Просвета

Ово су кандидати за министре у црној гори: Кривокапић о саставу нове Владе! Абазовић потпредседник, ево коме иде МУП (видео)

Курир пре 5 дана
Мандатар Здравко Кривокапиц́ представио је кандидате за министре 42. Владе Црне Горе. Нова црногорска Влада, како је предложио имац́е 12 ресора. За потпредседника владе предложио је лидера ГП УРА Дритана Абазовића. За… »

Упутство Министарства просвете: У школе на контролне, искористити све капацитете да се обезбеди комуникација са ђацима

Инсајдер пре 5 дана
Министарство просвете упутило је током дана школама упутство према коме ће се одвијати настава од понедељка. Деца од петог до осмог разреда основне школе и средњошколци наставу ће пратити на даљину и препоручено је да… »

Кривокапић саопштио састав нове црногорске владе, Дритан Абазовић потпредседник

РТС пре 5 дана
Мандатар за састав нове Владе Црне Горе, Здравко Кривокапић, представио је коначан предлог за састав будуће црногорске владе. Кривокапић је саопштио да се определио за једног потпредседника и то Дритана Абазовића. Он је… »

Бранко Анђић: Брзина времена условљава естетику и стил писања

Данас пре 5 дана
Књижевник и преводилац говори о свом новом роману "Величина света", култури сећања, писању у доба глобализације Пут новог романа књижевника и преводиоца Бранка Анђића „Величина света“, чији је издавач Лагуна… »

Ево како ће се ученици оцењивати у току онлајн наставе

Ало пре 5 дана
Донета је одлука од стране Министарства просвете на који начин ће се оцењивати ученици. Старији основци и средњошколци од понедељка прелазе на онлајн наставу, а Министарство просвете отклонило је дилеме како ће се ученици… »

Још 7.780 новозаражених, 57 преминулих, на респираторима 245

Данас пре 5 дана
Најновији подаци за Србију У Србији је у последња 24 сата регистровано 7.780 новозаражених од корона вируса и 57 преминулих. Укупно у нашој земљи до сада су 155.994 особе оболеле од овог вируса, а регистрована су 1.423 смртна… »

Упутство за школе: Уз онлајн наставу и оцењивање на даљину

Б92 пре 5 дана
Београд -- Старији основци и средњошколци од понедељка прелазе на онлајн наставу, а Министарство просвете отклонило је дилеме како ће се ученици оцењивати. Министарство је упутило допис свим школама у коме наводи да ће и… »

Кривокапић саопштио састав нове црногорске владе, Абазовић потпредседник

РТВ пре 5 дана
ПОДГОРИЦА - Мандатар Здравко Кривокапић за потпредседника владе предложио је лидера ГП УРА Дритана Абазовића. За кандидата за министра унутрашњих послова у новој влади је предложио адвоката Сергеја Секуловића, док је за… »

Саопштен састав црногорске владе, Дритан Абазовић потпредседник

Радио 021 пре 5 дана
Мандатар Здравко Кривокапић саопштио је састав нове црногорске владе. За потпредседника је предложио лидера ГП УРА Дритана Абазовића. За министра унутрашњих послова у новој влади је предложио адвоката Сергеја Секуловића… »

Ученици ОШ „Драгиша Михаиловић“ најбољи на завршном испиту

РТ Крагујевац пре 5 дана
Завод за вредновање квалитета рада који функционише под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, анализира завршни испит који ученици осмог разреда полажу на крају школске године. Анализирају се… »

Вести дана »