Izuzetno slab promet na Beogradskoj berzi

Izuzetno slab promet obeležio je trgovački dan na domaćem tržištu akcija, uz pad oba indeksa Beogradske berze.
Blic - petak, 23. februar 2018.
Ukupan promet na trgovanju iznosio je "mršavih" 7,3 miliona dinara (62 hiljade evra). Indeks najlikvidnijih akcija, BELEX 15, oslabio je za 0,1 posto i zaključen je na 756,86... »
Vaš komentar

Usaglašavanje zakonodavstva o zaštiti konkurencije sa EU

Predsednik Komisije za zaštitu konkurencije Republike Srbije Miloje Obradović razgovarao je danas sa predstavnicom Direktorata za politiku susedstva i pregovore o proširenju Evropske komisije Azrom Iković o aktivnostima na unapređenju privrednog ambijenta u Srbiji, posebno onim vezanim za proces pregovora u okviru Poglavlja 8: Politika zaštite konkurencije.
Blic - petak, 23. februar 2018.
Obradović je upoznao gošću sa dosadašnjim radom i planovima Komisije, naročito onim koji su vezani za usaglašavanje zakonodavnog okvira u kome radi institucija sa pravnim... »
Vaš komentar

Dinar sutra na vrhuncu, kurs 118,0128

Dinar će sutra dostići novu najvišu vrednost u ovoj godini s rastom od 0,1 odsto prema jedinstvenoj valuti evrozone, i zvanični srednji kurs će iznositi 118,0128 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.
Blic - petak, 23. februar 2018.
NBS je i danas intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 30 miliona evra kako bi ublažila prekomerne dnevne oscilacije kursa, tako da je od ukupan nivo kupovina... »
Vaš komentar

Šta je Instagram Shadowban i da li utiče na vas?

MojaFirma.rs - petak, 23. februar 2018.
Da li vam je poznat izraz Shadowban? Mnogi autori kojima je u fokusu analiziranje društvenih mreža bave se ovom pojavom vrlo aktivno u poslednje vreme. Iako na internetu možete pronaći dosta tekstova na ovu temu, većina korisnika Instagrama još uvek... »
Vaš komentar

Malkolm Gladvel – David i Golijat

MojaFirma.rs - petak, 23. februar 2018.
Šta ako, u borbi sa Davidom, Golijat nije bio toliki favorit kakvim se, već vekovima, predstavlja? Iako golem rastom, div koji je bio strah i trepet za mnoge vojske drevnog sveta, možda i nije bio ono što se činio. Samo je izgledao opasno. Drevni... »
Vaš komentar
Najnovije vesti