Скопље

Тешко и поново рекордно у Северној Македонији: Скоро 600 новозаражених, преминуле три особе

Недељник пре 7 дана
Фото: Профимедиа (Бета) – У Северној Македонији регистрована су 594 нова случаја коронавируса, што је нови највиши дневни број, а умрле су још три особе, објавило је вечерас Министарство здравља. Нови рекордни број… »

И Северна Македонија оборила дневни рекорд: 594 нова случаја

Нова пре 7 дана
У Северној Македонији регистрована су 594 нова случаја коронавируса, што је нови највиши дневни број, а умрле су још три особе, објавило је вечерас Министарство здравља. Нови рекордни број заражених у једном дану потврђен… »

Поражавајуће бројке у Северној Македонији: У последња 24 часа 594 новозаражених

Србија данас пре 7 дана
Највише нових случајева забележено је у Скопљу. У последњих 24 сата у Северној Македонију је регистровано 594 новооболелих од корона вируса, што је највише у једном дану, а преминуле су три особе, саопштило је Министарство… »

На 17. Међународном ромском позоришном фестивалу „Гаравде Муја“ у Скопљу биће приказана видео пројекција представе…

Глас Зајечара пре 7 дана
На 17. Међународном ромском позоришном фестивалу „Гаравде Муја“, који се у главном граду Северне Македоније, Скопљу, одржава од 16. до 19. октобра, биће приказана видео пројекција представе „Ђелем, ђелем“ Народног… »

Падобранци! Кики пилоти и Горан Каран заједно служили војску у Нишу! Ево како памте дане у саставу 63. падобранске бригаде!

Курир пре 7 дана
Зоран Кики Лесендрић и Горан Каран, осим тога што су дугогодишње колеге са естраде, деле и заједничко искуство служења војног рока у 63. падобранској бригади. Било је то 1983. године у Нишу. Фронтмен Пилота за Курир се… »

Војска Северне Македоније први пут у мисији на Косову

РТС пре 7 дана
Војска Републике Северне Македоније, земље која је 30. чланица НАТО-а, први пут директно учествује у мисији Кфора на Косову. У касарни "Илинден" у Скопљу биће одржана војна свечаност поводом слања првог контингента војске… »

У Северној Македонији 438 новозаражених, преминуло шест особа

Блиц пре 8 дана
У Северној Македонији је у последња 24 сата регистровано 438 нових случајева корона вируса, а тестирано је 2.306 грађана, саопштило је министарство здравља данас. У истом периоду преминуло је шест особа, опоравио се 191… »

Корона не посустаје код комшија: У Северној Македонији данас више од 400 заражених

Вечерње новости пре 8 дана
У СЕВЕРНОЈ Македонији је у последња 24 сата регистровано 438 нових случајева корона вируса, а тестирано је 2.306 грађана, саопштило је министарство здравља данас. У истом периоду преминуло је шест особа, опоравио се 191… »

Гоце Делчев раздора у односима Скопља и Софије

РТС пре 8 дана
Македонски и бугарски историчари, ни после два дана расрава, нису успели да пронађу заједнички језик о низу отворених историјских питања, укључујући македонски језик, али и националну припадност историјски личности, попут… »

Бугарско-македонски камен спотицања: Због једне историјске личности, две државе не могу да се помире

Србија данас пре 8 дана
Политичари и историчари Скопља и Софије не могу да се сложе које националне припадности је био Гоце Делчев. Национална припадност револуционара и једног од оснивача ВМРО, Гоце Делчева, остаје главни камен спотицања између… »

Вести дана »