Војводина

Понавља се акција за двоипогодишњу Галину Грњу

НовиСад.цом пре 14 сати
Нови Сад - У понедељак, 16. септембра биће поновљена хуманитарна акција на Штранду посвећена двоипогодишњој Галини Грњи из Новог Сада. Пре седам дана лоше време утицало је на слабу посету Штранду, тако да је за нашу… »

Нови Сад због културе зауставио булевар у самом центру

РТВ пре 12 сати
НОВИ САД - Нови Сад је синоћ, налик европским престоницама, зауставио саобраћај у једном од најпрометнијих булевара због културе. Корзо је поново извео Новосађане, у духу 20. година, прошлог века, који су уживали у скоро… »

ДОМ ЗДРАВЉА: Од понедељка нова група за одвикавање од пушења

Мој Нови Сад пре 9 сати
Нова радна група за одвикавање од пушења ће се формирати 16. септембра у Дому здравља "Нови Сад", у амбуланти у Руменачкој 102. Одвикавање траје пет дана и бесплатно је, а група ће бити формирана у понедељак у 18 часова… »

Искључења струје за понедељак, 16. септембар

Мој Нови Сад пре 16 сати
Због планираних радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у деловима Новог Сада и Черевића. • од 8.30 до 10.30 сати: Хаџи Светића 2-10, 1, 13, Стеријина 1-11, Матице српске 12, 7… »

Завршен први дан фестивала уличне културе "ОПЕНС дистрикт" (ФОТО)

Мој Нови Сад пре 17 сати
Велико финале ОПЕНС дистрикта – ФИСЕ дистрицт синоћ је одушевило готово седам хиљада Новосађана на платоу испред Спенса. Шоу који је почео наставља се и данас уз светске звезде све до поноћи. Светски позната имена у… »

Прикупљање крви од понедељка широм Војводине

Радио 021 пре 17 сати
Завод за трансфузију крви Војводине најавио је да ће мобилне екипе ове установе током наредне недеље прикупљати крв у више места по Војводини. У понедељак, 16. септембра мобилне екипе Завода биће у Црвеном крсту у Кикинди од… »

Ухапшен пијани возач који је прошао кроз црвено, убио деду и тешко повредио унуку у Инђији (видео)

Телеграф пре 1 дан
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова. Војин Ћ. (77) је погинуо у саобраћајној несрећи, док је његова унука Д. Ћ. (10) том приликом тешко повређена у Инђији. Девојчица је у критичном стању транспортована… »

Радионица "Не пали стрњику" у Зрењанину

РТВ пре 4 сата
ЗРЕЊАНИН - За регију Баната, у Зрењанину је одржана прва у низу радионица у оквиру кампање "Не пали стрњику", коју су покренули Министарство заштите животне средине и Ловачки савез Србије. Кампања има за циљ да утиче на… »

Голф и вино спајају уживање

РТВ пре 4 сата
НОВИ САД - Оно што спаја голф и вино свакако је уживање. На голф теренима успешно се склапају пријатељства, а "НС Вине &ГолфСхов" први пут је спојио тај префињени спорт са великим избором вина девет реномираних винарија.… »

Успех парастреличара из тителске општине: Три медаље у гађању луком и стрелом

Дневник пре 5 сати
ТИТЕЛ: У организацији Стрељачко-стреличарског клуба особа са инвалидитетом “Деспот Ђурађ Бранковић” у Смедереву одржан је турнир на отвореном у парастреличарству - лук и стрела, према календару Парастреличарског… »

Војводина, најновије вести »