SAD oružje putuje Arapima - šta sve kupuju?

SAD oružje putuje Arapima - šta sve kupuju?

B92 subota, 20. maj 2017.
B92: SAD oružje putuje Arapima - šta sve kupuju?
Vašington -- Administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da objavi prodaju oružja i vojne opreme u vrednosti od 110 milijardi dolara ovog vikenda.
To bi trebalo da se dogodi tokom njegove posete toj zemlji, najavili su anonimni američki zvaničnici. Oni su rekli da paket obuhvata tenkove tipa "abrams", borbene brodove, sisteme za odbranu od raketa, radar i komunikacijsku i... »

Ubojita transakcija SAD: će prodati Saudijcima oružje u vrednosti od oko 110 milijardi dolara

Blic subota, 20. maj 2017.
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da objavi prodaju oružja i vojne opreme u vrednosti od 110 milijardi dolara ovog vikenda tokom njegove posete toj zemlji, najavili su danas anonimni američki zvaničnici.
Oni su rekli da paket obuhvata tenkove tipa "abrams", borbene brodove, sisteme za odbranu od raketa, radar i komunikacijsku i tehnologiju za sajber bezbednost. Očekuje se da će prodaja biti objavljena sutra u Rijadu, prvoj... »

Tramp prodaje Saudijskoj Arabiji oružje vredno 110 milijardi dolara?

Večernje novosti subota, 20. maj 2017.
Američki zvaničnici tvrde da administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da objavi 110 milijardi dolara vrednu prodaju savremene vojne opreme i obučavanje trupa Saudijskoj Arabiji tokom ovog vikenda
Američki zvaničnici tvrde da administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da objavi 110 milijardi dolara vrednu prodaju savremene vojne opreme i obučavanje trupa Saudijskoj Arabiji tokom ovog vikenda kada Tramp bude... »
©2017 Netmark d.o.o.