Српска листа

Српска листа имаће политичку снагу, упркос покушајима Куртија да је умањи

Н1 Инфо пре 10 дана
Аљбин Курти, лидер Самоопредељења, поручио је да је обезбедио већину за владу. Али, с обзиром да је реч о тесној већини, Српска листа, лојална званичном Београду, и даље ће имати политичку снагу, упркос покушајима… »

Победа СНС у Великом Орашју: На изборима за Савет месне заједнице грађани подржали политику будућности

Курир пре 10 дана
Чак 55.79 одсто, тачније 968 од укупно 1.738 гласача, подржало је данас листу Српске напредне странке на изборима за Савет месне заједнице Велико Орашје у општини Велика Плана. Гласање се спроводило на 3 гласачка места, а… »

Медији: Курти ће Српској листи понудити једно министарско место?

Телеграф пре 11 дана
Српска листа до сада је имала три министарске позиције у Влади самопроглашеног Косова. Мандатар за састав Владе самопроглашеног Косова Аљбин Курти понудиће Српској листи само једно министарско место, потврдио је Срни извор… »

Курти ће Српској листи понудити једно министарско место

ОК радио пре 11 дана
Мандатар за састав Владе самопроглашеног Косова Аљбин Курти понудиће Српској листи само једно министарско место, потврдио је Срни извор близак Куртију. Исти извор наводи да ће Српској листи бити понуђено место министра… »

Курти ће Српској листи понудити једно министарско место

Блиц пре 11 дана
Мандатар за састав Владе самопроглашеног Косова Аљбин Курти понудиће Српској листи само једно министарско место, потврдио је Срни извор близак Куртију. Исти извор наводи да ће Српској листи бити понуђено место министра… »

Тужилаштво да реагује, Вучићу угрожен живот: Представници власти забринути за безбедност председника Србије

Вечерње новости пре 11 дана
Једнодушни у оцени да је у питању медијска хајка н Послата ужасна порука. САВЕЗ за Србију дефинитивно је показао да му је једина политика - убити Александра Вучића! Овим речима министар одбране Александар Вулин коментарисао… »

Огласила се амбасада САД одмах после извештаја Пентагона: Ево шта кажу о војној одлуци Србије

Правда пре 12 дана
Америчка политика према Србији није се променила и иста је већ дуги низ година, а САД од српских партнера, укључујући и Русију, очекују да ће поштовати српске стратешке интересе, речено је "Политици" у Амбасади САД у… »

"Курти да укине таксе и заокрене комплетну политику према Србима на КиМ"

Б92 пре 12 дана
Председник Матице Албанаца у Србији Демо Бериша оценио је да Курти прво мора да укине таксе и да заокрене комплетну политику у питању српског живља на КиМ. Коментаришући резултате косовских избора, Бериша је за РТС рекао да… »

Александар Мирковић на РТВ Студио Б, о насловној страни „Данаса“: „Шокиран сам“

Студио Б пре 12 дана
Коментаришући насловну страну дневног листа „Данас“, шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини Београда, Александар Мирковић, рекао за Студио Б да је то најновија претња која превазилази више неки здрав… »

САД: Ми разумемо интересе Србије. Очекујемо да их и Русија поштује

ОК радио пре 12 дана
Политика САД према Србији није се променила и иста је дуги низ година. Очекују од српских партнера, укључив и Русију, да ће поштовати српске стратешке интересе. То је речено "Политици" у америчкој амбасади у Србији. "Ми… »

Вести дана »