Војводина

Игору Јурићу покрајинско признање за људска и мањинска права

Мој Нови Сад пре 4 сата
Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас Покрајинско признање у области људских и мањинских права "Људевит Мичатек" оснивачу Фондације "Тијана Јурић". Честитајући првом добитнику овог признања Игору… »

Један од највећих студија мобилних игара долази у Нови Сад

Дневник пре 3 сата
БЕОГРАД: Један од највећих развојних студија мобилних игара на свету, Плаирикс, долази у Нови Сад, а Тим Еипикс, домаће гејминг компаније и чланице Војводина ИЦТ кластер (ВОИЦТ) постаће његов део тако што ће се прикључити… »

Бесплатан курс самоодбране за жене почео на Спенсу

Радио 021 пре 12 сати
Бесплатан курс самоодбране за жене који ће трајати три недеље, почео је јуче на Спенсу. Организатори курса су Клуб Реалног аикидоа Спенс, Интернационална полицијска асоцијација Србије-Регион Нови Сад, Град Нови Сад и Сигурна… »

Део града без воде за хаварије

Дневник пре 10 сати
НОВИ САД: Због радова на санацији хаварије, без воде ће до 16 сати бити улице Фрушкогорска, Козарачка и Партизански пут. Како подсећају из ЈКП Водовод и канализација, постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим… »

Део Роткварије без грејања

РТВ пре 8 сати
НОВИ САД - од 9 сати, због санације хаварије на вреловодној мрежи у Светојованској улици 6, прекинута је испорука топлотне енергије за грејање за објекте у улицама Светојованска 1-13, 2-18; Ђурђа Бранковића 7-19, 12-26… »

Искључења струје за среду, 11. децембар

Мој Нови Сад пре 6 сати
Због планираних радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у деловима Новог Сада, Сремске Каменице, Лединаца и Раковца. • од 8 до 10 сати: Змај Огњена Вука 20 и 22 • од 9 до 11 сати… »

О бициклизму и кућним љубимцима у КС "Еђшег"

РТВ пре 10 сати
НОВИ САД - Новосадска бициклистичка иницијатива (НСБИ) организује догађај намењен младим бициклистима и љубитељима кућних љубимаца вечерас од 19 часова у Културној станици Еђшег. Током догађаја биће одржан последњи… »

Сахране за уторак, 11. децембар

Дневник пре 4 сата
На Градском гробљу у Новом Саду у уторак ће бити сахрањени: Геза-роберт Гезе Маурић – урна (1933.) у 09.45 Кристина Ђоке Станисављевић – испраћај (1931.) у 10.30 Љубинка Дојчина Глигоров (1928.) у 11.15 Ката Јана… »

Лига шампиона коначно у Новом Саду: Воша дочекује Фридрихсхафен

РТВ пре 2 сата
НОВИ САД - После три сезоне паузе, у Новом Саду поново ће се играти најелитније одбојкашко европско клупско такмичење. Данас у 18 часова у великој сали СПЕНС-а, српски шампион ОК Војводина играће против немачког… »

Камере ће покрити Панчево

Дневник пре 29 минута
​​​​​​​ПАНЧЕВО: За увођење система видео- надзора за покривање установа, школа, вртића и саобраћајница у Панчеву расписана је јавна набавка, којом се траже најбољи понуђачи. Панчево је спремно да за ову… »

Војводина, најновије вести »