CS:GO – Večeras počinje IEM Oakland, ko osvaja titulu?

CS:GO – Večeras počinje IEM Oakland, ko osvaja titulu?

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: CS:GO – Večeras počinje IEM Oakland, ko osvaja titulu?
Tek što se završio fantastičan Epicenter u Rusiji, počinje novi LAN turnir. Večeras od 20 časova na progamu je Intel Extreme Masters u Oaklandu, koji je okupio najjače svetske timove.
Na turniru učestvuje 12 ekipa raspoređenih u dve grupe po šest timova koji će se boriti za nagradu od 300 000 dolara. U grupi će se igrati po round-robin sistemu, što znači da će sve ekipe odigrati međusobne mečeve. Pobeda u... »

CS:GO – OpTic ispred SK u ESL NA Pro Ligi

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: CS:GO – OpTic ispred SK u ESL NA Pro Ligi
Osim za evropski kontinent, završena je grupna faza ESL Pro Lige za Severnu Ameriku, a OpTic se našao na vrhu tabele, ispred SK Gaminga.
Nakon 26 odigranih mečeva, završena je online faza jednog od najvećih takmičenja godine. Na turniru je učestvovalo 14 ekipa sa područja Severne Amerike, od kojih je 6 prošlo na LAN završnicu u Danskoj. Svi timovi su odigrali... »

CS:GO – fnatic lider EU regiona, ispali G2 i Na’Vi

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: CS:GO – fnatic lider EU regiona, ispali G2 i Na’Vi
Uporedo sa severnoameričkim turnirom, igrao se i evropski online turnir ESL Pro Lige, gde je kao pobednik izašao fnatic, dok su G2 i Na’Vi ostali bez LAN završnice.
Format takmičenja je identičan onom u NA regionu, 14 takmičenja u istoj grupi borilo se za 6 mesta koje vode na LAN turnir. Posle 26 odigranih mečeva, fnatic je završio na vrhu tabele sa skorom 18-8 koliko je imao i North, ali su... »
©2018 Netmark d.o.o.