Šarčević o bezbednosti maturskih testova: Najslabija karika direktori škola

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je za „Večernje novosti“ da će bezbednost ove godine što se tiče maturskih testova biti podignuta na viši nivo, a da su najslabija karika direktori škola.
Danas - petak, 5. jun 2020.
Šarčević je za „Novosti“ u izdanju za petak 5. jun rekao da su testovi već odštampani u štampariji Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, koja je ove godine... »
Večernje novosti: Ministar prosvete tvrdi: Direktori najslabija karika na maturskim ispitima
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Jeremić: Jedva čekam da istekne rok za predaju izbornih lista da se vidi ko je ko

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da „jedva čeka da sutra istekne zakonski rok“ za predavanje lista za izbore najavljene za 21. jun, kako bi se jasno pokazalo ko je ko, saopšteno je danas iz Narodne stranke.
Danas - petak, 5. jun 2020.
On je kazao da to isčekuje kako bi već jednom prestali razgovori o tome ko će učestvovati na lažnim izborima, koji će biti nelegitimni kao i institucije nastale na osnovu njih.... »
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Vašington Tajms: Antifa mesecima planirala pobunu protiv vlasti u SAD

Pripadnici ekstremno levičarskog pokreta Antifa u Sjedinjenim Američkim Državama počeli su da planiraju pobunu protiv tamošnjih vlasti pre više meseci, navodi "Vašington tajms".
Blic - petak, 5. jun 2020.
Pobuna je širom zemlje trebalo da bude podstaknuta još u novembru, u vreme kada je kampanja za ovogodišnje predsedničke izbore u SAD zaista počela, piše list u ekskluzivnom... »
Večernje novosti: "Vašington tajms" tvrdi: "Antifa mesecima planirala pobunu, sve je bilo spremno još prošle godine"
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Hoti: Ja ću biti glavni pregovarač u dijalogu sa Srbijom, to je predviđeno Ustavom Kosova

Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je večeras da će on predvoditi dijalog sa Srbijom, kao što to predviđa kosovski Usta
Večernje novosti - petak, 5. jun 2020.
Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je večeras da će on predvoditi dijalog sa Srbijom, kao što to predviđa kosovski Ustav. Ustavni sud je 2019. godine doneo odluku da premijer... »
Blic: Hoti: Biću glavni pregovarač u dijalogu sa Beogradom
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Rekordan broj novozaraženih: U Južnoj Africi u poslednja 24 sata 3.276 novih slučajeva korona virusa

Blic - petak, 5. jun 2020.
U Južnoafričkoj Republici u poslednja 24 sata prijavljeno je 3.276 novih slučajeva korona virusa, što je najveći dnevni porast od početka epidemije u toj zemlji. U industrijski najrazvijenijoj državi Afrike sada su zaražene ukuno 40.792 osobe,... »
Telegraf: Rekordan broj novoobolelih od korona virusa u Južnoafričkoj Republici: Više od 3.000 u jednom danu
Danas: Korona virus: U domu za stare u Petrovaradinu 28 zaraženih, u Severnoj Makedoniji najveći broj novoobolelih u jednom danu od početka pandemije
Povezane vesti (4) Vaš komentar
Najnovije vesti