Сергеј Трифуновић

И овај би да се бави политиком: Сергеј пљувао премијерку јер штити најстарије грађане

Курир пре 20 дана
Брига га за пандемију: Твитераши напали Трифуновића што само вређа и пљује, а нема никакав план или решење. Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић не престаје да користи примитиван и вулгаран речник, ма… »

Сергеј реаговао на увођење ванредног стања: Жао му је само због једне ствари!

Правда пре 23 дана
Ванредно стање у Србији уведено је вечерас због коронавируса, саопштио је председник Александар Вучић. Реакције грађана се већ шире друштвеним мрежама, а одмах се огласио лидер ПСГ Сергеј Трифуновић. Ово је поделио на… »

У Чачку основано Повереништво Покрета слободних грађана

Морава инфо пре 23 дана
ЧАЧАК – У Чачку је основано Повереништво Покрета слободних грађана, на чијем ће челу бити Олга Јанковић. Повереништво странке коју предводи глумац Сергеј Трифуновић постоји тек неколико недеља, а у локалној… »

Интервју Ана Марија Росси: Боље се осећам са “Ајваром” него без њега

Нови магазин пре 27 дана
Филм Ајвар, у односу на актуелна домаћа остварења, од почетка је деловао као метеорит: љубавна прича, па још мелодрама, а главни ликови нису тинејџери. Редитељка Ана Мариа Росси у једном од својих интервјуа оценила је да… »

Сергеј Трифуновић честитао 8. март поруком „Срећан вам Дан здравог разума“

Данас пре 30 дана
Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић честитао је свим људима Осми март, као, како је навео „дан када је човечанство еволуирало“. Трифуновић је истакао да се Осми март у Србији бележи као Дан жена и… »

РИК одбио приговор Сергеја Трифуновића

Радио 021 пре 31 дан
На седници Републичке изборне комисије одбијен је приговор Сергеја Трифуновића из Београда на решење Комисије којим се проглашава листа Српске напредне странке за изборе. Председник РИК Владимир Димитријевић је предложио да… »

“Ајвар“ у Дому културе Ивањица

ИнфоЛИГА 03.03.2020
У ивањичком Дому кутуре, 10. марта у 20 часова, биће приказано домаћи филм ‘’Ајвар’’. Цена улазнице је 250 динара. Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у… »

Пала прозивка! Весић: Трифуновићу, добро је да си се опаметио, видиш да ти политика не иде од руке! (фото)

Србија данас 02.03.2020
Лидер Покрета Слободних грађана Србије Сергеј Трифуновић поставио је фотографије реконструисаног Трга Републике на свом Инстаграм профилу. Ова, за Трифуновића крајње необични и изненадни потез, с обзиром на то шта је све… »

„Ајвар” у ивањичком Дому културе

Глас Западне Србије 02.03.2020
Ивањица – У уторак, 10. Марта са почетком у 20 часова, у ивањичком Дому културе биће приказан филм „Ајвар” у режији Ане Марие Росси. „Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ… »

"Ало дебилу!" Карлеуша жестоко одбрусила Бака Прасету - естрадни рат кључа: "Уживај у пензији!"

Србија данас 01.03.2020
Хаос! Богдан Илић, Бака Прасе, наш најпознатији јутјубер, недавно је "заратио" са најпопуларнијом нашом певачицом, Јеленом Карлеушом, па се и даље прозивке на инстаграм друштвеним мрежама настављају. Подсетимо, Карлеуша… »

Вести дана »