Jednoglasna odluka: Evropska unija produžila sankcije Rusiji

Blic - petak, 14. decembar 2018.
EU je večeras jednoglasno produžila sankcije Rusiji imajući u vidu da uopšte nije postignut napredak u implementaciji sporazuma iz Minska, objavio je večeras predsednik Evropskog saveta Donald Tusk. "EU večeras je jednoglasno produžila ekonomske... »
RTV: Lideri EU produžili ekonomske sankcije Rusiji
Danas: Nastavak sankcija Rusiji
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Haradinaj predstavio ambasadorima nacrt sporazuma sa Srbijom

Blic - petak, 14. decembar 2018.
Prištinski "Zeri" prenosi da je kosovski premijer Ramuš Haradinaj ambasadorima Kvinte predstavio prvi nacrt sveobuhvatnog zakonski obavezujućeg sporazuma između Kosova i Srbije. Prema pisanju "Zerija", Haradinaj je u razgovoru s ambasadorima rekao... »
Danas: Haradinaj objavio na Fejsbuku da je predstavio nacrt sporazuma sa Srbijom
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Vučić obilazi Kopnenu zonu bezbednosti

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić će u naredna 72 sata obići više jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i na prostoru juga Srbije
Večernje novosti - petak, 14. decembar 2018.
Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić će u naredna 72 sata obići više jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i na prostoru juga Srbije, saopštilo... »
Danas: Vučić u Kopnenoj zoni bezbednosti
Povezane vesti (3) Vaš komentar

EU večeras o zastoju dijaloga Beograda i Prištine

Lideri Evropske unije (EU) večeras će na inicijativu predsednika Kipra Nikosa Anastasijadisa, na samitu u Briselu, razmotriti zastoj u dijalogu Beograda i Prištine posle odluka Prištine da uvede takse na robu iz Srbije, javio je RTS.
Danas - petak, 14. decembar 2018.
Osudu tih mera, zahtev za njihovo povlačenje i nastavak dijaloga ponovili su ove nedelje visoka predstavnica Federika Mogerini, komesar Johanes Han, nemački ministar spoljnih... »
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Bačen suzavac: Hiljade Mađara protestovalo protiv novih zakona, a onda je izbio sukob sa policijom (video)

Blic - petak, 14. decembar 2018.
Na protestu više hiljada Mađara protiv novih zakona o radu i upravnim sudovima u Budimpešti je došlo do sukoba sa policijom koja je upotrebila suzavac i biber sprej da bi ih rasterala ispred parlamenta. Nakon što su prošli kroz centar Budimpešte,... »
Kurir: Haos u Budimpešti! Leteli suzavac i flaše: Građani se bunili protiv novog zakona o radu, a onda je krenula tuča! (foto, video) Video »
Danas: Sukob policije i demonstranata u Budimpešti
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti