Скопље

Ок Радио у Скопљу: Бијело дугме, светски бренд са балканском душом (фото, видео) Фото Галерија

ОК радио пре 2 дана
Врање/Скопље – Највећа југословенска група, Бијело дугме, одржала је у недељу велики концерт на отвореном у Скопљу. ОК Радио је био на лицу места. Најновија постава Бијелог дугмета која последње три године публици широм… »

Три важне победе Престижа против Пандев академије у Скопљу

Врање невс пре 2 дана
Школа фудбала Престиж Врање била је за викенд гост Школе фудбала "Академија Пандев" у Скопљу, изјавио је за Врање Невс координатор врањске школе Јоца Ристић. Одигране су три утакмице са са домаћинима и то са три… »

"Северна Македонија у јануару постаје чланица НАТО"

Б92 пре 3 дана
Скопље -- Премијер Северне Македоније, Зоран Заев, најавио је његова земља у јануару постати пуноправна чланица НАТО. Заев је рекао да ће и Шпанија и Француска ускоро ратиковати приступни протокол. Он је на страначкој… »

Амбасадор Холандије: Северна Македонија може да почне преговоре са ЕУ, али не и Албанија

Данас пре 4 дана
Амбасадор Холандије у Скопљу, Дирк Јан Коп изјавио је да његова земља тренутно види могућност да Северна Македонија почне преговоре са ЕУ, али не и Албанија. „Тренутне процене воде ка позицији да видимо могућности за… »

Амбасадор Холандије: Северна Македонија може да почне преговоре са ЕУ, али не и Албанија

Нови магазин пре 4 дана
Амбасадор Холандије у Скопљу Дирк Јан Коп изјавио је да његова земља тренутно види могућност да Северна Македонија почне преговоре са ЕУ, али не и Албанија. "Тренутне процене воде ка позицији да видимо могућности за Северну… »

Вардар без леворуког бомбардера у Пољској

Моззарт спорт пре 4 дана
Шампион Европе иде на ноге Виве Кјелцеу без десног бека Даиниса Криштопанса који има повреду скочног зглоба. Традиција уз домаћина. После само седам дана Виве Кјелце и Вардар данас (18.00) ће опет одмерити снаге у рукометној… »

Тим као Легија странаца

Данас пре 5 дана
Косово умало да кроз квалификације оде на ЕП, друга шанса кроз Лигу нацију Косово је поразом од Чешке (1:2) у Плзењу изгубило шансу да преко квалификација оде на своје прво Европско првенство, па ће тако меч последњег кола… »

Актери шпијунске афере у „Првом партизану“ у притвору

Данас пре 5 дана
Четворици актера шпијунске афере у ужичкој војној фабрици „Први партизан“, судија за претходни поступак Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег суда у Београду, након салушања, одредио је притвор до 30 дана… »

Ствара ли се мала Југославија? "Мали шенген" већи и бољи од празних обећања

Вечерње новости пре 5 дана
Дежурни критичари замерају да се тако ствара нова мала Југославија. НЕКАДА мање може да буде веће, кажу мудри људи. Па кад Западном Балкану озбиљно успоравају пријем у велику ЕУ, онда је и "мали шенген", који за почетак… »

Култура Рома у политичком контексту Европе И западног Балкана

Југ пресс пре 5 дана
НИШ Пред полазак за Скопље на догадјања ромска културе (Пише : Осман Балић) Познато је да је култура нераскидиво везана за функционисање друштвеног, економског И политицког живота једне заједнице и да самим тим ужива… »

Вести дана »