Скопље

Коментар: Макронове дијагнозе „отрезниле“ кориснике ауто-пилота

Вечерње новости пре 3 дана
Да ли су решења која Макрон предлаже добра и, још више, да ли ће успети да их примени - у најмању руку је неизвесно. Али отрежњујуће дијагнозе му се тешко могу оспорити. Ма колико за неке биле болне. НАТО је у стању… »

Врело у Скопљу, спремна добродошлица за Хрвата

Моззарт спорт пре 3 дана
Дерби дана у Лиги шампиона је дуел шампиона Европе Вардара и првака Старог континента из 2016. године Виве Кјелцеа. Талант Дујшебајев не може да рачуна на комплетан састав. Веспрем без Мате Лекаија. Нови спектакл у Скопљу. У… »

Македонски суд потврдио оптужницу у случају Рекет

Данас пре 4 дана
Кривични суд у Скопљу потврдио је данас оптужницу против Бојана Јовановског – Бокија 13, рарезрешене специјалне тужитељке Катице Јаневе и Зорана Милевског у случају „Рекет“. Одлуку да одбаци приговоре троје оптужених… »

Одлагање датума штета за кредибилитет ЕУ

Данас пре 5 дана
Последње обраћање Јоханеса Хана у својству комесара за проширење Услови који су били постављени Тирани и Скопљу у јуну 2018. били су резултат консензуса земаља чланица ЕУ-а, казао је европски комесар за проширење… »

Македонски суд потврдио оптужницу у случају Рекет

Б92 пре 4 дана
Скопље -- Кривични суд у Скопљу потврдио је оптужницу против Бојана Јовановског Бокија 13, разрешене специјалне тужитељке Катице Јаневе и Зорана Милевског. Они су оптужени у случају "Рекет." Одлука да одбаци приговоре… »

Чудо на Митровдан у манастиру Тумане: Лекари у Турској остали у шоку, дечаку са метастазама после молитве у српској светињи…

Курир пре 4 дана
Ново чудо догодило се у манастиру Тумане код Голупца. Након што је на овом светом месту, на Митровдан, монах прочитао молитву код моштију Св. Зосима дечаку (15) Драгану Сандићу из Скопља који је боловао од малигног тумора… »

Макрон о проширењу: БиХ опасна паклена машина у региону

Нови магазин пре 5 дана
Француски председник Емануел Макрон је изјавио да је циљ изградње "светски моћне и брже, снажније обједињене Европске уније неспојив с тиме да се сад отвара процес проширења". Макрон је то рекао у интервјуу британском… »

Да ли ће Србија икада ући у ЕУ?

Вести онлине пре 5 дана
Крај европске перспективе за Балкан и покопане наде Србије за скори улазак у Европску унију. Овако се у региону тумачи одлука Европског савета да не почне приступне преговоре са Албанијом и Северном Македонијом. Европско… »

Заев: Груевски ће одслужити затворску казну

Политика пре 5 дана
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је да нико не може да побегне од своје одговорности, па ни бивши македонски премијер Никола Груевски. „Свет је глобално село. Нико не може да побегне од казне и од своје… »

Макрон о проширењу: БиХ опасна паклена машина у региону

Данас пре 5 дана
Француски председник Емануел Макрон је изјавио да је циљ изградње „светски моћне и брже, снажније обједињене Европске уније неспојив с тиме да се сад отвара процес проширења“. Макрон је то рекао у интервјуу британском… »

Вести дана »