Total car » Vesti dana

http://www.totalcar.rs

Total car

MINI Countryman Hibrid stigao u Srbiju

Total car pre 5 sati
Prvi MINI Countryman Hibrid stigao je u Srbiju. Plug-in hibrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 kombinuje standardni agregat i elektromotor zadržavajući svoje poznate vozne karakteristike. Ipak, ukoliko se odlučite da vozite samo na elektro pogon, svakodnevnoj gradskoj vožnji do posla i nazad,... »

Još jedan opoziv Toyote – ovog puta zbog vazdušnih jastuka

Total car pre 1 dan
Japanska kompanija objavila je da povlači oko 188.000 svojih vozila zbog moguće neispravnosti vazdušnih jastuka. Odlukom su obuhvaćena pik-ap, terenska vozila i automobili kod kojih postoji rizik od neaktiviranja vazdušnih jastuka u slučaju sudara, prenosi Asošiejted pres. Povlače se pik-ap... »

Počela prodaja restilizovane “suzuki vitare”

Total car pre 18 sati
Jedan od najprodavanijih SUV vozila na našem tržištu, popularna “suzuki vitara” u prodajne salone je došla posle kvalitetno urađenog “fejsliftinga”. Ne radi se tu samo o jednostavnom “zatezanju bora” već i o značajnom usavršavanju modela u skladu sa najnovijim trendiovima... »

Škodin treći krosover premijerno u Ženevi

Total car pre 23 sata
Škoda će proizvodnu verziju svog trećeg krosovera, pozicioniranog između Kodiaq i Karoq modela, predstaviti iduće godine. Novi SUV najpre smo videli u formi Vision X koncepta na Salonu automobila u Ženevi, a na istom salonu biće predstavljen i proizvodni model, čiji glavni rivali će biti... »

VW razmišlja samo o velikim brojevima: Milion EV automobila do 2025.

Total car pre 1 dan
Nemački auto-gigant uključuje se u masovnu proizvodnju električnih vozila sa zakašnjenjem, ali planira da u narednih nekoliko godina nadoknadi zaostatak za kompanijama kao što je Nissan koji već godinama izrađuje velikoserijski električni model Leaf. Godinu dana uoči početka velike... »

Fiat obustavlja proizvodnju dizel Pande, sledeći je 500 dizelaš?

Total car pre 1 dan
Kompanija FCA je navodno obustavila proizvodnju Fiat Panda modela na dizel pogon, a sledeći bi trebalo da bude 500 dizelaš. Dizelaši su činili samo 15 odsto prodaje Pande u avgustu, kao i 4 odsto prodaje 500 modela. Panda se najviše prodaje u Italiji, a verzija koja se više neće proizvoditi... »

Novi Jaguar F-Type stiže 2020. godine?

Total car pre 2 dana
Direktor dizajna kompanije Jaguar, Ijan Kalum, nedavno je izjavo kako “trenutno ne postoji plan” da se model F-Type zameni, ali to nije sprečilo “Car Magazine” da objavi informaciju da bi redizajnirani model mogao da se pojavi već 2020. godine. Iako već postoje brojne glasine i... »

Ofanziva iz Riselhajma: Opel pravi nove motore

Total car pre 2 dana
Kompanija Opel će do 2020. predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela. Opel nastavlja sa sprovođenjem proizvodne ofanzive “PACE!” plana kako bi zadovoljio potrebe kupaca i obezbedio usklađenost sa drastičnim smernicama koje se tiču emisije CO2 u Evropi koje će se primenjivati... »

Prvi EV iz Cadillaca stiže 2020. ili 2021.

Total car pre 2 dana
General Motors je prošlog oktobra objavio teaser misterioznog električnog kupea, a potom najavio svoje električno voziolo, o kome je do današnjeg dana ostao tajnovit. Međutim, nedavno su se pojavili patentni crteži koji sugerišu da je u pitanju atraktivan kupe, sa prednjim delom koji podseća... »

Izrael hoće da zabrani benzince i dizelaše od 2030.

Total car pre 3 dana
Ministarstvo energetike Izraela objavilo je plan za eliminisanje vozila sa benzinskim i dizel motorima iz saobraćaja ove bliskoistočnoj zemlji. Krajnji cilj je da svi putnički automobili i kamioni u Izraelu pređu na alternativne pogonske sisteme, zbog čega će vlada te zemlje podsticati nabavku... »

©2018 Netmark d.o.o.