Teslin auto će se na kraju ipak sudariti sa Zemljom

Teslin crveni roudster u budućnosti bi svoj put kroz svemir mogao da završi tamo gde je i počeo - sudarom sa Zemljinom atmosferom, pokazali su proračuni naučnika sa Univerziteta u Torontu.
Vesti online - ponedeljak, 19. februar 2018.
Nakon što je poleteo na raketi "falkon hevi", automobil se sada nalazi oko tri miliona kilometara od Zemlje, a očekivalo se da bi u svemiru mogao da ostane zauvek. Međutim,... »
B92: Šta će se desiti sa automobilom poslatim u svemir?
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Koliko zrače pametni telefoni?

Rasprave o tome zrače li pametni telefoni, a i mobilni pre njih, i koliko, vode se već godinama. I dok proizvođači tvrde da su njihovi uređaji sigurni i u skladu sa svim propisima, lekari ipak upozoravaju da bi trebalo da budemo oprezni prilikom dugotrajnog korišćenja pametnih telefona.
Press - ponedeljak, 19. februar 2018.
Foto:B92.net Nemačka savezna kancelarija za zaštitu od zračenja napravila je bazu velikog broja najpopularnijih pametnih telefona i nivoa zračenja koji svaki od njih emituje. Neki... »
Večernje novosti: Koliko zrače pametni telefoni?
B92: Koliko zrače pametni telefoni?
Povezane vesti (3) Vaš komentar
B92: Od "dilovanja droge" u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno

Od "dilovanja droge" u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno

Video »
Ako volite da igrate Simse, onda znate da u četvorci možete uraditi praktično šta god da vam je volja sa vašim čovečuljcima i da gomila novog sadržaja konstantno dodaje nove opcije.
B92 - ponedeljak, 19. februar 2018.
Ipak, izvesni Filip je primetio da kada u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti. Zato je... »
Press: Od "dilovanja droge" u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno Video »
Mondo: Drogiranje u popularnoj igri (video) Video »
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti