Brnabić sa delegacijom Odbora Senata Francuske

Predsednica Vlade Ana Brnabila je danas u razgovoru sa delegacijom Odbora Senata Francuske za evropske poslove da je Srbija izuzetno posvećena reformama države kako bi u budućnosti postala ravnopravan partner
Večernje novosti - sreda, 23. maj 2018.
Predsednica Vlade Ana Brnabila je danas u razgovoru sa delegacijom Odbora Senata Francuske za evropske poslove da je Srbija izuzetno posvećena reformama države kako bi u... »
Blic: Brnabić sa delegacijom Odbora Senata Francuske
Danas: Brnabić: Srbija posvećena reformama
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Mladiću odbili lečenje u Beogradu! Advokat Lukić: Potpuno blesavo, Sad ćemo ponovo tražiti da preispitaju tu odluku

Kurir - sreda, 23. maj 2018.
Sudsko veće Mehanizma u Hagu odobrilo je zahtev odbrane generala Ratka Maldića da im za dva meseca produže rok za predaju žalbe na osuđujuću prvostepenu presudu. Oni to sad mogu učiniti do 6. avgusta. S druge strane isto veće je odbilo zahtev... »
Večernje novosti: Mladiću odbili lečenje u Beogradu
Povezane vesti (2) Vaš komentar
RTV: Vlasti u Prištini planiraju da odseku sever?

Vlasti u Prištini planiraju da odseku sever?

BEOGRAD - Vlasti u Prištini uz pomoć saveznika iz NATO uveliko pripremaju operaciju nasilnog preuzimanja Jarinja i Brnjaka, administrativnih prelaza na severu Kosova i Metohije, kako bi time simbolično potvrdile "suverenitet" lažne države, pišu Novosti.
RTV - sreda, 23. maj 2018.
Prema informacijama lista, u ovaj plan uključeni su najviši zvaničnici takozvanog Kosova, a upad na Jarinje i Brnjak operativno se razrađuje i u američkoj bazi Bondstil. Izvori... »
Vaš komentar
Najnovije vesti