Povezane vesti

Helsinki: Potraga za teroristom koji je spremao napad na crkvu

Politika utorak, 20. jun 2017.
HELSINKI – Finska policija saopštila je danas da je u nedelju pokrenula operaciju povodom pretnje terorističkim napadom na crkvu u centru Helsinkija, prenosi Rojters. „Policija je saznala činjenice na osnovu kojih se posumnjalo da se sprema teroristički čin. Prema dobijenoj informaciji, crkva... »

Potraga u Helsinkiju za teroristom, spremao napad na crkvu

Večernje novosti utorak, 20. jun 2017.
Finska policija saopštila je danas da je u nedelju pokrenula operaciju povodom pretnje terorističkim napadom na crkvu u centru Helsinkija, prenosi Rojters
Finska policija saopštila je danas da je u nedelju pokrenula operaciju povodom pretnje terorističkim napadom na crkvu u centru Helsinkija, prenosi Rojters. "Policija je saznala činjenice na osnovu kojih se posumnjalo da se sprema... »

Terorista spremao napad na crkvu u Finskoj

Danas utorak, 20. jun 2017.
Finska policija saopštila je danas da je u nedelju pokrenula operaciju povodom pretnje terorističkim napadom na crkvu u centru Helsinkija, prenosi Rojters. „Policija je saznala činjenice na osnovu kojih se posumnjalo da se sprema teroristički čin. Prema dobijenoj informaciji, crkva Tempeliaukio je... »

Potera za teroristom u Helsinkiju: Policija traga za osumnjičenim za planiranje napada na crkvu

Blic utorak, 20. jun 2017.
Finska policija saopštila je danas da je u nedelju pokrenula operaciju povodom pretnje terorističkim napadom na crkvu u centru Helsinkija, prenosi Rojters.
"Policija je saznala činjenice na osnovu kojih se posumnjalo da se sprema teroristički čin. Prema dobijenoj informaciji, crkva Tempeliaukio je bila meta tog mogućeg čina. Policija je preduzela sve moguće mere kako bi odgovorila... »
©2017 Netmark d.o.o.