Rasplet ili zaplet u crnoj gori? Srpski lideri okupljeni oko Demokratskog fronta odgovorili na ponudu mandatara Krivokapića

Blic - sreda, 28. oktobar 2020.
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić potvrdio je večeras Tanjugu da je taj savez dobio i načelno prihvatio ponudu mandatara Zdravka Krivokapića o podeli ministarstava, koja podrazumeva da toj političkoj grupaciji pripada osam resora i... »
Danas: NOVA i SNP načelno prihvatili ponudu mandatara za mesta u novoj vladi Crne Gore
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Danas umereno oblačno, do 20 stepeni

Danas će u Srbiji u toku dana biti umereno oblačno, sa sunčanim intervalima, s maksimalnom temperaturom od 16 do 20 stepeni.
Blic - sreda, 28. oktobar 2020.
Najniža temperatura će se kretati od 4 do 11 stepeni. U Beogradu u toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 7 do 11... »
Nova: Danas umereno oblačno, do 20 stepeni
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Srbija ima više od 1.000 obolelih, a evo kakva je situacija u regionu: Svuda vrtoglave brojke, ali je u jednoj zemlji najdramatičnije

U Srbiji je danas došlo do skoka obolelih - za poslednja 24 sata 1.053 osoba pozitivno je na korona virus.
Blic - sreda, 28. oktobar 2020.
I u našem okruženju vlasti prijavljuju dramatične brojke novozaraženih i preminulih od virusa. U Hrvatskoj je u protekla 24 časa virus korona potvrđen kod 1.413 osoba, a broj... »
Danas: Korona virusom u svetu zaraženo više od 44 miliona ljudi
Povezane vesti (3) Vaš komentar

Protest u Rimu, zapaljeni kontejneri i dimne bombe

Video »
Nova - sreda, 28. oktobar 2020.
Gnevni italijanski demonstranti u utorak uveče su palili kontejnere u centru Rima, prevrtali parkirane mopede i električne trotinete, bacali dimne bombe, protestujući zbog novih ograničenja uvedenih zbog suzbijanja epidemije koronavirusa. Policija... »
Kurir: Haos u Rimu, italijani besni zbog novih korona mera: Vodeni topovi, dimne bombe i petarde! Sirene odjekuju ulicama (foto, video) Video »
Danas: Novi nasilan protest u Rimu zbog mera protiv korona virusa
Povezane vesti (4) Vaš komentar
B92: Na današnji dan, 28. oktobar

Na današnji dan, 28. oktobar

B92 - sreda, 28. oktobar 2020.
1492 - Kristofer Kolumbo (Cristoforo Colombo) na prvom putovanju preko Atlantika otkrio je Kubu i proglasio je posedom Španije. 1628 - Kraljevske trupe pod kardinalom Rišeljeom (Richelieu) zauzele su nakon višemesečne opsade uporište hugenota... »
RTV: Vremeplov: Umro Stojan Protić
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Najnovije vesti