СПО

Шидер поздравља напредак Србије на европском путу

Вести онлине пре 4 дана
Отварање новог поглавља у приступним преговорима Србије је позитиван знак који показује да ЕУ поштује дату реч, оцењује шеф делегације Социјалдемократске партије Аустрије (СПО) Андреас Шидер. Шидер је, у саопштењу… »

СПО предложио Влади Србије и Скупштини Београда подизање Тријумфалне капије

Данас пре 8 дана
Српски покрет обнове (СПО) предложио је данас Влади Србије и Скупштини града Београда подизање Тријумфалне капије, која ће, како су истакли, симболизовати победе српске војске и државе у балканским ратовима и Великом (Првом… »

Ако остане овако, Аустрију чека политички земљотрес

Б92 пре 8 дана
Беч -- У Бечу ће идуће године бити одржани редовни избори, који би могли да изазову политички "земљотрес", због великог пада популарности владајуће партије. Према подацима истраживања, које је сровео Институт "Рисерч… »

Предлог стигао у Владу Србије: “Београду треба Тријумфална капија”

Недељник пре 8 дана
Фото: Тријумфална капија у Паризу, Профимедиа Српски покрет обнове предложио је данас Влади Србије и Скупштини града Београда подизање Тријумфалне капије, пренео је Б92. Како истичу из СПО-а, она би симболизовала победе српске… »

У Владу стигао предлог — траже тријумфалну капију у Београду

Спутник пре 8 дана
Српски покрет обнове (СПО) предложио је Влади Србије и Скупштини града Београда да се у престоници подигне тријумфална капија, као симбол победе српске војске и државе у Балканским ратовима и Великом рату. Заменик председник те… »

Шах га спасио масакра на Ибарској магистрали! Зоран Марјановић: Радио сам за Даниног брата, али ми она не плаћа адвокате

Курир пре 10 дана
Први посао: Оптужени за убиство певачице Јелене Марјановић каже да је пре 21 годину био возач Веселина Бошковића, убијеног брата Данице Драшковић, али да с њом данас нема никакав контакт. Зоран Марјановић (41), коме се… »

Марјановић је одлучио да исприча до сада непознате детаље из свог живота: Радио сам за брата Данице Драшковић!

Ало пре 10 дана
Невероватно. Први посао: Оптужени за убиство певачице Јелене Марјановић каже да је пре 21 годину био возач Веселина Бошковића, убијеног брата Данице Драшковић, али да с њом данас нема никакав контакт. Зоран Марјановић… »

Зоран Марјановић избегао атентат на Ибарској

Ало пре 12 дана
Зоран Марјановић (41) оптужен за убиство супруге Јелене Марјановић (33), пре 20 година чудом је избегао смрт на Ибарској магистрали када су убијена четворица функционера СПО. Марјановић је тада био лични возач Веселина… »

Шокантно откриће из живота Зорана Марјановића: Чудом избегао смрт у атентату на Ибарској 1999. а ево како се извукао!

Курир пре 11 дана
Зоран Марјановић (41), оптужен за убиство супруге Јелене Марјановић (33), пре 20 година чудом је избегао смрт на Ибарској магистрали када су убијена четворица функционера Српског покрета обнове (СПО)! Марјановић је тада био… »

Сви чекају чолин спектакл: Међу првима стигао Ацо Пејовић са супругом, ту је министарка, али и звезда "Гранда"

Блиц пре 15 дана
Здравко Чолић ће вечерас у београдској Арени отворити свој први концерт у низу, а бројне познате личности окупиле би се како би уживале у његовој музици. Међу првима који се појавио је певац Ацо Пејовић. Он је за руку… »

Вести дана »