Сирија

„Никада нећемо признати независност Нагорно-Карабаха“

Вести онлине пре 5 дана
У интервјуу, који је дао генералном директору МИА „Русија севодња“ Дмитрију Кисељову, председник Азербејџана Илхам Алијев оценио је тренутну ситуацију у Нагорно-Карабаху, говорио је о губицима Јерменије и Азербејџана… »

Разбијен ланац кријумчара у Северној Македонији, ухапшено 10 особа

Б92 пре 4 дана
У Северној Македонији разбијен је ланац кријумчара људи, а ухапшено је 10 особа оптужених за пребацивање миграната из суседне Грчке. Ухапшени су македонски држављани, међу којима су отац и син за које полиција наводи да… »

Јерменски професор српског језика објаснио: Хришћанство се брани у Јерменији! Спаја нас Свети Сава (видео)

Правда пре 4 дана
“Азербејџан не може добити Нагорно – Карабах. Бомбардују цркву, насеља, убијају старце, старице, децу и онда траже Нагорно – Карабах, е па не може. Јерменски војници знају зашто гину, али њихови војници који су… »

Немилосрдни Алијев: Открио шта ће бити са Карабахом, а посебну поруку има за Јермене! (мапа/видео)

Србија данас пре 4 дана
Док он даје интервју, недужни цивили гину на обе стране. У интервјуу, који је дао генералном директору МИА "Русија севодња" Дмитрију Кисељову, председник Азербејџана Илхам Алијев говори о тренутној ситуацији. Алијев је… »

Прелазак границе наплаћивали 700 евра: Разбијен ланац кријумчара људи у Северној Македонији, отац и син вође групе

Блиц пре 5 дана
У Северној Македонији разбијен је ланац кријумчара људи, а ухапшено је 10 особа оптужених за пребацивање миграната из суседне Грчке. Ухапшени су македонски држављани, међу којима су отац и син за које полиција наводи да… »

Илхам Алијев ексклузивно за Спутњик: Никада нећемо признати независност Нагорно-Карабаха

Спутник пре 5 дана
У Нагорно-Карабаху војне операције трају од 27. септембра. Споразум о прекиду ватре постигнут је у Москви, али стране тврде да се у пракси он углавном не поштује. У интервјуу, који је дао генералном директору МИА „Русија… »

Десет ухапшених у Сјеверној Македонији због кријумчарења миграната

Слободна Европа пре 5 дана
У Сјеверној Македонији у четвртак, 15. октобра, ухапшено је десет мушкараца, оптужених за вођење кријумчарског ланца којим су мигранти довођени из сусједне Грчке. Македонски држављани, укључујући оца и сина за које… »

Председник АЗЕРБЕЈЏАНА о рату и миру: Никада нећемо признати независност Нагорно-Карабаха, Јермени ту нису никада живели

Вечерње новости пре 5 дана
У НАГОРНО-Карабаху војне операције трају од 27. септембра. Споразум о прекиду ватре постигнут је у Москви, али стране тврде да се у пракси он углавном не поштује. У интервјуу, који је дао генералном директору МИА „Русија… »

Док у Нагорно-Карабаху бесни рат, ова држава поставља базе широм Сирије

Србија данас пре 5 дана
Нагомилавање турске војске у Идлибу. Турске оружане снаге успоставиле су 15. октобра ујутро нову војну базу у северозападном сиријском региону Идлиба. Базу су успоставиле ново распоређене снаге у близини града Кокфин, у… »

Блицкриг Турске и АЗЕРБЕЈЏАНА: Пашињан открио планове за заузимање Нагоро-Карабаха

Вечерње новости пре 5 дана
ТУРСКА и Азербејџан су планирале блицкригом да заузму Нагорно-Карабах и то нису успели, изјавио је премијер Јерменије Никол Пашињан. Постоје докази да је Турска пребацивала милитанте из Сирије у Карабах, рекао је он. Пашињан… »

Вести дана »