Сјеница

Девет година чекала и радила у пекари: Љекарка из Сјенице напокон добила посао у струци

Санџак пресс пре 10 сати
Сјеничанка Јасмина Тахировић, коју је Србија упознала као лекарку која је радила у пекари, а где је једном приликом добила и отказ, коначно је после девет година безуспешних конкурисања добила посао у струци. Док је… »

Расправа о програму РТС: Пештер није само прогноза времена

Санџак пресс пре 1 дан
Мјештани општине Сјеница сматрају да у програмским садржајима Радио телевизије Србије (РТС) свакодневни живот људи из овог краја треба да буде више заступљен, закључено је данас на јавној расправи. Скуп је организовао… »

Академик Зукорлић – Санџак живи у пуној снази и полету упркос томе што су многи покушали да га униште

Санџак пресс пре 1 дан
У препуном амфитеатру Факултета за Исламске студије организирана је свечана академија “Дан Санџака”. Поводом Дана Санџака утемељена је манифестација “Санџачки дани књиге” која је за све љубитеље књижевности… »

У поводу Дана Санџака уприличена свечана академија

Санџак пресс пре 1 дан
У препуном амфитеатру Факултета за Исламске студије организирана је свечана академија “Дан Санџака”. Поводом Дана Санџака утемељена је манифестација “Санџачки дани књиге” која је за све љубитеље књижевности… »

Сјеница: Друга јавна расправа о програмским садржајима РТС-а

РТС пре 1 дан
Друга јавна расправа о програмским садржајима РТС-а одржана је у Сјеници. Наредне јавне расправе биће и Зрењанину и Београду. У организацији Програмског савета РТС-а у Сјеници је одржана друга јавна расправа о програмским… »

ОВАЈ ПОТЕЗ ДР АЛТАНА ХАМИДОВИЋА ОДУШЕВИО ЈЕ СВЕ! ПОЗИВ ЧЕКАЛА ЈЕ 9 ГОДИНА! Лекарка Јасмина више не ради у пекари!

Санџак хабер пре 1 дан
Докторка Јасмина Тахировић из Сјенице, која је радила у пекари, коначно је добила посао Она је дипломирала пре девет година али посла у струци није било. Јасмина није очајавала и седела скрштених руку па је динар зарађивала… »

Амела се 5 пута породила царским резом! Рекли су јој да добро размисли, а њој је било битно да испуни жељу мужу Алији!

Курир пре 1 дан
Трећи царски рез, због ризика по здравље мајке, веома је редак, а камоли пети, као што је то случај код Амеле Шабановић из Кладнице код Сјенице, која је недавно на тај начин донела дечака. Кад се пре пет година првим… »

Амела родила четворо деце, докторка је молила да не остаје опет трудна, ал' она се пети пут породила. У порођајној сали били…

Ало пре 1 дан
И трећи царски рез, због ризика по здравље мајке, веома је редак, а камоли пети, као што је то случај код Амеле Шабановић из Кладнице код Сјенице, која је недавно на тај начин донела дечака. * Трећи царски рез је… »

"Рекли су јој да добро размисли": Амела Шабановић се чак пет пута породила царским резом, а ово је разлог

Блиц пре 2 дана
И трећи царски рез, због ризика по здравље мајке, веома је редак, а камоли пети, као што је то случај код Амеле Шабановић из Кладнице код Сјенице, која је недавно на тај начин донела дечака. Кад се пре пет година првим… »

Љекари јој рекли да добро размисли: Амела Шабановић из Сјенице се чак пет пута породила царским резом

Санџак пресс пре 1 дан
И трећи царски рез, због ризика по здравље мајке, веома је риједак, а камоли пети, као што је то случај код Амеле Шабановић из Кладнице код Сјенице, која је недавно на тај начин донијела дјечака. Кад се прије пет година… »

Временска прогноза »

Сјеница »
четвртак
Претежно ведро
Претежно ведро
0 ˚C
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
2˚ / 10˚
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
1˚ / 10˚

Вести дана »