Повезане вести
Саша Јанковић: Троструко погрешан потез ДС
Н1 Инфо 18.08.2017
Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић каже да је ДС направио огромну, троструку грешку јер је решио да Вучићу, "ненадлежном органу, који није изабран на фер и демократским изборима" пођаље предлог за промену Устава. Не… »
Опозициони велеобрт: Шутановац остаје сам, а ево ко је нови Јанковићев партнер
Блиц 18.08.2017
Разлаз Демократске странке и Покрета слободних грађана довешће до нових прекомпоновања у опозицији уочи београдских избора. Док Саша Јанковић већ има план Б, демократе немају много алтернативних коалиционих партнера. Сарадња… »
Пајтић брани Јанковића, Костреш сматра да је погрешио
Данас 18.08.2017
* Борко Стефановић: Не треба напречац доносити закључке. Представници опозиције различито гледају на одлуку Покрета слободних грађана, који предводи Саша Јанковић, да раскине сарадњу са Демократском странком због предлога те… »
Јанковић: Шутановцу сам ја саопштио одлуку
Дневник 18.08.2017
БЕОГРАД: Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић изјавио је данас да је лично председнику ДС Драгану Шутановцу саопштио одлуку о прекиду сарадње пре него што је то саопштено у јавности, те да је ДС направио огромну… »
Јанковић: ДС направила огромну грешку нудећи сарадњу Александру Вучићу
Нова економија 18.08.2017
Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић каже да је ДС направио огромну, троструку грешку јер је решио да Вучићу, "ненадлежном органу, који није изабран на фер и демократским изборима" пошаље предлог за промену Устава. Не… »
Јанковић: Троструко погрешан потез ДС
Данас 18.08.2017
Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић каже да је ДС направио огромну, троструку грешку јер је решио да Вучићу, "ненадлежном органу, који није изабран на фер и демократским изборима" пођаље предлог за промену Устава. Не… »
Јанковић: И даље сам у добрим односима са Шутановцем
Слободна Европа 18.08.2017
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић изјавио је да је лидеру Демократске странке (ДС) Драгану Шутановцу лично саопштио одлуку тог покрета да ће обуставити планове о изборној сарадњи са ДС-ом пре него што је о томе… »
"Учествоваћу на протестима ДС": Јанковић: И даље сам у добрим односима са Шутановцем, нећемо са Дверима
Блиц 18.08.2017
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић изјавио је да је лидеру Демократске странке (ДС) Драгану Шутановцу лично саопштио одлуку тог покрета да ће обуставити планове о изборној сарадњи са ДС-ом пре него што је о томе… »
Шкоро: Шутановац једним оком очијука са Александром Вучићем
Нова економија 18.08.2017
Члан Председништва Покрета слободних грађана Срђан Шкоро изјавио да је "демоде" да председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац једним око "очијука" јавно са председником напредњака и Србије Александром Вучићем, а… »
Јанковић: И даље сам у добрим односима са Шутановцем
Нови магазин 18.08.2017
Шкоро: Шутановчево очијукање са Вучићем демоде
Нови магазин 18.08.2017
Члан Председништва Покрета слободних грађана Срђан Шкоро изјавио да је "демоде" да председник Деморатске странке (ДС) Драган Шутановац једним око "очијука" јавно са преседником напредњака и Србије Александром Вучићем, а… »
Шкоро: Шутановац једним оком "очијука" с Вучићем
Н1 Инфо 18.08.2017
Члан Председништва Покрета слободних грађана Срђан Шкоро изјавио да је "демоде" да председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац једним око "очијука" јавно са преседником напредњака и Србије Александром Вучићем, а… »
Вести дана »
Србију чека пакао у Лондону! Овај податак пред деби Вељка Пауновића на клупи "орлова" може да забрине!
Курир пре 24 минутајош 5 повезаних
Министарство финансија представља макроекономски модел за пензијски систем
РТВ пре 29 минутајош 1 повезана