Večernje novosti: Nina nije uspela: Stojanovićeva poražena u prvom kolu Rolan Garosa

Nina nije uspela: Stojanovićeva poražena u prvom kolu Rolan Garosa

NAŠA teniserka Nina Stojanović (91) izgubila je od 114. igračice na svetu Barbore Krejčikove sa 6:3, 7:5 u prvom kolu Rolan Garosa.
Večernje novosti - ponedeljak, 28. septembar 2020.
Njihov meč je igran krajem dana, pod refelktorima, uz veliku vlažnost i hladnoću. - Lopte su veoma teške, spore, kiša je rominjala tokom čitavog meča – rekla je Stojanovićeva i... »
Nova: Stojanović eliminisana od 117. teniserke sveta
Blic sport: Loš dan za Srbe na Rolan garosu: Težak poraz Kecmanovića, Stojanovićeva još uvek bez pobede na grend slemovima
Povezane vesti (7) Vaš komentar
RTV: Vremeplov: Sovjetske trupe ušle u Jugoslaviju

Vremeplov: Sovjetske trupe ušle u Jugoslaviju

NOVI SAD - Na današnji dan 1944. godine jedinice Sovjetske armije prešle su u Srbiju (Jugoslaviju) iz Rumunije, na osnovu prethodnog dogovora Tito-Staljin, što je imalo dalekosežne posledice pošto je prisustvo sovjetskih jedinica definitivno označilo promenu sistema u tadašnjoj Jugoslaviji po okončanju Drugog svetskog rata.
RTV - ponedeljak, 28. septembar 2020.
Danas je ponedeljak, 28. septembar, 272. dan 2020. Do kraja godine ima 94 dana. 48. p.n.e. - Rimski vojskovođa i državnik Gnej Pompej ubijen je u Egiptu, gde se sklonio pošto ga... »
B92: Na današnji dan, 28. septembar
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Večernje novosti: Srbija na zelenoj listi: Građani naše zemlje mogu da putuju u Sloveniju

Srbija na zelenoj listi: Građani naše zemlje mogu da putuju u Sloveniju

SLOVENAČKA vlada odlučila je da Srbija zbog povoljne epidemiološke situacije od sutra bude na zelenoj epidemiološkoj listi.
Večernje novosti - ponedeljak, 28. septembar 2020.
To znači da će državljani Srbije moći bez testa i bez karantina da putuju u Sloveniju. Na zelenoj epidemiloškoj listi Slovenije, osim Srbije, naći će se i Poljska. [Dopisna seja... »
Danas: Građani Srbije od sutra mogu u Sloveniju bez karantina
Blic: Na "zelenoj listi" posle pola godine: Građani Srbije od sutra mogu u Sloveniju bez PCR testa i karantina
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Blic: "Ovo hapšenje je povezano sa politikom": Advokat ratnih veterana OVK: Gucati i Haradinaj nisu krivi za curenje dokumenata

"Ovo hapšenje je povezano sa politikom": Advokat ratnih veterana OVK: Gucati i Haradinaj nisu krivi za curenje dokumenata

Blic - ponedeljak, 28. septembar 2020.
Advokat organizacije ratnih veterana tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Tom Gaši izjavio je danas da predsednik i zamenik predsednika te organizacije, Hisni Gucati i Nasim Haradinaj, nisu krivi za curenje dokumenata Specijalnog suda u Hagu. Gaši je... »
Večernje novosti: Advokat: Gucati i Haradinaj nisu krivi za curenje dokumenata
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Večernje novosti: Ubijeno oko 200 AZERBEJDžANSKIH vojnika! Gubici i na jermenskoj strani - borbe se nastavljaju

Ubijeno oko 200 AZERBEJDžANSKIH vojnika! Gubici i na jermenskoj strani - borbe se nastavljaju

PREDSTAVNIK Ministarstva odbrane Jermenije Arcrun Ovanisjan izjavio je da je azerbejdžanska vojska u sukobima u Nagorno-Karabahu pretrpela velike gubitke – ubijeno je oko 200 vojnika, uništeno oko 30 jedinica vojne tehnike i oko 20 bespilotnih letelica.
Večernje novosti - ponedeljak, 28. septembar 2020.
Prema njegovim rečima, situacija na terenu je kao i ranije, sukobi se nastavljaju na severu i jugu teritorije. - Borbe se i dalje vode, protivnik je pretrpeo velike gubitke, oko... »
Blic: Gutereš pozvao Jerevan i Baku na momentalni prekid vatre
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Najnovije vesti