Саво Милошевић

Станојевићева порука играчима уочи тренинга: Хоћу емоцију!

Спортски журнал пре 25 дана
- Хоћу емоцију, будите прави, фокусирани. Будите одговорни и морамо да верујемо. Хоћу да видим праву гробарску емоцију - рекао је Станојевић на првом састанку са играчима. Нови тренер фудбалера Партизана Александар… »

Овако је обављена примопредаја у Партизану: Саво одржао последњи, а Станоје први тренинг у Хумској

Телеграф пре 25 дана
Доскорашњи тренер црно-белих предао је тренерску палицу свом наследнику. Достојанствен одлазак једног и помало еуфоричан долазак другог тренера догодио се данас и званично у спортском центру Партизана у Земуну, у коме се Саво… »

Станојевићева порука фудбалерима уочи тренинга: Хоћу емоцију

РТВ пре 25 дана
БЕОГРАД - Нови тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, уочи данашњег првог тренинга, послао је јасну поруку играчима шта од њих очекује у наредном периоду. "Хоћу емоцију, будите прави, фокусирани. Будите… »

Станојевић изашао пред фудбалере Партизана и загрмео! Ове речи новог тренера ће добро упамтити!

Блиц спорт пре 25 дана
Нови шеф стручног штаба ФК Партизан Александар Станојевић одржао је први тренинг на СЦ Партизан – Телеоптик. Том приликом се играчима обратио врло кратко и врло снажном поруком: ‘Хоћу гробарску емоцију! Будите прави… »

Хоћу гробарску емоцију! Станојевић на првом састанку са фудбалерима послао јасну поруку (фото)

Курир пре 25 дана
Нови тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, уочи данашњег првог тренинга, послао је јасну поруку играчима шта од њих очекује у наредном периоду. "Хоћу емоцију, будите прави, фокусирани. Будите одговорни и… »

Станојевићеве прве речи играчима Партизана, порука је јасна!

Спортске.нет пре 25 дана
Саво Милошевић се опростио од фудбалера. Саво Милошевић је напустио клупу Партизана након пораза од Војводине, а на његово место постављен је Александар Станојевић. Савов растанак са клубом протекао је у добром тону, а… »

Овако је нови тренер Партизана дизао борбени морал играчима, одјекивало је свлачионицом!

Ало пре 25 дана
Да ли је ово нова ера Партизана? Одржао је прву прозивку играча, откако је именован за новог/старог тренера Партизана. Бурно је било у Хумској у последњих неколико дана. Сада већ бивши тренер Саво Милошевић напустио је… »

Хоћу да видим гробарску емоцију! Откривено шта је Станоје рекао играчима Партизана на првом састанку

Телеграф пре 25 дана
Нови тренер црно-белих одржао је говор својим играчима. Нови тренер Партизана Александар Станојевић започео је свој нови мандат у Хумској. Након што је представљен у среду и најавио борбу до краја за титулу и много… »

Може ли Станојевић поново до преокрета?

Моззарт спорт пре 25 дана
Шта чека Станојевића у Партизану и шта чека Партизан са Станојевићем. Промена тренера у Партизану догодила се муњевито. Изненада. Не баш онако како је Зоран Мирковић само одједном, без речи, спаковао ствари и отишао… »

Нови тренер Партизана Александар Станојевић преузео дужност уз молбу за стрпљење

Данас пре 26 дана
Саво Милошевић је напустио клупу Партизана јер је клуб још пре септембра сакупио минус од шест бодова за Црвеном звездом на табели Суперлиге. За новог тренера црно-белих Александра Станојевића сустизање вечитог ривала ове… »

Вести дана »