Просвета

Ко остаје код куће, а ко иде у школу: Од данас поново почиње онлајн настава за ђаке!

Мондо пре 2 дана
Школама дата упутства. Школама дата упутства. Старији основци од петог до осмог разреда и средњошколци, од данас ће наставу пратити онлајн. Истовремено, млађи основци, од првог до четвртог разреда, настављају да иду у… »

Од данас за старије основце и средњошколце настава онлајн

РТВ пре 2 дана
БЕОГРАД - Старији основци од петог до осмог разреда и средњошколци, од данас ће наставу пратити онлајн, док млађи основци, од првог до четвртог разреда, настављају да иду у школу. Одлуком Владе Србије, на препоруку Кризног… »

Онлајн настава од данас: Старији основци и средњошколци наставу прате од куће

Вечерње новости пре 2 дана
СТАРИЈИ основци од петог до осмог разреда и средњошколци, од данас ће наставу пратити онлајн, док млађи основци, од првог до четвртог разреда, настављају да иду у школу. Одлуком Владе Србије, на препоруку Кризног штаба… »

Онлајн настава од данас: Старији основци и средњошколци наставу прате од куће

Србија данас пре 2 дана
Старији основци од петог до осмог разреда и средњошколци, од данас ће наставу пратити онлајн, док млађи основци, од првог до четвртог разреда, настављају да иду у школу. Одлуком Владе Србије, на препоруку Кризног штаба… »

Данас за старије основце и средњошколце почиње настава на даљину: Ево како ће се ђаци оцењивати

Телеграф пре 2 дана
Настава на даљину за старије основце и средњошколце ће се примењивати до почетка зимског распуста, 21. децембра. Старији основци од петог до осмог разреда и средњошколци, од данас ће наставу пратити онлајн, док млађи… »

Може доћи до затварања свих школа у Србији? Огласило се Министарство просвете, ствар је јасна

Србија данас пре 3 дана
Министар поручује да могућност затварања школа "не постоји ни у примисли", јер се очекује ефикасност мера које су управо уведене. Образовне установе и просветни радници су показали и доказали спремност да се прилагоде… »

Школе ће од сутра бити скоро празне

Нова пре 2 дана
Одлуком Кризног штаба ђаци старијих разреда основних школа и средњошколци, од сутра у потпуности прелазе на онлајн наставу и учење од куће. У учионице и школске клупе још увек ће седати они најмлађи ђаци - од првог… »

Музичка школа „Др Милоје Милојевић“ прелази на онлајн наставу

РТ Крагујевац пре 3 дана
У складу са упутством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а на основу одлуке Кризног штаба, на онлајн наставу од сутра прелазе све музичке и балетске школе у Србији, као и школе за ученике са сметњама у… »

Образовање не сме да трпи! Министар Ружић: Вирус неће затворити школе, такав сценарио не постоји

Србија данас пре 3 дана
Бранко Ружић, министар просвете, науке и технолошког развоја, поручио је да могућност затварања школа "не постоји ни у примисли" - Образовне установе и просветни радници су показали и доказали спремност да се прилагоде… »

Бранко Ружић за Курир: Образовање се не сме прекинути, сценарио о затварању школа не постоји!

Курир пре 3 дана
Образовне установе и просветни радници су показали и доказали спремност да се прилагоде ситуацији и сви у систему су преузели озбиљан терет како школска година не би била изгубљена, већ максимално искоришћена у датим… »

Вести дана »