Total car

NEUNIŠTIVI AURUS: Ruska limuzina prošla sve testove (VIDEO)

Total car pre 7 sati
Televizija „Zvezda“ objavila je snimak testiranja na izdržljivosti ruske limuzine Aurus. Konstruktori limuzine su napravili situaciju, kada je automobil udario u pregradu, brzinom 64 kilometra na sat. U vozilu su se nalazila dvojica manekena koji su… »

Lamborghini predstavlja dugo očekivani Sian Roadster

Total car pre 13 sati
Teaser fotografije koje stižu iz Lamborghinija potvrdile su prošlonedeljne najave da će italijanski proizvođač uskoro predstaviti dugo očekivani Sian Roadster. Ako je suditi po zadnjoj maski i krilu, novi model neodoljivo podseća na Sian FKP 37… »

Škoda Octavia RS porodica sada kompletna

Total car pre 19 sati
Škoda uživa veliku popularnost u Evropi, kod nas posebno, a kada bismo birali favorita, to je bez dileme Octavia. Naravno, reč je o češkom pandanu VW Golfa, ali u (po nama) atraktivnijoj „fastback“ formi. Ljubitelji ove marke su posebno… »

Stiže još jedan Audi na struju

Total car pre 1 dan
Audi će u utorak 7. jula predstaviti električni korosver Q4 Sportback E-Tron Concept. Nakon prošlogodišnjeg koncepta Q4 E-Tron, iz nemačkog proizvođača stiže i njegova Sportback verzija, sa siluetom kupe-krosovera. Audi je premijeru novog vozila… »

Dugo iščekivani Mercedes-AMG GT R Black Series uskoro skida kamuflažu

Total car pre 1 dan
Dok tržište nestrpljivo iščekuje Mercedes-AMG GT R Black Series, pretpostavke su da bi se on mogao pojaviti do kraja ovog meseca. Kamuflirani prototip snimljen je na probnoj vožnji, a najuočljiviji detalji su visoko izdignuto krilo na zadnjoj… »

“Tesla” pretekao Tojotu po vrednosti kompanije

Total car pre 1 dan
Kompanija “Tesla” postala je najvredniji svetski proizvođač automobila, pretekavši Tojotu, pošto je cena njenih akcija zabeležila rekordan skok. Akcije ovog proizvođača električnih automobila dotakle su 1.134 dolara u sredu ujutro, čime je… »

Nemačka beleži najveći pad prodaje automobila od 1989. godine

Total car pre 2 dana
Prema poslednjim procenama, prodaja automobila u Nemačkoj dostići će najniži nivo u poslednje 3 decenije. U junu ove godine je u toj zemlji zabeležen pad od 40%, odnosno registrovano je tek 220 hiljada novih vozila. Analitičari očekuju da će… »

Prvi BMW Serije 4 sišao sa trake, društvo mu prave redizajnirana “petica” i 6GT (FOTO)

Total car pre 2 dana
BMW je pokrenuo proizvodnju nove Serije 4 Coupe u pogonu Dingolfing u Nemačkoj. Premijum sportski kupe se tako pridružio familiji restilizovane Serije 5 i redizajniranom BMW-u Serije 6 GT, koji se takođe izrađuju u istoj fabrici. BMW Serije 4 imao je… »

Kreće Formula 1 uz mnogo nepoznanica

Total car pre 2 dana
Skraćena sezona Formule 1 počeće trkama na stazi u Špilbergu u Austriji 5. i 12. jula, umesto u 16 hiljada kilometara udaljenom Melburnu. Četiri meseca nakon što je uvodna trka otkazana u poslednjem trenutku, sezona Formule 1 napokon počinje ovog… »

Njegovo „veličanstvo“ – OGIBLjENJE: Sve o najvažnijoj stvari na svakom automobilu

Total car pre 3 dana
Kvalitetan sistem oslanjanja je od ključnog značaja za performanse i udobnost, ali i bezbednu vožnju. Svi mi koji smo zaljubljeni u automobile od malih nogu, u jednoj fazi građenja tih emocija prema njima smo uočili karakterističnu stvarčicu koja… »

Total car, najnovije vesti »