Просвета

"Ситуација је алармантна": Ружић очекује увођење оштријих мера, ево шта је рекао за пребацивање нижих разреда на…

Блиц пре 1 дан
Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружиц изјавио је да су на данашњој седници Кризног штаба за борбу против короне изнети предлози за увођење оштријих мера, додајући да очекује да ће таква бити и нова… »

Ружић: Са Кризног штаба упућене препоруке Влади за оштрије мере у борби против короне

Данас пре 1 дан
Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић изјавио је да су на данашњој седници Кризног штаба за борбу против короне изнети предлози за увођење оштријих мера и он очекује да ће таква бити и нова одлука… »

Форум београдских гимназија: Прекратак рок за закључивање оцена током онлајн наставе

Нова економија пре 2 дана
У старијим разредима основних и у свим средњим школама у Србији од данас се почело са онлајн наставом. Прелазак на тај начин рада је тежи, али је тренутно у условима пандемије свакако безбеднији и за ученике и за наставнике… »

У дану за нама преминуло 55 пацијената, Тиодоровић: Ситуација у Србији неповољна, у Београду катастрофална

РТС пре 2 дана
Према последњим подацима, у Србији је коронавирус потврђен код још 6.224 особа, а од последица заразе преминуло је 55 пацијената. Тестирано 17.093. На респираторима 253 пацијента. 30. 11. 2020. 20:38 Ружић очекује увођење… »

Потпуни прелазак на онлајн наставу? Министар: Ја сам против

Б92 пре 1 дан
Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић каже да су на седници Кризног штаба за борбу против короне изнети предлози увођења оштријих мера. Он је додао да очекује да ће таква бити и нова одлука државе… »

О настави за ученике са сметњама одлучују школе и родитељи

Политика пре 1 дан
Школе за ученике са сметњама у развоју добиле су данас упутство од Министарства просвете да у консултацији са Саветом родитеља донесу одлуку о облику наставе - да ли ће бити непосредна у школи или на даљину. Како је… »

Ружић: Онлајн настава није као рад у учионици, али није ни новотарија

РТВ пре 1 дан
БЕОГРАД - Наш образовни систем је показао висок степен адаптабилности и виталности. Свакодневно добијамо податке колико има заражених у просвети и то уопште није тајна. Не треба изазивати панику, то нису бројке од десетина… »

Ђаци на онлајн настави, просветари упозоравају да је држава сву одговорност пребацила на наставнике

Радио 021 пре 1 дан
Због погоршања епидемиолошке ситуације, већина ђака наставу прати онлајн. Просветари упозоравају да држава није решила проблеме на које су указивали, као и да је сву одговорност и овог пута пребацила на наставнике. Старији… »

Ружић: Очекују нас још оштрије мере

Нова пре 1 дан
Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић изјавио је да су на данашњој седници Кризног штаба за борбу против короне изнети предлози за увођење оштријих мера, додајући да очекује да ће таква бити и… »

Министар просвете објаснио зашто је против увођења онлајн-наставе од 1. до 4. разреда

Спутник пре 1 дан
Министар просвета, науке и технолошког развоја Бранко Ружић изјавио је да се противи увођењу онлајн-наставе за ученике нижих разреда основне школе зато што се, како је рекао, у том узрасту стичу елементарна писменост и… »

Вести дана »