Dinar bez promene: Evro danas 118,22 po srednjem kursu

Kurir - četvrtak, 24. maj 2018.
BEOGRAD - Zvanični srednji kurs dinara iznosi danas 118,2202 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na juče, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema evru na istom nivou kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou jači za 4,0... »
RTV: Kurs dinara 118,22
Povezane vesti (2) Vaš komentar

"Azvirt" do Bubanj potoka stiže 2020?

Sporazum sa azerbejdžanskim graditeljima ubrzava gradnju obilaznice oko Beograda koja traje već 28 godina
Večernje novosti - četvrtak, 24. maj 2018.
OBILAZNICU oko Beograda čekamo 28 godina, ali zahvaljujući dogovoru lidera Srbije Aleksandra Vučića i Azerbejdžana Ilhama Alijeva, ova trasa bi trebalo da bude završena za dve... »
Vaš komentar

Kurs dinara 118,22

Zvanični srednji kurs dinara iznosiće danas 118,22dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na juče, objavila je Narodna banka Srbije.
Kamatica - četvrtak, 24. maj 2018.
Dinar će prema evru biti na istom nivou kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou jači za 4,0 procenta. Od početka godine dinar je ojačao za 0,2 odsto. Indikativni kurs dinara... »
Vaš komentar
RTV: "Srbija kargo" kupuje osam lokomotiva od Simensa

"Srbija kargo" kupuje osam lokomotiva od Simensa

BEOGRAD - Preduzeće "Srbija kargo" kupiće osam Vektron (Vectron) višesistemskih lokomotiva od kompanije Simens u vrednosti 32 miliona evra.
RTV - četvrtak, 24. maj 2018.
Ugovor o kupovini će danas potpisati generalni direktor "Srbija karga" Dušan Garibović, a ispred kompanije Simens tehnički i komercijalni direktori grupacije Mobiliti - Vozna... »
Vaš komentar

Kreativne instalacije - Gde vi, tu i reklama

Video »
Malo je poznato da stajališta gradskog saobraćaja, koja su danas zaista na evropskom nivou, uređuje i održava marketinška kompanija
Novi magazin - četvrtak, 24. maj 2018.
Razgovarala: Jelena Aleksić Ko bi se usudio da u vreme sankcija i restrikcija struje osniva firmu čiji noseći proizvod treba da svetli celu noć? Da li je osnivač kompanije Alma... »
Vaš komentar
Najnovije vesti