Војводина

Уведене нове мере и за Нови Сад

Дневник пре 1 сат
НОВИ САД: И Град Нови Сад увео је данас нове мере за спречавање ширења корона вируса, а градоначелник Милош Вучевић каже да сматра да тај град још није на врхунцу епидемије и да ће се он десити у наредном периоду… »

Апел за рационалну потрошњу воде за пиће и ургентну реакцију грађана Новог Сада

РТВ пре 1 сат
НОВИ САД - Прерађена вода у Фабрици воде која долази до крајњих корисника, искључиво се користи за пиће, санитарне потребе и кување и то би сви требало да имају на уму. ЈКП "Водовод и канализација" наглашава да активности… »

Мушкарац покушао да опљачка две мењачнице у Новом Саду

Мој Нови Сад пре 52 минута
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Д. М. (1978), због постојања основа сумње да је покушао да учини два кривична дела разбојништво. Сумња се да је, прекјуче, уз претњу репликом… »

У КЦВ-у се од короне лечи 100 пацијената

Мој Нови Сад пре 3 сата
У протекла 24 часа један оболели скинут с вештачке вентилације. У Клиничком центру Војводине тренутно се лечи 100 пацијената код којих је потврђено да су оболели од инфекције Ковид-19, што је девет више него у четвртак… »

"ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК": Помозимо Сањи (22) која од рођења болује од ретке болести

Мој Нови Сад пре 3 сата
Девојци с тешким физичким инвалидитетом новац потребан за третмане рехабилитације. У понедељак, 6. јула, акција "Хуманитарни понедељак" на новосадској плажи Штранд биће намењена двадестдвогодишњој Сањи Драгиша из Новог… »

Од понедељка измена режима саобраћаја у Гогољевој и Мише Димитријевића због радова на вреловоду

Дневник пре 51 минута
У оквиру радова на реконструкцији вреловода у блоку Гогољеве улице и Улице Мише Димитријевића од понедељка, 6. јула 2020. године, доћи ће до измене режима саобраћаја. Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за… »

Уништио панонску степу, кажњен са 100.000 динара

РТВ пре 1 сат
КИКИНДА - Прекршајни суд у Кикинди осудио је Д.Б. (44) из Кикинде на новчану казну од укупно 100.000 динара због уништавања станишта која се налазе у Специјалном резервату природе „Пашњаци велике дропље“. Окривљени је… »

Ограничен рад угоститељских објеката у Панчеву

РТВ пре 16 минута
ПАНЧЕВО - Градски штаб за ванредне ситуације града Панчева донео је одлуку да се од данас ограничи рад угоститељских објеката. Рад, ресторана, кафића, ноћних барова, дискотека ограничава се у времену од 23 часова до шест… »

У Кикинди потврђени нови случајеви оболелих од ковида-19

РТВ пре 10 минута
КИКИНДА - Након више од два месеца, у Кикинди су потврђени нови случајеви оболелих од цовида 19. Локални Штаб за ванредне ситуације свакодневно прати стање на терену и овог тренутка, како је саопштено, ситуација није… »

У Новом Саду маске обавезне и у парковима, Вучевић: Сада нисмо у пику, он ће се десити у наредном периоду

Блиц пре 4 минута
И Нови Сад увео је данас нове мере за спречавање ширења корона вируса, а градоначелник Милош Вучевић каже да сматра да тај град још није на врхунцу епидемије и да ће се он десити у наредном периоду. - Претпостављам да… »

Војводина, најновије вести »