Od danas u prodaji ulaznice za Fest

BEOGRAD: Od danas počinje prodaja karata za 48. Fest. koji će od 28. februara do 8. marta biti održan u Beogradu, a za penzionere je prvi put u istoriji festivala pripremljen specijalan popust za kupovinu ulaznica.
Dnevnik - subota, 25. januar 2020.
Kako je Tanjugu rekao Damir Handanović iz Centra beogradskih festivala (Cebef), popust od 50 odsto na ulaznice za penzionere na dan projekcije važi na blagajni Kombank dvorane za... »
Blic: Počela prodaja ulaznica za 48. Fest
Večernje novosti: Bira se između skoro 100 filmova: Počela prodaja ulaznica za 48. Fest
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Zakon o povratku peterburškog lista: Usvojena tri akta iz oblasti kulture

Poslanici Skupštine Srbije usvojili u petak tri pravna akta iz oblasti kulture. Potvrđen sporazum sa Rusijom za kompletiranje Miroslavljevog jevanđelja
Večernje novosti - subota, 25. januar 2020.
MEĐU tri pravna akta iz oblasti kulture, koja su u petak usvojili poslanici Skupštine Srbije, jeste i zakon kojim se potvrđuje sporazum između naše i vlade Ruske Federacije o... »
Danas: Inspekcijski nadzor za primenu Zakona o kulturi
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Dani Fabra u Beogradu

Belgijski umetnik predstaviće se izložbom, monodramom i knjigom
Večernje novosti - subota, 25. januar 2020.
POZNATI multimedijalni umetnik Jan Fabr dolazi u Beograd, a našoj publici će se predstaviti s nekoliko različitih projekata. U Narodnom muzeju (od 21. februara do 5. aprila) biće... »
Danas: Jan Fabr u Beogradu sa izložbom, predstavom, knjigom
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Sveti Sava je u srpske temelje ugradio sve najbolje: Vodič kroz obimnu građu o svetitelju

Andrej Vujnović o bogato opremljenom izdanju o srpskom svetitelju: Zadivljuje čvrstina njegove hrišćanske misli i stava, ali uz to i njegova otvorenost i žudnja za širenjem horizonata i težnja prema dobru
Večernje novosti - subota, 25. januar 2020.
NIGDE kraja nabrajanju oblasti u kojima je Sveti Sava napravio prvu brazdu u našoj istoriji. Pored svega što je uradio za srpsku državu, crkvu, književnost, umetnost... ostavio... »
Vaš komentar

Pesme i pesnici se ne rađaju slučajno: Zoran M. Mandić o svojoj knjizi "Odbrana izbora"

Pesnik Zoran M. Mandić: Zar pesma nije biće, koje svojim jezikom, lepotom, polom i osećanjima - usrećuje pesnika? Dodele mnogih nagrada pale su na ispitu podleganja politikama i politikantstvu
Večernje novosti - subota, 25. januar 2020.
Veliki broj knjiga i časopisa učinio je pisca transparentno grabežljivim u smislu da mu nikada nije dosta oglašavanja i lične promocije. U toj zahuktaloj alavosti, pisci sve ređe... »
Vaš komentar
Najnovije vesti