средњих школа у Србији за школску 2019/2020. годину. Месечни износ ученичке стипендије и ученичког кредита је 5.400,00… »

Данас почиње исплата, 5.400 динара на рачун

Ало пре 1 сат
Лепа вест! Данас почиње исплата треће месечне рате ученичких стипендија и кредита ученицима средњих школа у Србији за школску 2019/2020. годину. Месечни износ ученичке стипендије и ученичког кредита је 5.400,00… »

Град Нови Пазар организовао испраћај просветара који ове године одлазе у пензију

ИндексОнлине пре 2 сата
НОВИ ПАЗАР – За још једну генерацију просветних радника из новопазарских основних и средњих школа која одлази у заслужену пензију, Град је, у сарадњи са директорима школа организовао испраћај. На пријему приређеном у… »

Продужиће распуст ако се повећа број оболелих од грипа

Недељник пре 3 сата
Фото: Игор Павићевић Сезонски грип се захухтава, а само на територији главног града се за недељу дана повећао број оболелих за 7,5 одсто , од тога највећи је број мини епидемија по образовним установама – школама и… »

Савремени образовни програм „Школе за 21. век“ ускоро у свим школама у Србији

Недељник пре 2 сата
Бритисх Цоунцил представио је данас резултате образовног програма „Школе за 21. век“ који је уведен у велики број школа у Србији и овом приликом уручено је још 17.500 микробит уређаја представницима чак 480 школа у… »

Шарчевић: "Ако буде требало, продужићемо распуст због грипа"

Блиц пре 3 сата
Сезонски грип се захухтава, а само на територији главног града се за недељу дана повећао број оболелих за 7,5 одсто , од тога највећи је број мини епидемија по образовним установама - школама и вртићима. Иако места за панику… »

Бишевац добитник Светосавске награде

Санџак пресс пре 4 сата
Министар просвете Младен Шарчевић уручио је данас у Влади Србије традиционалне Светосавске награде за изузетне резултате у области образовања и васпитања за 2019. годину, а међу добитницима је и градоначелник Новог Пазара… »

Изузетни ученици на билбордима

РТ Крагујевац пре 6 сати
Крагујевчани, Ужичани, Новосађани, Чачани и Београђани од недавно, на 36 билборда, постављених у њиховим градовима, могу да виде „Изузетне ученике Србије“. На билбордима у Крагујевцу су Михајло Шундовић, Вук… »

Добра вест за студенте: Сутра почиње исплата студентских кредита и стипендија

Србија данас пре 5 сати
Месечни износ је 8.400 динара, саопштило је Министарство просвете. Сутра ће почети исплата прве месечне рате студентских стипендија и кредита студентима високошколских установа у Србији за школску 2019/2020. годину… »

Вести дана »