"Dnevnik Diane Budisavljević" pobednik u Puli, "General" bez glavnih nagrada

Video »
Zlatnu arenu, glavnu nagradu na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli, dobio je film "Dnevnik Diane Budisavljević" rediteljke Dane Budisavljević. Film "General" o Antu Gotovini, koji je otvorio festival, ostao je bez glavnih nagrada.
N1 Info - subota, 20. jul 2019.
Na konferenciji za medije, održanoj danas u Puli, objavljeni su i dobitnici ovogodišnjeg Pula Film Festivala. Zlatnu arenu osvojio je film 'Dnevnik Diane Budisavljević' Dane... »
Politika: „Dnevnik Diane Budisavljević” pobednik Pulskog festivala
Večernje novosti: ”Dnevnik Diane Budisavljević” pobednik Pulskog festivala (video) Video »
Povezane vesti (5) Vaš komentar

Najbitnije mi je da se ljudi na festivalu osećaju dobro

Radoslav Zelenović, direktor Festivala evropskog filma Palić, koji se svečano otvara večeras novim filmom Pedra Almodovara Priznanje da je Festival evropskog filma Palić prošle godine dobio priznanje da je najbolji u Evropi je kod nas prošlo dosta gluvo. Niti je nama ko iz Ministarstva kulture i raznih sekretarijata nešto posebno čestitao, niti je bilo razgovora o tome…
Danas - subota, 20. jul 2019.
Kad dobijete takvo priznanje, očekujete makar da neko kaže: „Okej, najbolji ste u Evropi. Šta dalje s festivalom?. Kako bi mogao da se razvija i unapredi?“ – kaže za Danas... »
Dnevnik: Večeras počinje 26. Festival evropskog filma na Paliću
Večernje novosti: Banderas diže zavesu
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Poznati glumac izboden nožem u stomak na javnom događaju

Video »
Iako nije životno ugrožen, lekari su ipak odlučili da ga operišu
Telegraf - subota, 20. jul 2019.
Poznati hongkonški glumac i producent Sajmon Jam (64) izoden je danas nožem u stomak, a osumnjičeni za napad na jugu Kine je uhapšen. Veteran hongkonškog glumišta nije zadobio... »
Blic: Šokantno: Čuveni glumac izboden nožem nasred ulice
Novi magazin: Hongkongški glumac Simon Jam izboden u Kini
Povezane vesti (4) Vaš komentar

Kako je izgledao Singidunum?

Nedeljnik - subota, 20. jul 2019.
“Kada arheolozi budu započeli istraživanje terena na kome je predviđena izgradnja jedne od četiri javne garaže u Vasinoj ulici, znaće se da li će taj plan biti ostvaren ili će biti premešten na poziciju Trga republike. Zasada, Direkcija za gradsko... »
Vaš komentar

“Dnevnik Diane Budisavljević” pobednik u Puli, film o Gotovini “doživeo fijasko”

Video »
Umetnički direktor Pula Film Festivala, Zlatko Vidačković, saopštio je danas na konferenciji za štampu laureate 66. festivala.
Nedeljnik - subota, 20. jul 2019.
Velika Zlatna arena otišla je u ruke rediteljke Dane Budisavljević za film “Dnevnik Diane Budisavljević”. Ovaj film osvojio jei i Zlatnu arenu za najbolju režiju, prenosi N1.... »
Vaš komentar
Najnovije vesti