СПО

Југовић: Апелујем на ЕУ да укори Приштину због кршења Бриселског споразума!

Ало пре 1 сат
Апелујем на Европску унију да укори приштинске власти због кршења Бриселског споразума и да осуди сваку забрану уласка на територију Косова српским званичницима, чак и њену најаву, јер такви поступци не доприносе… »

Југовић апелује на ЕУ: Укорити Приштину због кршења Бриселског споразума

Србија данас пре 1 сат
Александар Југовић сматра да ЕУ треба да инсистира на поштовању споразума чији је гарант. Апелујем на Европску унију да укори приштинске власти због кршења Бриселског споразума и да осуди сваку забрану уласка на територију… »

Михаел Лудвиг реизабран за градоначелника Беча

Вести онлине пре 6 сати
Досадашњи градоначелник Беча Михаел Лудвиг реизабран је данас на конститутивној седници новог сазива скупштине града и покрајине Беч. Лудвиг је реизабран са 60 гласова, што значи да је за њега гласало и шест посланика из… »

Југовић: ЕУ да укори Приштину због кршења Бриселског споразума

Вечерње новости пре 9 сати
АПЕЛУЈЕМ на Европску унију да укори приштинске власти због кршења Бриселског споразума и да осуди сваку забрану уласка на територију Косова српским званичницима, чак и њену најаву, јер такви поступци не доприносе… »

"Био је један и јединствен": Политичари се огласили поводом смрти патријарха Иринеја

Блиц пре 4 дана
Српски политичари опраштају се овог јутра од патријарха Иринеја који је у ВМЦ Карабурма преминуо од последица вируса корона. Након председника Србије Александра Вучића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, поводом… »

Саучешћа поводом смрти патријарха Иринеја

РТВ пре 4 дана
БЕОГРАД - Наш патријарх Иринеј остаће упамћен као велики трудбеник и борац за Цркву, круну и наш народ и као такав, заувек ће остати у нашим срцима, поручио је данас Александар Карађорђевић, који додаје да су он и… »

Аустријски парламент усвојио одлуку о другом „закључавању“

Вести онлине пре 8 дана
Аустријски парламент усвојио је одлуку о другом „закључавању“ Аустрије, са ограничењем кретања које ће важити целог дана, у циљу сузбијања ширења коронавируса. Нове мере почеће да се примењују од сутра, а оне… »

“Црвено-пинк” Аустријска СПО и Неос договориле нову владу за Беч

Блиц пре 8 дана
Социјалдемократска партија Аустрије (СПО) и странка Неос договорили су нову владу за град и покрајину Беч, нешто дуже од месец дана од одржаних избора. Из СПО је саопштено да су преговори са Неос-ом успешно завршени и да… »

Беч добија „црвено-пинк“ владу

Вести онлине пре 8 дана
Социјалдемократска партија Аустрије (СПО) и странка Неос договорили су нову владу за град и покрајину Беч, нешто дуже од месец дана од одржаних избора. Из СПО је саопштено да су преговори са Неос-ом успешно завршени и да… »

Број новозаражених и даље драматично расте: Закључавање Аустрије продужено за још десет дана!

Србија данас пре 12 дана
Опозиционе странке сматрају да се "закључавањем" крше основна људска права. Аустријски парламент продужио је данас за још десет дана "закључавање" Аустрије, са полицијским часом од 20 до шест сати ујутро. Гласовима… »

Вести дана »

Ситуација никад тежа, наредних 10 дана пресудно

Политика пре 44 минутајош 50 повезаних

Видић: Терзић је последња особа којој бих се поверио

Политика пре 56 минутајош 38 повезаних

Корона коси, а Кризни штаб не зна где удара

Нова пре 2 сатајош 31 повезана

Бајден: Задовољан сам што су нам дозволили пренос власти

Политика пре 50 минутајош 30 повезаних