Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin

Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin
Gnjilane -- Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012.
Kako javlja "Gazeta Ekspres", Osnovni sud doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad. Tužilac Euleksa saopštio je da su napadači... »

Sud u Gnjilanu: Devetorica oslobođena krivice za napad u Dobrosinu

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio je krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012. godine, javlja "Gazeta ekspres".
Osnovni sud doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad. Tužilac Euleksa saopštio je da su napadači koristili automatske puške prilikom... »

Devetorica oslobođena krivice za napad na policiju u Dobrosinu

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Osnovni sud u Gnjilanu doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad
Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio je krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012. godine, javlja "Gazeta ekspres". Pročitajte još: Napad na policiju kod Dobrosina Osnovni sud... »

Mej i Junker u Briselu

RTV  pre 14 minuta

Naučnici napravili malo veštačko sunce

Domino magazin  pre 25 minuta

Evo kako do dužih i jačih orgazama

Domino magazin  pre 49 minuta

Subaru Crosstrek Hybrid

Auto blog  pre 25 minuta

Kako je FCA upropastio Maserati

Vesti online  pre 26 minuta
©2018 Netmark d.o.o.