Војводина

Нестанак воде у неколико улица у Граду

Дневник пре 13 минута
Због радова на санацији хаварије без воде ће до 14 сати бити део Улице Васе Пелагића (од Улице Аугуста Цесарца до Јеврејске улице) и део Јеврејске улице (бр. 11 – 35). Како јављају из ЈКП Водовод и канализација због радова на… »

ОБАВЕШТЕЊЕ Јавни конкурс за пројекте из области филмске уметности

Дневник пре 2 сата
Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у култури из области филмске уметности - производња домаћих играних и документарних филмова у 2020. години. На основу члана 76. став 1. Закона о култури ("Службени гласник РС", бр… »

Воша на "Карађорђу" против Младости за полуфинале Купа

РТВ пре 49 минута
НОВИ САД - У четвртфиналу Купа Србије, фудбалери Војводине данас дочекују екипу Младости из Лучана. Биће то трећи сусрет између ова два тима у овој сезони, а претходна два су припала црвено-белима, који су и код куће и у… »

Делови Новог Сада без топле воде

НовиСад.цом пре 54 минута
Нови Сад - Детелинара, Ново насеље, Сателит, Авијатичарско насеље и Сајмиште, као и Клинички центар Војводине немају топле воде због радова на Топлани "Запад". Како је саопштила Новосадска топлана, због замене циркулационог… »

Радосне вести из Бетаније: Рођено 20 беба

Мој Нови Сад пре 25 минута
Дечаци овог јутра били бројнији. Како јављају из Клинике за гинекологију и акушерство у Новом Саду, од 2. јуна у седам часова, до 3. јуна у исто време, у овој здравственој установи рођено је 20 беба – девет девојчица и 11… »

Вучевић: Наставићемо улагање у Петроварадин, за осам година уложили смо милијарду и четири стотине милиона динара

Србија данас пре 17 сати
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је Петроварадин и том приликом посетио породично пољопривредно газдинство и расадник „Павловић“ на Буковачком путу, а потом је са директором ЈКП „Пут“ Душаном… »

Вучевић: Сутра се затвара Новосадски сајам

Дневник пре 18 сати
НОВИ САД: Сутра се затвара прирвемена болница на Новосадском сајму, где тренутно има мање од десет пацијената, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Он је ту чињеницу означио као „сјајну вест“, јер је то… »

Корона вирус: Зашто се током пандемије пацови понашају агресивније

BBC News пре 1 дан
Гладни сисари траже нове изворе хране, што је повећало њихову активност и видљивост широм света. Једна од многих промена коју је са собом донео корона вирус јесте та да су пацови морали да промене исхрану. Пошто су… »

За капиталне пројекте у Суботици две и по милијарде динара

Дневник пре 16 сати
НОВИ САД: Покрајинска влада је у протеклом мандату с преко 2,5 милијарди динара финансирала пројекте на територији Града Суботице. Реч је о важним капиталним пројектима у свим сферама живота, од здравства, образовања… »

Лекар из Сремских Карловаца признао да је убио родитеље, размишљао о самоубиству

Луфтика пре 24 сата
Зоран Коматовић (48) из Сремских Карловаца у понедељак је на саслушању у Вишем тужилаштву у Новом Саду признао да је минулог викенда хицима из ловачке пушке усмртио родитеље, мајку Гордану (66) и оца Љубодрага (77)… »

Војводина, најновије вести »