Вашингтон

САД изашле из споразума „Отворено небо”

Политика пре 1 дан
Москва осудила одлуку Вашингтона поручивши да европска безбедност и безбедност Сједињених Америчких Држава и њихових савезника немају користи од овог потеза. Шест месеци од најаве, САД су се у недељу и званично повукле… »

"Надам се да ће Бајден 'вратити' политику САД уназад"

Б92 пре 1 дан
Ирански председник Хасан Рохани поново је изразио наду да ће Џо Бајден вратити америчку политику према Ирану на ону тачку где ју је као потпредседник оставио. Бајден је потпредседник био током два мандата Барака Обаме. Ако би… »

Долазак нове опозиционе снаге

Данас пре 1 дан
Јавне личности о формирању новог блока око Небојше Зеленовића, лидера ЗЗС Након што је и у Шапцу конституисана власт СНС Небојша Зеленовић, дугогодишњи градоначелник Шапца и лидер странке Заједно за Србију, који је… »

Рохани се радује бајденовој победи: Вратиће америчку политику према Ирану на ону коју је оставио пре четири године

Вечерње новости пре 1 дан
ИРАНСКИ председник Хасан Рохани поново је данас изразио наду да ће изабрани амерички председник Џо Бајден вратити америчку политику према Ирану на ону тачку где ју је као потпредседник оставио пре четири године, пренела је… »

Вучић: Ђурић ће у САД успешно штитити интересе Србије

Блиц пре 1 дан
Председник Александар Вучић разговарао је данас са новим амбасадором Србије у САД, Марком Ђурићем, који ће ускоро ступити на ту дужност. Последњи припремни састанак са амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем пред одлазак… »

Ово је Бајденов тим за спољну политику и безбедност, а најважнији међу њима састајао се с Вучићем више пута

Б92 пре 1 дан
Вашингтон -- Изабрани председник САД Џо Бајден у уторак је формално представио јавности свој тим задужен за дипломатију и националну безбедност. Састав тог тима сигнализира преокрет у односу на политику "Прво Америка" Трампове… »

Вучић: Сигуран сам да ће Ђурић у САД успешно шитити интересе Србије

Дневник пре 1 дан
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић разговарао је данас са новим амбасадором Србије у САД, Марком Ђурићем, који ће ускоро ступити на ту дужност. "Последњи припремни састанак са амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем… »

РСЕ: Будућност иранског нуклеарног споразума и улога Трампа у њему

Н1 Инфо пре 1 дан
Став САД према Ирану могао би се променити с администрацијом новоизабраног председника Џозефа Бајдена чему се нада и Европа, али обнова иранског нуклеарног споразума неће бити једноставна, не само што би одлазећи председник… »

Вучић: Сигуран сам да ће Ђурић у САД успешно штитити интересе Србије

РТС пре 1 дан
Председник Александар Вучић разговарао је са новим амбасадором Србије у САД, Марком Ђурићем, који ће ускоро ступити на ту дужност. "Последњи припремни састанак са амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем пред одлазак у… »

Последњи састанак пред одлазак у Америку: Марко Ђурић у кабинету код Вучића, финални договори пред нову функцију

Мондо пре 1 дан
Он је постао амбасадор наше земље у Вашингтону. Он је постао амбасадор наше земље у Вашингтону. Након посете Белој кући у септембру ове године, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Марко Ђурић, досадашњи… »

Вести дана »