Велики школски час

Велики школски час у Шумарицама, сећање на невине жртве фашистичког терора

РТВ 21.10.2019
КРАГУЈЕВАЦ - У Србији се данас обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78. годишњица масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора, у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године у… »

“Једна од идентитетских међа српског народа у 20. веку…”: Велики школски час у знак сећања на стрељане ђаке и…

Недељник 21.10.2019
Фото: Принтсцреен Иоутубе У сећање на стрељане грађане Крагујевца у октобру 1941. године послата је и данас порука мира са традиционалне манифестације Велики школски час, крај споменика стрељаним ђацима и професорима у… »

Са 49. Великог школског часа упућена порука мира из Крагујевца

РТ Крагујевац 21.10.2019
Традиционално, и овог 21. октобра, крај хумке стрељаним ђацима и професорима у Шумарицама, одржан је молебан, а затим и Велики школски час. Полагање венаца у 11 часова крај Споменика стрељаним ђацима и професорима… »

Велики школски час одржан у Шумарицама

Студио Б 21.10.2019
У Србији се обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78 година од масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора, у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године у спомен-парку у том… »

Велики школски час у Шумарицама

Дневник 21.10.2019
БЕОГРАД: У Србији се обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78. годишњица масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора, у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године у… »

Велики школски час у Шумарицама

Спутник 21.10.2019
Србија обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78. годишњицу масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године одржан је Велики школски… »

Велики школски час у Шумарицама

ОК радио 21.10.2019
Србија обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78-годишњицу масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора, у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године одржан је Велики школски… »

ВЕЛИКИ ШКОЛСКИ ЧАС: Сећање на стрељане у Шумарицама (ФОТО)

ИнфоКГ 21.10.2019
Велики школски час одржан је данас крај споменика стрељаним ђацима и професорима у Спомен парку “Крагујевачки октобар” у Шумарицама, у знак сећања на 21. октобар 1941. године када је немачка окупациона војска убила… »

Одржан Велики школски час у сећање на стрељане ђаке и професоре у Шумарицама

Вечерње новости 21.10.2019
Након полагања венаца, интонирана је химна Србије, а потом је изведена поема "Поуке из шуме" У сећање на стрељане грађане Крагујевца у октобру 1941. године послата је и данас, 21. октобра порука мира са традиционалне… »

Одржан Велики школски час у сећање на стрељане ђаке и професоре у Шумарицама

Данас 21.10.2019
У сећање на стрељане грађане Крагујевца у октобру 1941. године послата је и данас порука мира са традиционалне манифестације Велики школски час, крај споменика стрељаним ђацима и професорима у спомен-парку „Шумарице“… »

Вести дана »