Просвета

Учитељи траже онлајн наставу и за млађе основце

Политика пре 5 дана
Просвета је против одлуке надлежних да ђаци од првог до четвртог разреда до зимског распуста наставу похађају у учионицама. Одлука да само млађи основци не пређу на онлајн наставу од следеће недеље, већ да часове… »

Кривокапић се изјаснио: Дритан кандидат за потпредседника црногорске владе

Вести онлине пре 5 дана
Мандатар за састав нове Владе Црне Горе, Здравко Кривокапић представио је коначан предлог састава 42. Владе Црне Горе. – Определио сам се да имам једног потпредседника и тај потпредседник је Дритан Абазовић – саопштио је… »

Ђаци у Србији прелазе на онлајн наставу? Министар Ружиић: Коначна одлука усвојиће се данас

Србија данас пре 5 дана
Број заражених у школама није забрињавајући, а образовни систем је показао сву виталност, рекао је Министар просвете Бранко Ружић. Према његовим речима, школе нису место где долази до претеране трансмисије вируса, али да… »

Упутство за школе: Уз онлајн наставу и оцењивање на даљину

Радио 021 пре 4 дана
Старији основци и средњошколци од понедељка прелазе на онлајн наставу, а Министарство просвете отклонило је дилеме како ће се ученици оцењивати у допису које је упутило свим школама, и у коме наводи да ће и оцењивање… »

Како раде факултети за време пандемије – приоритет очување здравља студената и запослених

РТС пре 4 дана
И Кризни штаб и Министарство просвете препоручили су факултетима да пређу на онлајн наставу, а да се лабораторијске вежбе изводе уз пуну примену епидемијских мера. И студенти и професори боље се сналазе у овом семестру… »

Саслушање директора: Због маски под истрагом

Нова пре 4 дана
Председник Синдиката запослених у полицији Дејан Ђукић поднео је кривичну пријаву против директора основних и средњих школа у Београду јер противзаконито терају децу да носе заштитне маске. Реаговали су министар просвете и… »

Упутство за школе: Уз онлајн наставу и оцењивање на даљину

РТВ пре 4 дана
БЕОГРАД - Старији основци и средњошколци од понедељка прелазе на онлајн наставу, а Министарство просвете отклонило је дилеме како ће се ученици оцењивати у допису које је упутило свим школама, и у коме наводи да ће и… »

Како ће ђаци поправљати оцене и радити писмене задатке: Одговорено на питања која муче све родитеље

Србија данас пре 4 дана
Сви школски писмени задаци који трају дуже од 15 минута радиће се у школи. Сви школски писмени задаци који трају дуже од 15 минута радиће се у школи, уз поштовање свих епидемиолошкох мера. Такође, током наставе на… »

Откривамо: Писмени задаци и поправљање оцена могући у школама уз поштовање мера! Ово је 10 кључних новина у онлајн…

Блиц пре 5 дана
Сви школски писмени задаци који трају дуже од 15 минута радиће се у школи, уз поштовање свих епидемиолошкох мера. Такође, током наставе на даљину, ученици који су незадовољни оценом моћи ће да одговарају како би је… »

Унија синдиката просветних радника Србије: Прелазак на онлајн наставу и за млађе разреде

Југ пресс пре 5 дана
НИШ Унија синдиката просветних радника Србије затражила је од Кризног штаба и министра просвете Бранка Ружића да и најмлађи разреди пређу на онлајн наставу. Молимо вас да одлуку Кризног штаба, да ученици средњих и виших… »

Вести дана »