Grupa "Momci": Kenjkavac prikazuje brutalnost cenzure, satara sledi kritičarima

Otkako smo otvorili retrospektivnu izložbu 'MOMCI - imali su oko sebe taj neki sjaj', iščekujemo da čujemo neku kritiku. Ali jedino što čujemo su optužbe - da je to bolest, satanizam, promovisanje nasilja nad decom, drugim rečima - sve samo ne umetnost, saopštili su iz te grupe.
N1 Info - četvrtak, 22. oktobar 2020.
"Uistinu desila se promocija nasilja, ali od strane javnosti, protiv umetnosti, protiv same mogućnosti da slika može imati značenje i kontekst koji nisu samo banalni prikaz... »
Blic: "Momci" povodom uništene izložbe: Uvek za slobodu govora, nikada za sekiru, nikada za nasilje i uvek za crni humor!
Nova: Momci koji su “uvredili” huligane i ministra: Stop sekirama!
Povezane vesti (4) Vaš komentar

Mirjana Karanović i Miki Manojlović u Umetničkom savetu FCS

BEOGRAD: Na inicijativu direktora Filmskog centra Srbije Gordana Matića, Upravni odbor ove institucije osnovao je Umetnički savet FCS, i za članove imenovani su glumci Mirjana Karanović i Predrag Miki Manojlović, filmski reditelj i publicista Đorđe Kadijević, direktor fotografije Predrag Popović, kao i sam direktor FCS-a Matić, stoji u saopštenju ove ustanove.
Dnevnik - četvrtak, 22. oktobar 2020.
Prva zvanična sednica je održana danas u prostorijama FCS-a, kada je i odlučeno ko će biti članovi Umetničkog saveta. Gordan Matić je povodom osnivanja saveta izjavio: „Uloga... »
Nova: Miki Manojlović: Kultura je strateška stvar, kao voda, nafta
Blic: Osnovan Umetnički savet Filmskog centra Srbije: Održana i prva sednica, a evo ko su članovi
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Predsednički izbori u Americi 2020: Tramp ljut na novinarku, šta inspiriše Obamu, Osvetnici ispituju Kamalu Haris

Američki predsednik Tramp izvikao se na voditeljku Lesli Stal pošto ga je intervjuisala, a dok Viskonsin izlazi na birališta ranije, u žiži se našao najpodeljeniji grad u Americi.
BBC News - četvrtak, 22. oktobar 2020.
Do izbora je ostalo još trinaest dana, a stotine hiljade ljudi gledalo je Aleksandriju Okasio-Kortez kao malog ružičastog vanzemaljca uživo na Tviču. Šta se još desilo? Američki... »
Radio 021: Predsednički izbori u Americi 2020: Tramp ljut na novinarku, šta inspiriše Obamu, Osvetnici ispituju Kamalu Haris
B92: Predsednički izbori u Americi 2020: Tramp ljut na novinarku, šta inspiriše Obamu, Osvetnici ispituju Kamalu Haris
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Bane Vidaković: "Već 15 godina pijem lekove zbog narkotika, svojim dilerima sam sigurno kupio pet mercedesa"

Bane Vidaković je letos uhapšen sa 30 grama heroina, te su tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.
Blic - četvrtak, 22. oktobar 2020.
Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu. U prvoj fazi glumac i čovek sa kojim je Bane uhapšen... »
B92: Bane Vidaković o svojoj borbi sa zavisnošću: "Sigurno sam kupio bar pet mercedesa tim dilerima"
Večernje novosti: Ispovest baneta Vidakovića: Već 15 godina pijem lekove zbog narkotika, svojim dilerima sam sigurno kupio pet mercedesa
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Miki Manojlović je u braku sa 20 godina mlađom koleginicom! Nije ni sanjao da će ona biti njegova žena, a ovako su se upoznali!

Glumac Predrag Miki Manojlović već dugi niz godina uživa u braku sa koleginicom. "Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna".
Kurir - četvrtak, 22. oktobar 2020.
Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna... »
Mondo: Zbog nje je jovanka besnela od ljubomore: Sofija Loren i Tito se sastajali u njegovim vinogradima!
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti