Просвета

Изложба о др Владану Ђорђевићу у Врању

Јужне вести пре 5 дана
Врањанци ће поводом Дана државности, у четвртак, 13. фебруара, моћи да погледају изложбу о академику из 19. века , оснивачу Српског лекарског друштва, Војног санита Србије и Црвеног крста Србије, председнику Општине… »

Хоће ли грип продужити распуст? Министар каже: Знаћемо данас, али ако буде као јуче…

РТВ Нови Пазар пре 5 дана
Министар просвете Младен Шарчевић изјавио за ТВ Прва да би данас требало да се донесе одлука о томе да ли ће се продужити зимски распуст за ђаке. Подсетимо, одлуком покрајинске владе у Војводини је, због епидемије грипа… »

Ово је мајка последњег Обреновића! Била је љубавница краља Милана, због које је напустио све (видео)

Србија данас пре 5 дана
Артемиза Христић, је била позната као љубавница краља Милана Обреновића, са којим је имала ванбрачног сина Ђорђа. Гркиња је рођена у имућној породици Јоанидес (или Јоаниду). Била је удата за Милана Христића, секретара… »

Ускоро одлука о продужетку распуста

Ало пре 5 дана
Министар просвете Младен Шарчевић поручио је јутрос да ће због актуелне епидемиолошке ситуације грипа данас бити одржан састанак са Министарством здравља на ком ће бити одлучено о продужетку распуста. Шарчевић је за… »

Згрће огромне паре, нагрувала себи плату од 3.330 евра месечно и то није све!

Ало пре 5 дана
Приходи Љиљане Марковић, в. д. декана Филолошког факултета у Београду, у последње четири године нису мањи од 400.000 динара или 3.330 евра месечно. Од тога само плата коју прима као декан износи невероватних 280.000… »

Одлука о продужењу распуста у централној Србији до краја недеље

Мондо пре 5 дана
За ђаке у Војводини распуст је већ продужен до 21. јануара. За ђаке у Војводини распуст је већ продужен до 21. јануара. У Војводини је због епидемије грипа од сутра обустављен боравак деце у вртићима и настава у школама… »

Средња школа у Србији биће обавезна: Ко не мисли тако, мораће папрено да плати. Казне до 100.000

иКрагујевац пре 5 дана
Средња школа у Србији биће обавезна, а оним родитељима ученика који не испуне ову обавезу следује казна по џепу до 100.000 динара, каже министар просвете Младен Шарчевић. Додаје да је Нацртом стратегије образовања… »

Одлука о распусту у Србији до краја седмице, Министарство просвете у контакту с 'Батутом'

Нови магазин пре 5 дана
До краја седмице донеће се одлука о евентуалном продужењу школског распуста, речено је данас агенцији Бета у Министарству просвете Србије. Како је наведено, ситуација с грипом се прати и Министарство је у сталном контакту с… »

До краја недеље одлука о продуженом распусту за ђаке у Србији

Недељник пре 6 дана
Недељник До краја седмице биће донета одлука о евентуалном продужењу школског распуста, речено је данас агенцији Бета у Министарству просвете Србије. Како је наведено, ситуација с грипом се прати и Министарство је у сталном… »

Собарица, молер, цвећар и помоћник кувара: Ове смерове у средњим школама завршаваћете за 2 године

Телеграф пре 5 дана
Школовање ће трајати две године. Министар просвете Младен Шарчевић најавио је данас да ресорно министарство ради на увођењу двогодишњег средњег образовања, и то за око 40 занимања. Телеграф.рс сазнао је из ове… »

Вести дана »