Тијана Јурић

Изјава дана: Јавна тајна о педофилији у Србији

БизЛифе 18.01.2020
Фото: ИоуТубе Оснивач Фондације „Тијана Јурић“, Игор Јурић, о педофилији у Србији Ја знам за неколико врло битних и утицајних људи у нашој земљи који су педофили. Они често праве, да кажем, забаве с децом од 12 до 15… »

Поседује јаке доказе, у опасности деца од 12 година

Ало 18.01.2020
У нашој земљи педофилија овде распрострањена, тврди Јурић. Игор Јурић, отац брутално убијене Тијане Јурић (15), оснивач Фондације „Тијана Јурић“ и иницијатор увођења доживотне казне затвора за убице деце дао је… »

Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић": У Србији има доста битних људи који су педофили, имамо и фотографије…

Мој Нови Сад 16.01.2020
Непрофитна организација Фондација "Тијана Јурић" основана је у јуну 2015. године с основним задатком да својим деловањем побољша безбедност деце у Србији. Слоган "Безбедност деце је одговорност свих нас" на најбољи начин… »

Монструми! Они силују и убијају децу!

Ало 12.01.2020
Звери - Нинослав Јовановић, звани Малчански Берберин, који је отео Монику Каримановић (12), један је у низу злочинаца који су у Србији у претходних неколико година брутално нападали девојчице. Силоватељ Нинослав Јовановић… »

Ово су с*ксуални предатори који су злостављали малолетнике: Монструми! Они силују и убијају децу!

Курир 12.01.2020
Звери - Нинослав Јовановић, звани Малчански Берберин, који је отео Монику Каримановић (12), један је у низу злочинаца који су у Србији у претходних неколико година брутално нападали девојчице. Силоватељ Нинослав Јовановић… »

Они који причају да малчански берберин није ухапшен, свесно утичу на патњу породицу

Луфтика 07.01.2020
Нинослав Јовановић, познатији као „Малчанки берберин“ ухапшен је јуче након вишедневно потере због сумње да отео девојчицу Монику Каримановић. Након хапшења Јовановића, Игор Јурић, оснивач „Фондације Тијана… »

Игор Јурић о нељудским коментарима након хапшења "Малчанског берберина", па открио шта су му из полиције рекли када је…

Вечерње новости 06.01.2020
Након хапшења Нинослава Јовановића, познатог као „Малчански берберин“ Игор Јурић, оснивач „Фондације Тијана Јурић“ каже да је ова вест велико олакшање. Након хапшења Нинослава Јовановића, познатог као… »

Игор Јурић: Да нам Моникин случај буде последња опомена

РТС 06.01.2020
Нинослав Јовановић, осумњичени за отмицу Монике Каримановић, ухапшен је након 17 дана потраге у атару села Малча, након чега му је одређено полицијско задржавање од 48 часова. Неке трагедије су завршене попут Тијанине… »

"Нељудски коментари, нико више не пита како је Моника"!

Мондо 06.01.2020
Након хапшења Н. Ј., познатог као „Малчански берберин“ Игор Јурић, оснивач „Фондације Тијана Јурић“ каже да је ова вест велико олакшање и да је драма која је трајала 17 дана, на срећу, завршена без жртава… »

Јурић шокиран коментарима на хапшење моникиног отмичара: Моја породица је проживљавала исто то је нељудски

Србија данас 06.01.2020
Након хапшења Нинослава Јовановића, познатог као ''Малчански берберин'' Игор Јурић, оснивач ''Фондације Тијана Јурић'' каже да је ова вест велико олакшање и да је драма која је трајала 17 дана, на срећу, завршена без… »

Вести дана »