Svet plus » Vesti dana

http://www.svetplus.com

Svet plus

Parovi: Gastoz napravio incident! Produkcija uživo raskinula ugovor sa njim!

Svet plus pre 14 sati
U rijalitiju "Parovi" Gastoz napravio incident, nakon čega je produkcija uživo raskinula ugovor sa njim. Gastoz je prerušen pokušao da pobegne iz rijalitija, pa je produkcija odlučila da uživo raskine ugovor sa njim. U ugovoru o raskidu saradnje, doslovno piše: "Odluka o raskidu ogovora o... »

Zadruga: Smrdi, ne nosi veš! Ukućani zgroženi i traže diskvalifikaciju! (VIDEO)

Svet plus pre 13 sati
Učesnicu rijalitija "Zadruga" traže diskvalifikaciju jednog zadrugara jer je prevršilo meru i više ne mogu da trpe. Ukućani bukvalno zgroženi! Ona smrdi i ne nosi veš! Zadrugari već nedeljama komentarišu ponašanje najstarije ukućanke rijalitija "Zadruga" Žiže Stojanović. Pored toga... »

Nepoznati detalji iz života Milana Stankovića! (VIDEO)

Svet plus pre 13 sati
Nepoznati detalji iz života pevača Milana Stankovića! Radio je u bolnici u rodnom Obrenovcu pre nego što je postao poznat. U emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'', u rubrici koja je veoma brzo postala omiljena ''Odakle se sele'' novinar Nemanja Vujičić donosi još jednu ekskluzivnu priču iz... »

Da li je bezbedno jesti sneg?!

Svet plus pre 14 sati
Svi smo kao mali imali običaj da "jedemo" sneg ali da li ste se ikada zapitali koliko je to bezbedno?! Rumunski univerzitet objavio je rezultate studije o tome da li je i pod kojim uslovima bezbedno jesti sneg. Došli su do zaključka, da jeste bezbedno ali samo sneg koji je "star" pola dana.... »

Film Zlogonje: Priča o dečaku sa parcijalnom cerebralnom paralizom! (VIDEO)

Svet plus pre 14 sati
Domaći film "Zlogonje" je priča o dečaku Jovanu, koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom. "Zlogonje" je priča o Jovanu, dečaku od deset godina koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom. Ceo njegov život je uslovljen tim stanjem i misli da ga svi ostali vide kroz njega.... »

Zategnite i podignite grudi prirodnim metodama!

Svet plus pre 15 sati
Da bi se učvrstile grudi, mora se učvrstiti tkivo. Zategnite i podignite grudi prirodnim metodama! Faktori koji doprinose opuštanju kože grudi su dojenje, menopauza, razne bolesti, nenošenje grudnjaka... Ako niste spremne da idete pod nož, ovo je pravi tekst za vas. Pre svega, najbitnija je... »

Veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni! (VIDEO)

Svet plus pre 15 sati
Drugi po redu, veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni 14. aprila 2018. godine. Punih petnaest godina Seka Aleksić, jedna je od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Svoj imidž je izgradila zahvaljujući velikom profesionalizmu, dobrim pesmama, harizmom i jedinstvenim... »

Zadruga: Marko Miljković i Ana Korać novi par u rijalitiju?! (VIDEO)

Svet plus pre 16 sati
Ukućani su primetili varnice između Marka Miljkovića i Ane Korać, da li je na pomolu nova ljubav i novi par u rijalitiju "Zadruga"?! Saška Karan, želi da bude uvek u toku sa svim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga". Ona je iskoristila "Igru istine" da uputi pitanje Marku Miljkoviću.... »

Dnevni horoskop za 17. februar 2018. godine!

Svet plus pre 16 sati
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. februar 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Danas dobro obratite pažnju na sve informacije do kojih dođete i ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Postoje velike šanse da uvećate svoje prihode ako... »

Emina Jahović i Mustafa Sandal, svoj loš brak krili zbog finansija!?

Svet plus pre 1 dan
Pevačica Emina Jahović juče je objavila da se razvodi od supruga. Razmirice među njima i loš brak, Mustafa Sandal i ona krili su između ostalog i zbog finansija. Jedan od bitnijih razloga zašto su Emina i Mustafa dugo glumili idealan par i krili činjenicu da su razdvojeni je taj što turski... »

©2018 Netmark d.o.o.