Kandidat SNS za gradonačelnika početkom 2018.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da će ta partija početkom 2018. godine predstaviti kandidata za gadonačenika i njegov tim za izbore u Beogradu.
Mondo - nedelja, 19. novembar 2017.
Foto: tanjug / dragan kujundzic / bb Stefanović je gostujući na Radio-televiziji Srbije rekao da će na listi biti tim ljudi koji su u prethodnom periodu od Beograda napravili... »
Novi magazin: Stefanović: Tim za Beograd biće poznat početakom naredne godine
SEEbiz: Stefanović: Tim za Beograd biće poznat početakom naredne godine
Povezane vesti (15) Vaš komentar

Izbori na Kim CIK: Sva biračka mesta otvorena na vreme i bez problema

Na Kosovu i Metohiji danas se održava drugi krug izbora za predsednike 19 opština, a izbori će biti održani i u dve opštine sa srpskom većinom - Klokot i Parteš-Pasjane
Večernje novosti - nedelja, 19. novembar 2017.
Kosovska Centralna izborna komisija (CIK) objavila je da je svih 614 biračkih centara, za drugi krug lokalnih izbora, otvoreno na vreme u 7 sati. Na današnjoj prvoj konferenciji... »
Mondo: Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu
RTS: Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji
Povezane vesti (12) Vaš komentar

Potraga za nestalom podmornicom: Ipak ima nade?

Video »
Argentinska Mornarica detektovala je danas sedam kratkih satelitskih poziva, za koje zvaničnici smatraju da potiču sa nestale podmornice u kojoj se nalazi 44 člana posade.
Mondo - nedelja, 19. novembar 2017.
Foto: screenshot Mornarica smatra da pozivi "ukazuju na to da posada pokušava da uspostavi kontakt" i dodaju da će pokušati da otkriju izvornu lokaciju poziva. Pozivi su trajali... »
Radio 021: Argentina locirala satelitske pozive sa nestale podmornice
Novi magazin: Posada nestale argentinske podmornice pokušava da uspostavi kontakt
Povezane vesti (10) Vaš komentar

Jeremić: Siguran sam da nismo završili sa dramom oko izbora

Odluka Aleksandra Vučića da ne bude vanrednih parlamentarnih izbora nije neočekivana, ali bi naivno bilo verovati da je odluka Glavnog odbora Srpske napredne stranke konačna, izjavio je FoNetu predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je "siguran da sa tom dramom nismo završili".
N1 Info - nedelja, 19. novembar 2017.
Kao sagovornik u serijalu intervjua "Evropa bez rukavica", on je ocenio da su do sada više puta najavljivani dramatični koraci, a da je zapravo to bio samo način da se popune... »
Danas: Jeremić: Drama nije završena
Blic: Siniša Kovačević: Nema zelenog svetla za izbore
Povezane vesti (4) Vaš komentar

Bogdan: Još učim

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odlično igra na početku ruki sezone u dresu Sakramenta. Jedan od najboljih evropskih košarkaša zadobio je poverenje u Kingsima, pa je do skora bio u startnoj postavi. Na poslednja dva meča je ulazio sa klupe, ali i dalje ima zavidnu minutažu.
Vesti online - nedelja, 19. novembar 2017.
Svestan je Bogdanović da vreme radi za njega i da treba još vremena da se prilagodi zahtevima u NBA ligi. - Još uvek učim. Mogu da igram više pozicija i samo se trudim da pružim... »
Sportski žurnal: Bogdanović 12 poena, revanš Portlanda Sakramentu Video »
Mondo: Kad Musa "odere jarca" (video) Video »
Povezane vesti (10) Vaš komentar
Najnovije vesti