Сирија

ЏИХАДИСТИ се не заустављају! Исламска држава искористила кризу са коронавирусом да изведе неколико бруталних напада!

Правда пре 5 дана
Исламска држава (ИД) искористила је тренутну кризу коронавируса у Сирији да покрене неколико напада широм земље. У петак је Исламска држава започела своју кампању извођењем вишеструких напада унутар подручја која држе… »

Амери покушали да блокирају Русе: Путинови специјалци надмудрили маринце, а онда је кренула потера... (видео)

Правда пре 6 дана
Руске и америчке војне трупе умало су се сукобиле у близини једног од најважнијих нафтних поља Рмелан на североистоку Сирије. Локални медији наводе да се инцидент догодио пре неколико дана, а снимак се појавио на друштвеним… »

Америка: Турска је жртва руско-сиријске агресије у Идлибу

Вести онлине пре 5 дана
Турска је жртва руско-сиријске агресије у Идлибу, изјавила је стална представница САД-а Кеј Бејли Хатчинсон уочи самита министара спољних послова земаља-чланица НАТО-а. Она је позвала Анкару да уклони руске системе ПВО… »

Веселин Тоза Матић: У Индији је на снази забрана изласка из куће до 14. априла

Моззарт спорт пре 5 дана
Селектор кошаркашке репрезентације Индије контактира са породицом, чита, припрема тренинге и прати телевизију. Као дечак бавио се свим спортовима. Тренирао је одбојку, али је пред сваки одбојкашки тренинг са друговима играо… »

Америка: Турска је жртва руско-сиријске агресије у Идлибу

Спутник пре 5 дана
Турска је жртва руско-сиријске агресије у Идлибу, изјавила је стална представница САД Кеј Бејли Хатчинсон уочи самита министара спољних послова земаља-чланица НАТО-а. Она је позвала Анкару да уклони руске системе ПВО С-400 и… »

"Чешка, Мађарска и Пољска прекршиле закон ЕУ"

Б92 пре 6 дана
Европски суд правде пресудио је данас да су Чешка, Мађарска и Пољска прекршиле закон ЕУ одбијањем да се придржавају програма избегличких квота. Програм је покренут након што је више од милион миграната ушло у ЕУ… »

Турска војска извела смртоносни напад!

Ало пре 6 дана
Анкара се хитно огласила. Турска војска је извела напад ове седмице, што је резултирало томе да је неколико бораца предвођених Курдима "неутралисано" на северу Сирије, објавило је у четвртак турско Министарство одбране. -… »

У Дивљани смештено 284 мигранта

Југ пресс пре 6 дана
НИШ Прихватни центар у Дивљани крај Беле Паланке поново функционише након што су ту у уторак смештена 284 мигранта, углавном из Сирије, рекао је данас Слободан Савовић из Комесаријата за избеглице и миграције. Он је изјавио… »

Мигранти солидарни са нама у борби против короне и спремни да помогну

РТС пре 6 дана
У Прихватним центрима у Србији има осам и по хиљада миграната, у четири центра у Пчињском округу 1800. У Бујановцу и Прешеву су самци углавном из Авганистана, а у Врању и Босилеграду породице са децом. Неки од миграната који… »

Информације о вирусу и за мигранте

Данас пре 6 дана
Комесаријат за избеглице покренуо Дневни билтен о пандемији У циљу што бољег информисања миграната о озбиљности ситуације са пандемијом корона вируса у земљи и свету, Комесаријат за избеглице и миграције покренуо је на свом… »

Вести дана »