Сергеј Трифуновић

Трифуновић: Протести се враћају у руке грађана

Данас 30.01.2020
Лидер Покрета слободних грађана за Данас То не треба да буду „нечији“ протести и нису ничија „прћија“, до протести грађана, али, опозиција, свакако, треба да их организује, и не би требало, као досад, да се скрива у… »

Трифуновић: Протести се враћају у руке грађана!

Правда 30.01.2020
То не треба да буду „нечији“ протести и нису ничија „прћија“, до протести грађана, али, опозиција, свакако, треба да их организује, и не би требало, као досад, да се скрива у четвртом плану, као да нема везе са њима… »

Трифуновић: Нису протести ничија прћија, враћају се у руке грађана

Недељник 30.01.2020
Фото Недељник Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић оценио је да опозиција треба да организује протесте али и додао да ти скупови нису “ничија прћија, већ протести грађана”. Он је за издање Данаса од… »

Трифуновић: Протести се враћају у руке градјана

Нови магазин 29.01.2020
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић оценио је да опозиција треба да организује протесте али и додао да ти скупови нису "ничија прћија, већ протести грађана". Он је за издање Данаса од четвртка… »

Лидер ПСГ изгубио компас! Сергеј Трифуновић: Радикале треба набити на колац

Курир 29.01.2020
Били смо благи према радикалима. Мислили смо да су смешни. Људи су долазили и у минхенску пивницу да се смеју Адолфу. Зато у следећем турнусу, угазити го*на без милости. Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) и глумац Сергеј… »

Реакције на излазак "1 од 5 милиона" на изборе: Избегавање школске обавезе

Б92 28.01.2020
Покрет "1 од 5 милиона" најавио је излазак на предстојеће парламентарне изборе, који су најављени за април ове године. Они своју одлуку бране намером да спрече “тројанце” да узму још један мандат. "Постало нам је јасно да… »

Трифуновић: Нема слободе тамо где има страха

Н1 Инфо 28.01.2020
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић рекао је да нема слободе тамо где има страха, нема грађанина тамо где нема достојанства, нема покрета тамо где избегаваш да учиниш нешто што можеш. "Најмање желим… »

Ђилас наредио тотални рат против свих, Сергеј побеснео

Ало 28.01.2020
Потпуни хаос настао је у редовима опозиције након што је покрет "1од 5 милиона" донео одлуку о изласку на изборе. Тако је идеја Ђиласовог Савеза за Србију о бојкоту у потпуности пропала, а убрзо се читава опозиција наклоњена… »

“После 29 година свих вучића и дачића који нам се смеју у лице, требало је јахати у сусрет свом страху”: Сергеј…

Недељник 28.01.2020
Фото Недељник Лидер Покрета слободних градјана Сергеј Трифуновић рекао је да нема слободе тамо где има страха, нема грађанина тамо где нема достојанства, нема покрета тамо где избегаваш да учиниш нешто што можеш… »

Твитер свађа око бојкота (2): Сергеј: "Изађите на изборе као Коалиција Тужни Скуп"; "1 од 5 милиона": "Добра идеја"

Блиц 28.01.2020
Одлука Покрета "1 од 5 милиона" да изађе на изборе изазвала је бројне реакције - најмање оне које су у покрету очекивали. Очекивано, о томе је своје мишљење имао и лидер ПСГ Сергеј Трифуновић, који је ушао у расправу са… »

Вести дана »