Total car » Vesti dana

http://www.totalcar.rs

Total car

Prvi električni klasični Ford Bronco

Total car pre 5 sati
Tržištu klasičnih automobila, kao i off-roadera, trenutno ne fali noviteta, ali klasični Ford Bronco na električni pogon nije nešto što se viđa svakog dana. Iza njega stoji kalifornijska startap kompanija Zero Labs Automotive. Tako je Zero Labs Ford Bronco, prvi električni klasični Bronco... »

Aston Martin DBX snimljen prilikom testiranja na Nirburgringu

Total car pre 11 sati
Aston Martin se sprema da “uskoči” u segment SUV vozila sa modelom DBX. Ovaj krosover je trenutno u završnim fazama testiranja, a jedan prototip je snimljen prilikom testiranja na Nirburgringu. Presvučen poznatom kamuflažnom folijom, Aston Martin DBX izgleda i zvuči brzo kao i drugi... »

Potpuno nova deseta generacija Honde Civic

Total car pre 22 sata
Ovaj model predstavlja savršenu kombinaciju upečatljivog dizajna, sportskog stila i praktičnosti – sa pažnjom posvećenom dinamičnoj vožnji. Silueta novog modela zrači samopouzdanjem i sportskim karakterom. Širi, duži i niži od svojih prethodnika, potpuno novi Civic ima kratke prepuste i... »

Špijunske fotke: BMW Serije 4 kabriolet (2020)

Total car pre 1 dan
Novi BMW Serije 4 kabriolet uskoro stiže, a biće, kako stvari stoje, značajno različit od svog prethodnika, što se najpre odnosi na njegov novi meki, sklopivi krov. On će biti lakši i jeftiniji, za razliku od krova aktuelnog modela, koji ima 229 kg, što značajno utiče na njegove... »

Povratak “tojote kamri”

Total car pre 1 dan
Najprodavanija limuzina u SAD, Japanu, koja godišnje osvoji srca više od 700.000 kupaca, “tojota kamri”, posle dugog niza godina, vratila se na evropska tržišta. Glamurozna limuzina imala je pretpremijeru na nedavno završenom Salonu automobila u Beogradu zahvaljujući ogromnim naporima... »

Srbija još u igri: Iz Folksvagena za N1 kažu da su sve opcije otvorene

Total car pre 1 dan
Da li je Srbija i dalje u igri kao zemlja u kojoj će Folksvagen otvoriti novu fabriku i, prema pisanju medija, zaposliti pet hiljada radnika? Uprkos pisanju nemačke agencije DPA koja Srbiju uopšte ne pominje, već tvrdi da je trenutno dilema “ili Bugarska ili Turska”, u Folksvagenu za N1... »

Video prikaz: Renault Zoe EV

Total car pre 2 dana
Sada su i električni automobili uveliko u ligi cenovno pristupačnih, a to se odnosi i na Renault Zoe. On važi za praktičan automobil za svakodnevnu vožnju, a pokreće ga 40 kWh baterija, zahvaljujući kojoj ima autonomiju u rasponu od 200 i 300 km. Baterija se napuni za šest sati u kućnim... »

Da li će nova Corvette C8 ovako izgledati?

Total car pre 2 dana
Na internetu su se pojavile nove reneder fotografije nove Chevrolet Corvette C8. Ako serijski model bude zaista izgledao kao model na fotografijama, onda će to biti pun pogodak. Naime, ove render fotografije su se pojavile na forumu Corvette, a dizajnirao ih je korisnik po imenu Chazcron. Na prvoj... »

Renault EZ-FLEX

Total car pre 2 dana
Renault EZ-FLEX je eksperimentalno električno i povezano lako komercijalno vozilo. Odlikuje se kompaktnošću i okretnošću. Osmišljen je za održivu mobilnost i efikasnu dostavu u gradskim područjima. Ovo nije samo vozilo, već pravi alat za dostavljače. Renault EZ-FLEX je početak... »

Video: Porsche 718 Cayman GT4 (2020) na Nirbergringu

Total car pre 3 dana
Cayman GT4 je predstavljao veliki uspeh za Porsche, a sada se radi na drugoj generaciji koja je zasnovana na najnovijem 718 Caymany. Snimljen na Nirburgringu, 718 Cayman GT4 izgleda bolje od modela prve generacije, a istovremeno je i brži. On bi trebalo da ima ili 3.8-litarski ili 4.0-litarski... »

©2019 Netmark d.o.o.