Kurir: Incident na Kosovu: U Pasjanu uhapšena dvojica aktivista Srpske liste

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Aktivisti Srpske liste Momčilo Jančić i Novica Šošić iz Pasjana uhapšeni su večeras i nalaze se na ispitivanju u policijskoj stanici u Gnjilanu
Večernje novosti - nedelja, 22. oktobar 2017.
Aktivisti Srpske liste Momčilo Jančić i Novica Šošić iz Pasjana uhapšeni su večeras i nalaze se na ispitivanju u policijskoj stanici u Gnjilanu, javlja RTS. U kosovskoj policiji... »
Kurir: Incident na Kosovu: U Pasjanu uhapšena dvojica aktivista Srpske liste
Danas: Uhapšeni aktivisti Srpske liste
Povezane vesti (4) Vaš komentar
Danas: Uručene medalje ruskim pilotima

Uručene medalje ruskim pilotima

Danas - nedelja, 22. oktobar 2017.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, uručio je danas na svečanosti u Domu Garde na Točideru, Vojne spomen medalje za izuzetan doprinos sistemu odbrane pripadnicima letačkog sastava akro-grupe "Striži" Oružanih snaga Ruske Federacije, saopštilo je... »
Večernje novosti: Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu
Blic: Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Večernje novosti: Video Nikolić posle Igokee: Kao u NBA, ali mora mnogo bolje u odbrani; Bajić: Neki će morati da se uozbilje

Trenera Partizana ima zamerke i pored pobede

Slavio je Partizan protiv Igokee u petom kolu ABA lige, ali 104 primljen poen muči trenera crno-belih Miroslava Nikolića.
Vesti online - nedelja, 22. oktobar 2017.
- Odbrana još ne funkcioniše kako sam ja zamišljao. Znao sam kakvi su, dobili su Budućnost i Cedevitu koji su, uz Zvezdu, najbolji u ligi. Imaju NBA igrača, nadao sam se da ćemo... »
Večernje novosti: Video Nikolić posle Igokee: Kao u NBA, ali mora mnogo bolje u odbrani; Bajić: Neki će morati da se uozbilje Video »
Mondo: Nikolić: Kao u NBA Video »
Povezane vesti (6) Vaš komentar
Blic: Šef SZO nakon osuda "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea

Mugabe ambasador SZO; SAD: Eto zato tražimo reformu UN

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus proglasio je predsednika Zimbabvea Roberta Mugabea za ambasadora dobre volje SZO, a Rojters prenosi da lideri globalnih zdravstvenih grupacija zatražili opoziv te odluke, dok su SAD konstatovale da je ovaj potez pokazuje zašto Vašington traži reformu UN.
Blic - nedelja, 22. oktobar 2017.
Navodi se da je iz Vašingtona, koji je uveo sankcije Mugabeu zbog navodnog kršenja ljudskih prava, saopšteno da su SAD "razočarane" ovom odlukom. - Ovo imenovanje u jasnoj je... »
Večernje novosti: Šef SZO "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea za ambasadora dobre volje
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Blic: Češki socijaldemokrati spremni za pregovore o novoj vladi

Češki socijaldemokrati spremni za pregovore o novoj vladi

Češka Socijaldemokratska partija levog centra spremna je da razmotri učešće u novoj vladi, ali se neće pridružiti vladi u čijem se sastavu nađu političari koji se suočavaju sa kriminalnim optužbama, rekao je danas lider te partije Milan Hovanec.
Blic - nedelja, 22. oktobar 2017.
- Ne možemo da zamislimo da sedimo u vladi i sa jednim političarem koji je optužen - rekao je Hovanec novinarima, prenosi Rojters. Na parlamentarnim izborima, koji su juče i danas... »
Večernje novosti: Češka: Građanske demokrate ne žele u vladu sa Babišom
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti