Ужице

На затварању Божићног трга испуњене „Божићне жеље“ најмлађих Ужичана

РИНА пре 1 сат
Након нешто мање од месец дана, колико је трајала манифестација Божићни трг, на његовом затварању подељени су поклони најмлађим Ужичанима који су од 4. до 7. јануара на паноу на Тргу цртала своје Божићне жеље… »

Данас је Богојављење - Широм Србије плива се за часни крст: Марина прва у Ужицу, Анђелко наставља традицију у Чачку…

Вечерње новости пре 21 сат
Верници ће од обале до часног крста пливати симболична 33 метра за Христове 33 године живота. Велики хришћански празник Богојављење обележава се данас, 19. јануара, а широм Србије ће бити организована традиционална… »

До Часног крста се пливало широм Србије

РТВ пре 19 сати
КИКИНДА, БЕОГРАД, ЋУПРИЈА, УЖИЦЕ, ТРСТЕНИК, ЈАГОДИНА - Православни верници и Српска православна црква данас прослављају Богојављење, а за Часни крст пливало се широм Србије. У Земуну је у традиционалној манифестацији, у… »

Широм Србије на Богојављење се пливало за Часни крст

Дневник пре 1 дан
БЕОГРАД, УЖИЦЕ, ЋУПРИЈА, ТРСТЕНИК: Православни верници и Српска православна црква данас прослављају Богојављење, а за Часни крст пливало се широм Србије. У Земуну је у традиционалној манифестацији, у присуству патријарха… »

Стаматовић председник Здраве Србије, прикључио се и Верољуб Стевановић (видео)

ИндексОнлине пре 17 сати
Ужице – Чајетина –Изборна скупштина странке Здрава Србија одржана је данас на Златибору, где су делагати из свих делова Србије одабрали руководство странке и њеног председника. За председника Здраве Србије изабран је… »

Србија пливала за Часни крст! Пре уласка у воду повик не дамо светиње: У Земуну први Стеван, у Ужицу Марина курир ТВ

Курир пре 16 сати
Велики хришћански празник Богојављење обележава се данас, а широм Србије ће бити организована традиционална пливања за Часни крст. 15.55 - У Сјеници, коју многи зову српски Сибир много храбрости је било потребно за… »

Данас је Богојављење

РТВ пре 23 сата
НОВИ САД, УЖИЦЕ - Српска православна црква данас прослављај Богојављење, један од петнаест највећих хришћанских празника. По верском учењу, у првој години свог јавног деловања, Исус Христос је отишао код Јована… »

Који авиони ће моћи да слећу на Аеродром "Росуље"

РТС пре 22 сата
Недавно је, потписивањем уговора у Влади Републике Србије, власништво над аеродромима "Поникве" и "Росуље" пренето са локалних самоуправа Ужица и Крушевца на предузеће "Аеродроми Србије". Колико ће то значити за убрзање… »

Срби пливали за часни крст и светиње у црној гори! Најлепши призор стигао са Косова! (видео)

Србија данас пре 1 дан
Бог се јави. Данас је Богојављење, један од 15 највећих православних празника, који се обележава на дан када је, према хришћанској традицији, Христос, напунивши 30 година, дошао на реку Јордан како би га крстио Свети… »

Ере преслабе за расположене Чачане, Борац славио у Ужицу

Морава инфо пре 13 сати
ЧАЧАК – Кошаркаши Борца апсолутни су владари КЛС лиге. Чачани су у дебију првенства, одиграном у Ужицу у фантастичној атмосфери, без већих потешкоћа савладали Слободу резултатом 89:77. Екипа из града на Морави водила… »

Временска прогноза »

Ужице »
субота
Знатно облачно
Знатно облачно
-5 ˚C
понедељак
Слаб снег
Слаб снег
-5˚ / 0˚
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-6˚ / 5˚

Вести дана »