RTS: Preporuka stanovnicima Borče i Koteža da ne piju vodu iz vodovoda

Preporuka stanovnicima Borče i Koteža da ne piju vodu iz vodovoda

Zbog velike količine padavina i korišćenja sredstava za sanaciju zemljišta, žiteljima naselja Borča i Kotež preporučuje se da vodu iz gradskog vodovoda ne koriste za piće i pripremu hrane. Voda za piće obezbeđena je preko auto-cisterni.
RTS - sreda, 26. jun 2019.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izjavio da je preporuka grada žiteljima Borče i Koteža da vodu iz vodovoda ne koriste za piće, saopšteno je iz gradske uprave. "Grad... »
Danas: Voda u Borči i Kotežu nije za piće i pripremu hrane
Večernje novosti: Upozorenje za delove Beograda: Česmovača nije više za piće, stižu cisterne sa vodom
Povezane vesti (6) Vaš komentar

Nova stabla uskoro u centru Beograda: Počela rekonstrukcija Parka vojvode Vuka, radovi do septembra

Kurir - sreda, 26. jun 2019.
Rekonstrukcija Parka vojvode Vuka u Beogradu počela je danas, a prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, to je poslednja faza uređenja Topličinog venca i trajaće do prvog septembra. "Ovo je jedan od starijih beogradskih parkova, ali nije... »
Blic: Park Vojvode Vuka uskoro će dobiti potpuno novi izgled
Studio B: Poslednja faza uređenja Topličinog venca Video »
Povezane vesti (6) Vaš komentar

Nova atrakcija u beogradskom zoo-vrtu: Preslatke foke stigle čak iz Letonije, a pogledajte kako uživaju u bazenu (VIDEO)

Video »
Kurir - sreda, 26. jun 2019.
Nakon što su u Beogradski zoološki vrt stigli pingvini, sada su im se pridružile foke! Preslatke foke stigle su čak iz Letonije u srpsku prestonicu, a na Fejsbuk stranici zoološkog vrta napisali su da su se "doselili" iz Rige. "Već uživaju u bazenu... »
Blic: Nova atrakcija u Zoološkom vrtu, životinje stigle čak iz Letonije (foto)
Povezane vesti (2) Vaš komentar

U avgustu početak radova na pasareli na Čukarici

Izgradnja pasarele i tržnog centra na Čukarici počeće se u avgustu, a kolika je važnost ovog projekta govori činjenica da ova pasarela povezuje više od 100.000 ljudi sa Julinog i Banovog brda, izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
Studio B - sreda, 26. jun 2019.
Vesić je podsetio da je pasarelu na ovoj lokaciji pre 20 godina delimično izgradila kompanija Stankom, koja je u stečaju, i dodao da je sa stečajnom upravnicom Stankoma Andrijanom... »
Kurir: U avgustu počinju radovi na pasareli u Čukarici: Novi i lepši prelaz sa Julinog ka Banovom brdu (foto)
Politika: U avgustu početak radova na pasareli na Čukarici
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Ovako je izgledala podzemna stanica kod vuka za vreme poplava: Pojavio se vodopad, a evo kako su radnici metlama pokušali da se izbore sa slapovima (video)

Obilne padavine koje su zahvatile prestonicu pre nekoliko dana potopile su delove leve obale Dunava, Novi Beograd, Zemun, kao i centar grada.
Kurir - sreda, 26. jun 2019.
Usled jakih pljuskova, pod vodom se našla i podzemna stanica kod Vukovog spomenika. Na snimku, objavljenom na društvenoj mreži Tviter, može se videti da se niz stepenice slivao... »
Blic: Podzemna stanica kod Vukovog spomenika nedavno je dobila i vodopad (video)
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Najnovije vesti