Скопље

Забрињавајуће - Прекинуто првенство у Северној Македонији!

Спортске.нет пре 4 дана
Рукометна федерација Македоније (РФМ) данас је прекинула такмичење у првенству због повећања броја играча заражених корона вирусом. Због великог броја пријављених заржених рукометаша у екипи Работничког из Скопља… »

Амерички синдром у Македонији, полиција пребија Роме

РТС пре 4 дана
Припадници македонске полиције претукли су припадника ромске заједнице у Скопљу. После објављивања снимка, поступак полиције оштро осудио премијер Зоран Заев. Грађани Северне Македоније шокирани су пошто су објављена два… »

Корона поново јача: Првенство је прекинуто због великог броја заражених играча!

Србија данас пре 4 дана
Ово никако није смело да се деси. Рукометна федерација Македоније (РФМ) данас је прекинула такмичење у првенству због повећања броја играча заражених корона вирусом. Због великог броја пријављених заржених рукометаша у… »

Амерички синдром у Македонији: Полиција пребија Роме

Нова пре 4 дана
Припадници македонске полиције претукли су припадника ромске заједнице у Скопљу. После објављивања снимка, поступак полиције оштро осудио премијер Зоран Заев. Грађани Северне Македоније шокирани су пошто су објављена два… »

Пандемија стопирала такмичење: Прекинуто рукометно првенство у Северној Македонији због корона вируса!

Курир пре 4 дана
Рукометна федерација Македоније (РФМ) прекинула је такмичење у првенству због повећања броја играча заражених корона вирусом. Због великог броја пријављених заражених рукометаша у екипи Работничког из Скопља, донета је… »

Испливали снимци бруталног насиља у Македонији: Припаднике ромске заједнице полиција тукла без милости (видео)

Србија данас пре 4 дана
Неколико невладиних организација најавило је протесте због полицијске бруталности. Припадници македонске полиције претукли су припадника ромске заједнице у Скопљу. После објављивања снимка, поступак полиције оштро осудио… »

Мурињо открио превару Шкендије и то поделио свима ФОТО

Б92 пре 4 дана
Тотенхем је у трећем колу квалификација за Лигу Европе елиминисао Шкендију у Скопљу са 3:1. Међутим, тај меч имао је увертиру јер је чувени Португалац Жозе Мурињо прозрео случајну или намерну неправилност када је реч о… »

Македонци хтели да " превеслају" муриња! Португалац их "провалио" и надмудрио! Фото

Курир пре 4 дана
Тотенхем је у трећем колу квалификација за Лигу Европе очекивано елиминисао Шкендију у Скопљу са 3:1. То само по себи и није толико занимљиво, али је тај меч имао необичну увериру. Наиме чувени Португалац Жозе Мурињо… »

Сукоб македонске полиције и дрвокрадица, један полицајац теже повређен

Н1 Инфо пре 4 дана
Група дрвокрадица сукобила се са пет полицајаца, који су покушали да спрече бесправну сечу шуме, а једног је полицајца теже повредила, саопштило је Министарство унутрашњих послова Северне Македоније. Како се у саопштењу… »

Мурињо прозрео Шкендију: Брзом реакцијом трофејног тренера спречен покушај преваре (фото)

Вечерње новости пре 4 дана
НАКОН Локомотиве из Пловдива у другом, Тотенхем је у трећем колу савладао Шкендију у Скопљу, резултат је био 3:1 за тим из Лондона. Сам меч имао је увертиру о којој се доста говори у светским медијима. Португалац Жозе Мурињо… »

Вести дана »