Desetak hiljada na protestu u Beogradu, sledeći skup 16. januara (FOTO, VIDEO)

Video »
Nakon prošlonedeljnog masovnog skupa nezadovoljnih građana i opozicije Na drugom protestu „Stop krvavim košuljama“, pod sloganom „Hajde da se prebrojimo“ okupilo se na beogradskim ulicama večeras desetak hiljada građana, više nego prošle subote, uprkos snegu koji pada već više od 24 sata.
Danas - nedelja, 16. decembar 2018.
Sledeće okupljanje najavljeno je za 16. januar, na dan godišnjice ubistva Olivera Ivanovića. Žuti prsluci, pištaljke, transparenti i masa ljudi u 18 sati je na platou ispred... »
Večernje novosti: Protestna šetnja dela opozicije
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Dačić: Sednica SB UN biće otvorena za javnost

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da će sednica Saveta bezbednosti UN, koju je Srbija tražila zbog formiranja vojske Kosova, biti održana u ponedeljak u 15 sati i da će biti otvorena za javnost
Večernje novosti - nedelja, 16. decembar 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da će sednica Saveta bezbednosti UN, koju je Srbija tražila zbog formiranja vojske Kosova, biti održana u ponedeljak u 15... »
Danas: Vučić: Idem na sednicu SB UN da kažem istinu
Blic: Dačić: Sednica SB UN otvorena za javnost
Povezane vesti (5) Vaš komentar

Centri ukrotili “pantere”: Partizana na krilima Gagića i Lendejla bolji od FMP-a

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu FMP iz Železnika sa 83:77 (17:22, 26:20, 25:20, 15:15) u 11. kolu ABA lige
Večernje novosti - nedelja, 16. decembar 2018.
ISKORISTIO je Partizan na pravi način neigranje najboljeg igrača FMP Dragana Apića (lakša povreda) i na krilima centara Đorđa Gagića i Džoka Lendejla stigao do bitnog trijumfa –... »
Danas: Partizan slomio otpor FMP-a za šesti trijumf u ABA ligi
Povezane vesti (6) Vaš komentar

Đurić: Priština izvrgava ruglu samu ideju dijaloga

Đurić je rekao da ga ćutanje međunarodne zajednice na ovu "skandaloznu činjenicu" navodi na pomisao da bi Beograd trebalo da sada kadrovska rešenja za svoj pregovaracki tim traži po zatvorima širom Srbije
Večernje novosti - nedelja, 16. decembar 2018.
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ocenio je večeras da odluka Prištine o imenovanju jednog od najozloglašenijih komadanata terororističke OVK Fatmira Ljimaja, kao i Špenda... »
Blic: Đurić: Stavljanjem Ljimaja u pregovarački tim, Priština izvrgava ruglu samu ideju dijaloga
Danas: Đurić: Priština nije opredeljena za mir
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Provokacija ljimaja: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu

Fatmir Ljimaj, potpredsednik vlade samoproglašenog Kosova i jedan od dva šefa novoizabranog prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom izjavio je da će “zahtev za ratnu odštetu” biti jedna od tema
Večernje novosti - nedelja, 16. decembar 2018.
Fatmir Ljimaj, potpredsednik vlade samoproglašenog Kosova i jedan od dva šefa novoizabranog prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom izjavio je da će “zahtev za ratnu... »
Kurir: Najnovija provokacija Albanaca Ljimaj: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu
Blic: Nova provokacija Prištine: Ljimaj: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu
Povezane vesti (3) Vaš komentar
Najnovije vesti