Četiri lakša sudara tokom noći

Blic - četvrtak, 19. septembar 2019.
Tokom noći došlo je do četiri lakše saobraćajne nezgode, te nije bilo potrebno dalje lečenje učesnika u istim, potvrdili su za Tanjug iz Hitne pomoći. Ova hitna služba ukupno je imala 73 intervencije, od čega je 17 bilo na javnom mestu. Zbog velikih... »
Kurir: Mirna noć u Beogradu: 4 lakše saobraćajke, niko nije prebačen u bolnicu
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Hala „Aleksandar Nikolić” otvara se 1. oktobra

Novi kapacitet dvorane biće 8.000 posetilaca. – Postavljen nov parket, mesta za sedenje, loža i pokretne tribine, zamenjeni su rasveta i klimatizacija…
Politika - četvrtak, 19. septembar 2019.
Obnovljena Hala „Aleksandar Nikolić”, nekadašnji „Pionir”, biće otvorena 1. oktobra, najavio je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, a preneo Beoinfo. Novi kapacitet dvorane biće... »
Vaš komentar

"Drvo generacije": Svi prvaci će u osnovnim školama posaditi svoje drvo

Grad Beograd pokreće projekat "Drvo generacije" u osnovnim školama, pa će svi prvaci od 15. oktobra, kada je vreme za sadnju drveća, posaditi svoje drvo.
Blic - četvrtak, 19. septembar 2019.
Oni će svoje drvo čuvati osam godina, a imaće i permanentnu edukaciju o ekologiji i zaštiti životne sredine. - Cilj je da se prvaci edukuju o zaštiti životne sredine, a namera da... »
Vaš komentar

Ženska trka na Adi Ciganliji: Oko 1.000 učesnica na stazi dugoj 7,7 kilometara

U subotu 21. septembra na Adi Ciganliji biće održana Ženska trka sa oko 1.000 učesnica na stazi dugoj 7,7 kilometara, a posvećena isključivo pripadnicama lepšeg pola.
Blic - četvrtak, 19. septembar 2019.
Uz učesničku majcu i broj sa čipom, sve učesnice koje završe trku dobiće medalju, okrepu i posebne poklone sponzora. Za sve takmičarke i goste pripremljen je i muzički program,... »
Vaš komentar

Šta sme komunalni milicajac? Pogledajte njihovih glavnih 10 ovlašćenja po novom zakonu

Koja ovlašćenja Komunalna policija ima na ulicama glavnog grada, polemika je koja se godinama vodila, a koja se ponovo zahuhtala, nakon usvajanja novog Zakona o Komunalnoj miliciji.
Blic - četvrtak, 19. septembar 2019.
O nadležnostima se raspravlja još od 2010. godine, kada je ona prvi put i uvedena. Sada ima sličan naziv, ali i ovlašćenja, koja se ogledaju u pre svega, nadležnostima iz oblasti... »
Vaš komentar
Najnovije vesti