B92: Nastavlja se suđenje za pokušaj ubistva Beka

Nastavlja se suđenje za pokušaj ubistva Beka

Beograd -- U Višem sudu u Beogradu danas će biti nastavljeno suđenje optuženima za učešće u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014.
B92 - utorak, 26. septembar 2017.
Na optuženičkoj klupi su Aleksandar Zdravković i Maja Adrovac. Očekuje se da svedoči Beko, koji u ovom postupku ima status oštećenog. On je i ranije saslsusavan u istrazi i na... »
RTV: Nastavlja se suđenje optuženima za pokušaj ubistva Beka
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Ubice dece ne smeju nikad na slobodu: Na izdržavanju maksimalne kazne u Srbiji trenutno 76 osuđenika

Inicijativa za uvođenje kazne doživotnog zatvora koju su početkom maja Narodnoj skupštini predali "Blic" i Fondacija "Tijana Jurić" izazvala je reakciju stručne javnosti, u prvom redu pravnika, ali i onih koji se bave resocijalizacijom osuđenika.
Blic - utorak, 26. septembar 2017.
"Blic" i Fondacija su tokom prethodnih godinu dana podsećali na sve zločince koji su danas iza zatvorskih rešetaka, a koji su zbog svirepih ubistava nedužne dece, osuđeni na... »
Vaš komentar

Misterija kuće Marjanovića: Nakon Jeleninog ubistva sve prostorije u kući oprali varikinom, okrečili, zamenili pod, pa promenili i nameštaj

Samostrel, kundak, tepih, laptop... samo su deo predmeta koji su izneti iz kuće Marjanovića nakon što je Jelena Krsmanović pronađena mrtva. Međutim, da li se među njima krije ključni dokaz za rešavanje misterije ovog ubistva.
Blic - utorak, 26. septembar 2017.
Misterija ubistva pevačice Jelene Krsmanović pored toga što je zasnovana na čudnim okolnostima u kojima je nestala a zatim ubijena počiva na i na porodičnim odnosima sa porodicom... »
Vaš komentar
Najnovije vesti