Večernje novosti: Kuburović: Nije planiran reizbor sudija Vrhovnog suda

Kuburović: Rukovodili smo se standardima u regionu

Danas - sreda, 24. januar 2018.
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da prema predloženim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa Narodna skupština više nema nikakvu ulogu u izboru sudija i zamenika javnih tužilaca i da ostaje nadležna jedino pri izboru vrhovnog... »
Večernje novosti: Kuburović: Nije planiran reizbor sudija Vrhovnog suda
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Blic: Pjongjang upozorava: "Imamo moćno nuklearno oružje, odbićemo svaki napad"

Pjongjang upozorava: "Imamo moćno nuklearno oružje, odbićemo svaki napad"

Severna Koreja upozorila je danas da ima "moćno i pouzdano" nuklearno oružje kojim može odbiti bilo kakav napad, a istovremeno je optužila SAD da raspoređuju vojne resurse u blizini te zemlje pod izgovorom da osiguravaju bezbednost Zimskih olimpijskih igara, koje se održavaju u Južnoj Koreji.
Blic - sreda, 24. januar 2018.
"Ovo je opasan čin upropašćavanja trenutne pozitivne atmosfere u odnosima između dve Koreje... koji bi mogao da ponovo dovede do ekstremne faze sukoba", rekao je severnokorejski... »
Večernje novosti: Pjongjang: Imamo nuklearno oružje, odbićemo svaki napad; CIA: Samoodbrana nije jedina svrha njihovog raketnog programa
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Danas: Taksisti, faktor (plus)

Taksisti, faktor (plus)

Danas - sreda, 24. januar 2018.
Beogradski taksisti su nezaobilazni faktor srpskog višestranačja. Ne samo što su faktor, često su i "Faktor plus", ona agencija za istraživanje javnog mnjenja koja pogađa, pogađa i na kraju najčešće (ne) pogodi. Tako da iz kotrljajuće filijale... »
Vaš komentar
Blic: Razočarani odlukom: Članovi političkog saveta Dveri nezadovoljni zbog koalicije sa "Dosta je bilo"

Razočarani odlukom: Članovi političkog saveta Dveri nezadovoljni zbog koalicije sa "Dosta je bilo"

Četvorica članova političkog saveta Dveri razmišljaju da se povuku iz tog tela zbog odluke stranke da pred beogradske izbore uđe u koaliciju sa Dosta je bilo, saznaje “Blic”.
Blic - sreda, 24. januar 2018.
Akademik Kosta Čavoški, profesori Milo Lompar, Zoran Čvorović i istoričar Srđa Trifković razočarani su zbog odluke stranačkog rukovodstva, ali će o daljim koracima tek obavestiti... »
Vaš komentar

Plenković s predstavnicima hrvatske manjine u Srbiji

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je danas u Zagrebu s predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji o njenom položaju i statusu kao i o projektima i programima koji se sprovode uz podršku vlade i izrazio očekivanja da će Srbija ispuniti svoje obveze, saopštila je hrvatska vladina kancelarija za odnose s javnošću.
Blic - sreda, 24. januar 2018.
Premijer Plenković razgovarao je s predsednikom Hrvatskog nacionalnog veća u Srbiji Slavenom Bačićem i predsednikom Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i poslanikom u Narodnoj... »
Vaš komentar
Najnovije vesti