Danas: Svečana ceremonija proglašenja Vojske Kosova

Svečana ceremonija proglašenja Vojske Kosova

U Prištini je danas održana svečana ceremonija transformacije BSK, na kojoj su prisustvovali predsednik Kosova Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj i predsednik parlamenta Kadri Veselji, javlja RTK2.
Danas - subota, 15. decembar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači, koji je nazvao današnji dan istorijskim, još jednom je čestitao građanima Kosova formiranje Vojske Kosova. „Nek nam je sa srećom Vojska Kosova, nama... »
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Večernje novosti: Obraćanje predsednika Vučić o stanju na KiM: Ako napadnu sever, imamo snage da odbranimo narod; Zahtevamo sednicu Saveta bezbednosti i da se sve vrati u pređašnje stanje

Obraćanje predsednika Vučić o stanju na KiM: Ako napadnu sever, imamo snage da odbranimo narod; Zahtevamo sednicu Saveta bezbednosti i da se sve vrati u pređašnje stanje

U vanrednom obraćanju predsednik Srbije je rekao da je danas posle mnogo godina pretnji zvanično formirana vojska takozvanog Kosova, na ilegalan protivpravan način
Večernje novosti - subota, 15. decembar 2018.
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obraća se javnosti Srbije povodom situacije na Kosovu. U vanrednom obraćanju Vučić je rekao da je danas posle mnogo godina pretnji zvanično formirana... »
Danas: Vučić: Vojska Kosova formirana na ilegalan način
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Blic: Rašković Ivić: Formiranje vojske Kosova je teroristički akt

Rašković Ivić: Formiranje vojske Kosova je teroristički akt

Blic - subota, 15. decembar 2018.
Potpredsednica Narodne stranke i narodna poslanica Sanda Rašković Ivić je povodom usvajanja zakona kojim se formira vojska Kosova istakla da kosovski Albanci nisu sami usvojili te zakone. - Oni su imali pomoć velikih sila čime su potkopali... »
Danas: Sanda Rašković Ivić: Srpska lista najveća sramota
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Danas: Kfor ostaje na Kosovu

Kfor ostaje na Kosovu

Portparol Kfora Vinčenco Graso rekao je u petak uveče RTS da će sve članice Alijanse imati sastanak i doneti odluku o novom angažovanju NATO na Kosovu, a u odnosu prema Kosovskim bezbednosnim snagama.
Danas - subota, 15. decembar 2018.
On je rekao da Kfor ostaje na Kosovu i Metohiji, kao i da je odgovoran za garantovanje bezbedne i sigurne sredine i da štiti sve građane na Kosovu. Kfor je NATO misija, on je ovde... »
Blic: Graso: NATO će razmotriti novi način angažovanja prema Kosovskim bezbednosnim snagama
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Večernje novosti: Kašogijev ubica: Znam dobro da sečem

Kašogijev ubica: Znam dobro da sečem

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da se na audio snimku ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu čuje ubica koji kaže: "Znam dobro da sečem"
Večernje novosti - subota, 15. decembar 2018.
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da se na audio snimku ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu čuje ubica... »
Blic: "Znam dobro da sečem": Erdogan: Na audio snimku se čuje glas ubice novinara Kašogija
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Najnovije vesti