Sting 17. septembra u Kombank areni

Sting 17. septembra u Kombank areni

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju. On će održati koncert 17. septembra u beogradskoj Kombank Areni.
Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitaristi Dominik i Rufus Miler, bubnjar Džoš Friz i specijalni gost Džo Samner kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava “The... »

Sting 17. septembra u Kombank areni

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
BEOGRAD - Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju.
Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni. Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus... »

Sting dolazi u Beograd!

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Sting dolazi u Beograd!
Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.
Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.