Svet plus » Vesti dana

http://www.svetplus.com

Svet plus

Kija i Sloba: Pršte emocije između supružnika u rijalitiju Zadruga! (VIDEO)

Svet plus pre 5 sati
Pršte emocije između supružnika u rijalitiju "Zadruga"! Kija i Sloba se držali za ruke i proveli noć zajedno. On joj je upućivao komplimente da se podmladila i procvetala...Da li je to pomirenje na pomolu?! Kija i Sloba su ušli u raspravu dok su zadrugari postavljali pitanja novinarima, ali,... »

Zadruga: Slobina majka teško podnosi pomirenje sa Kijom!

Svet plus pre 4 sata
Slobina majka o rijalitiju "Zadruga" kaže da ga teško podnosi, a tu je i pomirenje sa Kijom koje joj izgleda uopšte ne prija, bez obzira na to što je evidentno koliko je njen sin veseliji u poslednje vreme. Iako je njen sin uživao tokom žurke povodom rođendana Kristine Kockar Slobina majka... »

Rada Manojlović : Ja nisam ni luda, ni glupa, ni ćorava ni mutava ...!

Svet plus pre 7 sati
Pevačica Rada Manojlović na sceni je već deceniju, tokom koje je važila za jednu od pevačica koja izbegava konflikte i uprkos tome postala je i ostala jedna od najtraženijih u svojoj branši. O sebi kaže, da nije ni luda, ni glupa, ni ćorava, ni mutava... Rada Manojlović je odlučila da... »

Jelena Karleuša ponosna na svoju ćerku Atinu!

Svet plus pre 6 sati
Jelena Karleuša je ponosna na svoju ćerku Atinu! Pevačica je objavila fotografiju na svom Twitter profilu i oduševila fanove. Iako ona i njen suprug Duško Tošić žive na visokoj nozi, što bi se reklo i ćerkicama mogu sve da pruže, vaspitavaju ih da u životu moraju biti vredne. Pevačica... »

Ubice mog oca: U trećoj sezoni iznenađenje za publiku!

Svet plus pre 5 sati
Serija "Ubice mog oca" privukla je ogromnu pažnju gledalaca, a u trećoj sezoni koja se upravo snima, iznenađenje za publiku je naš glumac koji tumači ključnu lik- načelnika za narkotike pod imenom Bogdan. Počelo je snimanje treće sezone popularne serije „Ubice mog oca“, a jedna od... »

Duhovi ili Sveta Trojica: Običaji i verovanja! (VIDEO)

Svet plus pre 6 sati
SPC slavi praznik koji proslavlja Svetu Trojicu u spomen na silazak Duha Svetoga na apostole. Duhovi ili Sveta Trojica, običaji i verovanja! Ovaj veliki događaj se odigrao pedeseti dan posle Vaskrsenja Hristovog i praznik se uvek slavi pedesetog dana posle praznika Vaskrsa, pa zato uvek pada u... »

Vojna dijeta: Pet kilograma manje za tri dana!

Svet plus pre 7 sati
Vojna dijeta je kratkoročni plan ishrane pomoću kojeg možete izgubiti pet kilograma za tri dana i veoma je popularna, posebno zato što će vam pomoći ako u narednih par dana "morate" da uskočite u nove pantalone. Morate priznati da je jako privlačno to što dijeta traje samo tri dana i za to... »

Zadruga: Iznenađenje za Lunu, Kija je podržala aplauzom njenu modnu kolekciju! (VIDEO)

Svet plus pre 8 sati
Ukućani su ovoga puta u rijalitiju "Zadruga" postavljali novinarima pitanja i po prvi put posle devet meseci su imali priliku da saznaju neku informaciju iz spoljnog sveta. Iznenađenje za Lunu koje je Kija podržala aplauzom njenu modnu kolekciju ! Bila je presrećna zbog onoga što je saznala!... »

Dnevni horoskop za 27. maj 2018. godine!

Svet plus pre 8 sati
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. maj 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Neki trač o prijatelju koji je nedavno započeno novu vezu će stići do vas danas. To će možda prestavljati za vas iznenađenje, jer tako nešto niste... »

Sloba i Kija: Naljutila se, baš me briga! Luna htela da napusti rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Svet plus pre 1 dan
Žurka je bila pravo osveženje za zadrugare ali ne baš za sve! Luna se osetila jadno i htela da napusti rijaliti "Zadruga" jer nije imala snage da ih gleda zajedno! Sloba i Kija razgovarali o tome, pa joj je on rekao: "Naljutila se, baš me briga." Na iznenađenje mnogih i Kijin još uvek zakoniti... »

©2018 Netmark d.o.o.