Просвета

Еминентни стручњаци о безбедности деце на интернету

ПЦ Пресс пре 4 дана
На Међународни дан детета, у среду 20. новембра у Привредној комори Србије, у Великој сали на Теразијама, одржаће се конференција о безбедности деце на интернету. Конференција је замишљена као сусрет и излагања… »

Нови снимак вршњачког насиља: Четворица на једног у Стапару

Блиц пре 4 дана
На Твитер налогу ’’Покрет Левијатан’’ појавио се снимак вршњачког насиља на коме се види како четири младића малтретирају једног познаника, вређају га, гурају у жбуње а затим и шутирају. Припадници… »

Школа у Ћуприји нема уговоре са естрадним личностима

Вечерње новости пре 4 дана
Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји нема уговор о ангажовању естрадних уметника, саопштило је Министарство просвете. Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји нема уговор о ангажовању естрадних… »

Последњи директор Високе медицинске школе Ћуприја: Неко је обмануо министра Шарчевића

РТВ пре 5 дана
ЋУПРИЈА - Последњи директор Високе медицинске школе струковних студија Ћуприја и председник Српског лекарског друштва – подружница Поморавље, Христос Алексопулос демантује тврдњу министра просвете, науке и технолошког… »

Школа за учење и забаву

Данас пре 5 дана
Обогаћени једносменски рад у шабачким школама Основна школа „Доситеј Обрадовић“ у Волујцу једна је од 204 школе у Србији које су од почетка школске 2019/2020. године почеле са реализацијом пилот-пројекта Министарства… »

Песнички час учитељству у част у Власотинцу

Југмедиа пре 5 дана
Песници Дејан Алексић, Бошко Ломовић и Милош Милишић данас и сутра гости су Власотинца у оквиру манифестације Песнички час – учитељству у част, који је установљен је као помен на прерано преминулу наставницу српског… »

Државне стипендије студентима недостајућих занимања

Дневник пре 5 дана
Рок за пријављивање на конкурс за доделу стипендија студентима високошколских установа у Републици Србији, који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја ,за школску 2019/2020. истиче сутра… »

Одложено изјашњавање о штрајку

Данас пре 5 дана
У Министарству просвете тврде да чине све што је у њиховој моћи да се рачун ОШ "Серво Михаљ" у Зрењанину одблокира Изјашњавање запослених у ОШ „Серво Михаљ“ у Зрењанину о могућем штрајку у тој образовној… »

Шапчани се сећају Исидоре Секулић

РТС пре 5 дана
Негујући културу сећања, Шапчани се са поносом сећају и некадашње суграђанке Исидоре Секулић. Поводом 110 година од њеног доласка у град на обали Саве, на кућу у којој је живела постављена је спомен-плоча, а из… »

Један од најбољих учитеља штрајкује глађу

Југ пресс пре 6 дана
ВРАЊЕ Учитељ у ОШ „Светозар Марковић“ у Врању, освајач многобројних локалних, националних и међународних награда, Миомир Дејановић ступио је, од среде ујутро, у штрајк глађу. На овај ни мало популаран корак одлучио… »

Вести дана »