Danas: Mali: Od oktobra veće penzije

Mali: Od oktobra veće penzije

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će od oktobra svi penzioneri imati „nikada veće penzije“ i da se i naredne godine, u zavisnosti od toga kakvi će rezulatati biti u budžetu, razmišlja o daljem povećanju penzija.
Danas - petak, 21. septembar 2018.
„Već od oktobra meseca ove godine imaćemo situaciju da će svi penzioneri imati nikada veće penzije i od oktobra počinje povećanje, dakle oktobar, novembar, decembar“, rekao je... »
Večernje novosti: Mali: Od oktobra penzije sve veće i veće
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Danas: Odbijen predlog Tereze Mej

Odbijen predlog Tereze Mej

Predlog britanske premijerke Tereze Mej o trgovinskim odnosima sa Evropskom unijom posle izlaska Britanije iz članstva nije ostvariv, ocenio je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk posle samita šefova država i vlada EU u Salcburgu.
Danas - petak, 21. septembar 2018.
Tusk je ukazao da taj predlog Tereze Mej ugrožava opstanak jedinstvenog tržišta EU, prenosi britanska televizija Bi-Bi-Si. Mej je predložila da Britanija u trgovinskim odnosima sa... »
Blic: Tusk: Britanski predlog za Bregzit neće funkcionisati
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Beta: Evro danas 118,20 dinara

Evro danas 118,20 dinara

Beta - petak, 21. septembar 2018.
Dinar će danas ojačati za 0,1 odsto prema evru u odnosu na juče i zvanični srednji kurs je 118,2078 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro je juče bio 118,2967 dinara. U odnosu na evro, dinar je jači za 0,6 odsto nego pre... »
Vesti online: Dinar jači, kurs 118,2078
Povezane vesti (2) Vaš komentar
RTV: Vanredna sednica Skupštine Srbije

Vanredna sednica Skupštine Srbije

BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković, sazvala je za danas u 10 sati, Deseto vanredno zasedanje parlamenta u 11. sazivu, a na zahtev 157 narodnih poslanika.
RTV - petak, 21. septembar 2018.
Na dnevnom redu sednice će se naći više zakonskih predloga, među kojima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je podnela vlada,... »
B92: Danas vanredna sednica Skupštine Srbije
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Blic: SKGO: pozvala čelnike gradova da sutra idu do posla bez automobila

SKGO: pozvala čelnike gradova da sutra idu do posla bez automobila

Blic - petak, 21. septembar 2018.
Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) pozvala je danas gradonačelnike i predsednike opština da ličnim primerom podrže principe Evropske nedelje mobilnosti i da sutra na posao dođu bez automobila, odnosno pešice, javnim prevozom ili biciklom.... »
RTV: Čelnici gradova i opština danas idu peške ili biciklom
Večernje novosti: U petak Dan bez automobila u više od 40 gradova i opština
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti