Вашингтон

Русија жали због повлачења САД из Споразума о отвореном небу

РТВ пре 1 дан
МОСКВА - Кремљ жали због тога ссто су се САД повукле из Споразума о отвореном небу, јер без учестовавања америчке стране документ губи на одрживости, саопштио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. "Ми верујемо да… »

Москва: Споразум о отвореном небу губи на одрживости након повлачења Америке, а важан је за држање наоружања под…

Курир пре 1 дан
Кремљ жали због тога што су се САД повукле из Споразума о отвореном небу, јер без учестовавања америчке стране документ губи на одрживости, саопштио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. "Ми верујемо да споразум… »

Москва: Ми смо већ рекли

Б92 пре 1 дан
Москва -- Кремљ жали због тога што су се САД повукле из Споразума о отвореном небу, јер без учестовавања америчке стране документ губи на одрживости. "Ми верујемо да споразум представља важно средство за изградњу… »

Фаучијева тврдња на климавим ногама

Б92 пре 1 дан
Вашингтон -- Водећи амерички стручњак и експерт за заразне болести Ентони Фаучи изјавио је да би САД могле да постигну имунитет крда у "разумно брзом" року следеће године. Та Фаучијева прогноза, међутим, темељи се на… »

Трамп почео да тражи други посао: Ово су начини на које би могао да заради кад изађе из Беле куће

Телеграф пре 1 дан
Извештај показује да је Трамп оптерец́ен дуговима од 400 милиона долара, а планира да уновчи и позицију уговорима о књигама, медијским наступима и продајом улазница. Доналд Трамп, који још не признаје резулате избора… »

Бајденови кандидати за врх будуће администрације

Дневник пре 1 дан
Џо Бајден одабрао је свог дугогодишњег блиског сарадника задуженог за спољнополитичка питања Ентонија Блинкена, човека који се залаже за глобална савезништва, за будућег државног секретара. ВАШИНГТОН: Новоизабрани… »

Бил Гејтс: Пословних путовања неће бити ни после пандемије

РТВ пре 1 дан
ВАШИНГТОН - Након завршетка пандемије корона вируса биће чак 50 одсто мање службених путовања него пре, док ће се повећавати проценат оних који раде од куће, прогнозира један од најбогатијих људи на свету Бил Гејтс. Он… »

Фаучи: Имунитет крда могућ ако се довољан број вакцинише

Дневник пре 1 дан
ВАШИНГТОН: Амерички стручњак и експерт за заразне болести Ентони Фаучи изјавио је да би САД могле да постигну имунитет крда у "разумно брзом" року следеће године, уколико се довољан број Американаца вакцинише против… »

Страшна повреда младог квотербека: Двојица га ''згњечили', страдали лигаменти (видео)

Мондо пре 1 дан
Био је спреман да баци пас, када су га опколили ривали. Био је спреман да баци пас, када су га опколили ривали. Крај сезоне за младог Џоа Бароуа. Квотербек Синсинати Бенгалса, руки у НФЛ лиги, завршио је првенство повредом у… »

Фаучи: Имунитет крда могућ ако се довољан број вакцинише

РТВ пре 1 дан
ВАШИНГТОН - Водећи амерички стручњак и експерт за заразне болести Ентони Фаучи изјавио је да би САД могле да постигну имунитет крда у "разумно брзом" року следеће године, уколико се довољан број Американаца вакцинише… »

Вести дана »