Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin

Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin

B92 pre 4 dana
B92: Albanci oslobođeni zbog napada na punktu Dobrosin
Gnjilane -- Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012.
Kako javlja "Gazeta Ekspres", Osnovni sud doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad. Tužilac Euleksa saopštio je da su napadači... »

Sud u Gnjilanu: Devetorica oslobođena krivice za napad u Dobrosinu

Blic pre 4 dana
Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio je krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012. godine, javlja "Gazeta ekspres".
Osnovni sud doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad. Tužilac Euleksa saopštio je da su napadači koristili automatske puške prilikom... »

Devetorica oslobođena krivice za napad na policiju u Dobrosinu

Večernje novosti pre 5 dana
Osnovni sud u Gnjilanu doneo je odluku da oslobodi osumnjičene, koji su povredili srpskog policajca, uz obrazloženje da ne postoje dokazi da su izvršili napad
Osnovni sud u Gnjilanu oslobodio je krivice devetoricu muškaraca optuženih za napad na kontrolnom punktu Dobrosin kod Bujanovca 2012. godine, javlja "Gazeta ekspres". Pročitajte još: Napad na policiju kod Dobrosina Osnovni sud... »
©2017 Netmark d.o.o.