Total car » Vesti dana

http://www.totalcar.rs

Total car

Audi Q8 – druga epizoda promotivne serije

Total car pre 6 sati
Druga epizoda promotivne serije koju je osmislila kompanija Audi za svoj novi SUV model Q8 je već puštena na društvene mreže, ali, bar za sada, teško da će ikog ubediti da kupi taj automobil. Iako je video užasan, sam SUV izgleda obećavajuće. Veruje se da je vizuelno Audi kreirao modele Q8... »

Robustan, dopadljiv, ali i ekonomičan

Total car pre 18 sati
Druga generacija “Dačijinog” bestselera (prodat u više od dva miliona primeraka širom planete) dokaz je da rumunski automobilski gigant pod okriljem “Renoa” napreduje brzinom munje. Jer, ako je neko i imao šta da zameri prvoj generaciji terenca (na primer, nešto siromašniju opremu),... »

Lamborghini preskače Salon automobila u Parizu

Total car pre 24 sata
Nakon što je Volkswagen objavio da će ove godine preskočiti prisustvo na Salonu automobila u Parizu, koji se inače sa frankfurtskim takmiči oko prevlasti u Evropi, sada je to potvrdio i Lamborghini. S obzirom na to da je Lamborghini u vlasništvu Volkswagena, onda ova vest nije veliko... »

Bugatti slavi jubilej – stoti Chiron izašao iz fabrike

Total car pre 1 dan
Jubilarni primerak košta 2,85 miliona €, bez uračunatog poreza, a napravljen je za kupca sa Bliskog istoka. Za manje od dve godine u fabrici Molsajm u Francuskoj izrađeno je 100 automobila, od predviđenih 500 primeraka jednog od najskupljih i najekskluzivnijih modela na svetu. Jubilarni,... »

Mercedes E-Class dobija V6 agregat

Total car pre 1 dan
Mercedes E-Class, model za 2019. godinu stiže na tržište sa velikim brojem unapređenja, među kojima je i nova tehnologija ali i proširena paleta motora. Prvo, i najvažnije, tu je novi E450 model koji će biti dostupan u sedan, karavan, kupe i kabriolet verziji. Ispod njegove haube krije se... »

Špijunske fotke: Aston Martin DBS Superleggera Volante (2019)

Total car pre 2 dana
Aston Martin je nedavno otkrio svoje planove o oživljavanju DBS oznake na novom DBS Superleggera modelu, a špijunski fotografi uhvatili su naslednika Vanquish Volantea u Nemačkoj. Reč je o vozilu koje će poći stopama DB11 modela, a opisan je kao „najviši nivo performansi, kvaliteta izrade i... »

Prve zabrane dizela u Nemačkoj od 31. maja

Total car pre 2 dana
Nemački grad Hamburg će od 31. maja zabraniti dizel vozilima koja najviše zaga]uju životnu sredinu da koriste dva puta u gradu, saopštila je gradska vlast, iako je reč o meri koju su i federalna vlada i autoindustrija želeli da izbegnu. “Ograničenja će se odnositi na sva dizel vozila koja... »

Nissan Altima (2019) na tržištu kao specijalno izdanje

Total car pre 2 dana
Nissan obeležava predstavljanje nove generacije Altima modela novim Edition One, ograničenog izdanja sa mnogim zanimljivim karakteristikama. Ovo vozilo dostupno je u skarletno ćilibarskoj (Scarlet Ember), biserno beloj (Pearl White) ili super crnoj (Super Black) boji, a zasnovano je na Altima... »

Amerikanci se sve više plaše samovozećih automobila

Total car pre 2 dana
Najnovije istraživanje u SAD pokazalo je da postepeno rast strah kupaca od automobila sa samovozećom tehnologijom. Ovaj trend je uočen nakon nekoliko saobraćajnih nesreća u kojima su učestvovala ovakva vozila, poput incidenta sa Uberovim test automobilom koji je pregazio ženu u Arizoni ili... »

Obaranje carina na uvoz automobila podiglo svetske berze

Total car pre 3 dana
Akcije na Volstritu i na evropskim berzama su danas porasle, pri čemu najveći rast beleže deonice automobilskih kompanija zbog najava Pekinga da će smanjiti carine na uvoz automobila. Londonski indeks FTSE 100 je u popodnevnim časovima porastao za 0,3 odsto, francuski CAC 40 za 0,2 odsto, dok... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 2 sata  još 31 povezana

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Večernje novosti  pre 4 sata  još 15 povezanih

Oliver Kan o Karijusu: Ovo bi moglo da mu uništi karijeru!

Mozzart sport  pre 5 sati  još 14 povezanih

ŠOK U MADRIDU Ronaldo najavio da napušta Real

Dnevnik  pre 5 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.