Povezane vesti
"Bila je to velika ljubav": Porodice i prijatelji Stefana i Bojane u šoku nakon stravične nesreće
Blic 30.03.2017
Nema više moje Bokice. Kako će majka tvoja sad bez tebe da živi?! Spremala sam ti haljinu za maturu, a sada te sahranjujem u beloj venčanici.... Sahranićemo te kao kraljicu, lepotice naša, jaukala je juče na sav glas Sanja Karanović (50), majka… »
Stravična tragedija u grockoj: Mladić (20) bahatom vožnjom poslao u smrt svoju devojku (17)
Blic 29.03.2017
„Bilo je stravično. Automobil je prednjim delom upao u kanal, bandera je bila obavijena oko njega, a Stefan je samo vikao: Bojana, Bojana, gde je Bojana?!”. Ovako su juče očevici opisivali stravičnu nesreću koja se dogodila u nedelju veče u beogradskom… »
Vesti dana »

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 16 minutajoš 34 povezane

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 31 minutajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 64 povezane

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 26 minutajoš 24 povezane