Ужице

Ванредна ситуација у све више општина, данас или сутра о новим мерама

РТС пре 40 минута
Од почетка епидемије коронавирус је у Србији потврђен код 175.438 особа, а од последица заразе преминула су 1.604 пацијента. У болницама је више од 7.300 људи, а на респираторима 253 особе. 12:22 У ужичкој болници 24… »

Овај пут је жила куцавица западне Србије: Овако сада изгледа магистрала од Чачка до Златибора, до Црне Горе коначно без…

РИНА пре 22 минута
Ужице, Чачак – Магистрални пут од Чачка до Златибора представља жилу куцавицу западне Србије и иако је од виталне важности за све грађане деценијама је био запостављен и скоро потпуно девастиран. Ове године санација… »

Златиборски округ немоћан пред короном: У протекла 24 часа код 346 особа потвђен вирус

РИНА пре 10 минута
Ужице - Према подацима из Завода за јавно здравље Ужице од претходног извештаја до данас ЦОВИД-19 је потврђен код 346 лица. РИНА… »

Овај пут је жила куцавица западне Србије: До Црне Горе коначно без застоја и великих гужви ФОТО

Б92 пре 4 минута
Ужице, Чачак -- Магистрални пут од Чачка до Златибора представља жилу куцавицу западне Србије и деценијама је био запостављен и скоро потпуно девастиран. Ове године санација магистралног пута од Паковраћа код Чачка до… »

Златиборски округ немоћан пред короном: У протекла 24 часа код 346 особа потвђен вирус

Србија данас пре 4 минута
Највећи број заражених је у Ужицу 1.980. Према подацима из Завода за јавно здравље Ужице од претходног извештаја до данас ЦОВИД-19 је потврђен код 346 лица. Од тог броја Ужице бележи - 108, Бајина Башта - 79, Прибој -… »

У ужичкој болници још деветоро хоспитализованих пацијената, у Врању хоспитализован 121 пацијент

РТВ пре 3 сата
УЖИЦЕ - У ужичкој Општој болници хоспитализовано је 138 пацијената позитивних или сумњивих на ковид-19, што је деветоро пацијената више него јуче. На интезивној нези је 24 пацијената, од којих је деветоро на респиратору… »

Завршена реконструкција златиборског пута

Зоом УЕ пре 3 сата
УЖИЦЕ-Санација магистралног пута од Паковраћа код Чачка до Беле земље на Златибору у потпуности је завршена. Од Ужица ка Златибору урађено је петнаест и по километара најфреквентнијег пута у западној Србији. Санација… »

"Окупљају се по славама": Жариште короне и у Бајиној Башти, уведена ванредна ситуација

Блиц пре 3 сата
После Пријепоља и Ужица, Бајина Башта је трећа општина Златиборског округа у којој је због нестабилних епидемиолошких прилика проглашена ванредна ситуација. Услед повећаног броја прегледа и свакодневног пораста броја… »

Златибор добија нови апарт-хотел - Вредност радова процењена на 105 милиона динара

Екапија пре 3 сата
Одсек за урбанизам Општине Чајетина одобрио је решење за изградњу изградњу апарт хотела на Златибору, чија предрачунска вредност износи 105,67 милиона динара. Решење је издато суинвеститорима, предузећу Акрилик доо из… »

У ужичкој болници смештено 138 пацијената: Девет особа у тешком стању

РИНА пре 3 сата
Ужице – У Општој болници у Ужицу тренутно је хоспитализовано 138 пацијената позитивних и суспектних на корона вирус.… »

Временска прогноза »

Ужице »
субота
Ведро
Ведро
2 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-6˚ / 3˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
-11˚ / 1˚

Вести дана »