Svet plus

Ognjen Amidžić dobio ulogu u seriji o pokojnoj Jeleni Marjanović!

Svet plus pre 4 sata
Voditelj Ognjen Amidžić dobio je ulogu u seriji “Pevačica”o pokojnoj Jeleni Marjanović, koja ovih dana sve više privlači pažnju medija, ali i publike. Jeleninog supruga Zorana igrače Vuk Kostić, Jelenu Milica Pavlović, dok će Ognjen glumiti… »

Dnevni horoskop za 9. avgust 2020. godine!

Svet plus pre 2 sata
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. avgust 2020. godine na portalu Svet Plus. Jarac srećan, Vaga našla svoj mir, Bik uspešan, Vodolija zadovoljn... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka. OVAN Moguće je… »

Brauni: Sendvič sladoled! (RECEPT)

Svet plus pre 2 sata
Zamislite čokoladne korice, ali ne suve, nego onako skroz njami pod zubima, pa onda red skroz omiljenog sladoleda, pa onda opet ona delišs čokoladna brauni korica! Ako ste iole ozbiljan obožavalac čokolade i sladoleda onda će vam biti dovoljno da… »

Fantastični čokoladni hleb! (RECEPT)

Svet plus pre 5 sati
Da li ste do sada probali ovako nešto?! Fantastični čokoladni hleb koji će vas prosto oduševiti. Prema studiji koja je nadavno objavljena ljudi koji makar jednom nedeljno jedu čokoladu mogu imati poboljšano pamćenje i mogućnost razmišljanja… »

Kristijan i Stanija uveliko ratuju! Da li si bila trudna na Farmi 6?

Svet plus pre 4 sata
Kristijan i Stanija uveliko ratuju! Da li si bila trudna na Farmi 6? Prepucavanje u emisiji završeno Stanijinim ćutanjem. Nije imala odgovor na postavljeno pitanje... Kristijan Glubović bio je gost u emisiji "Amnezija" kod Bore Santane, kao budući… »

Badem: Lečenje akni, smanjenje holesterola, oporavak posle porođaja!

Svet plus pre 6 sati
Lečenje akni, smanjenje holesterola, oporavak posle porođaja! Ovo su promene koje je potvrdila nauka, a koje naše telo doživljava ako svakodnevno konzumiramo badem. U jednom od istraživanja, naučnici su otkrili da je često konzumiranje badema… »

Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2!

Svet plus pre 5 sati
Izvanredno ali i oprez za vas! Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2! Saznajte šta vas čeka, prema japanskom horoskopu, na polju ljubavi, zdravlja, posla... Horokop za broj 2 - ZEMLJA, ljude rođene u godinama: 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989… »

Laka dijeta asa banana! Jedna banana svakog jutra istopiće kilograme!

Svet plus pre 5 sati
Laka dijeta! Jedna banana svakog jutra istopiće kilograme! Ovu dijetu poznatu pod nazivom asa-banana razvio je jedan bračni par iz Japana, ali ona ne podrazumeva ishranu zasnovanu samo na ovom voću. U asa-banana dijeti nema striktnog određivanja… »

Danas je Sveta Petka Trnova! Da vam ne trnu ruke ispoštujte praznik!

Svet plus pre 6 sati
Danas je Sveta Petka Trnova! Da vam ne trnu ruke ispoštujte praznik, ne radite teže poslove, ne mesite i ne uzimajte iglu i konac. Današnji dan ne treba mešati sa Svetom Petkom koja se slavi 27. oktobra. Srpska pravoslavna crkva 8. avgusta slavi Svetu… »

Namirnice uz koje ćete moći zauvek da ostavite cigarete!

Svet plus pre 6 sati
Namirnice uz koje ćete moći zauvek da ostavite cigarete! Ovo tvrdi studija Univerziteta Haifa u Izraelu. Oni su zapravo dokazali da su pušači koji su konsumirali veće količine omega-3 masnih kiselina pušili u proseku 10 odsto manje. Studija… »

Svet plus, najnovije vesti »