Francuskinja i u 100. godini vodi svoj bistro

Francuskinja i u 100. godini vodi svoj bistro

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Francuskinja i u 100. godini vodi svoj bistro
Francuskinja Mari-Luiz Virt, koja iako je u 100. godini svakog jutra otvara svoj bistro u mestu Isberg na severu Francuske, šaljivo je rekla da je tajna dugovečnosti raditi "baš ono što se ne sme", dodala je da nikad nije mnogo šetala i da jede sve a i da voli da popije neku čašicu sa mušterijama.
"Ceo život sam provela ovde u bistrou i vlasnik sam postala 1954. godine kada je umro moj otac", rekla je Frans presu visoka baka s plavim očima, uvek doterana i raspoložena za šalu. Njena mala kafana se nalazi pored crkve... »

(Video) Baka u 100. Godini vodi svoj bistro: Tajna dugovečnosti je to što sam radila baš ono što se ne sme!

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
"Ceo život sam provela ovde u bistrou i vlasnik sam postala 1954. godine kada je umro moj otac", rekla je Frans presu visoka baka s plavim očima, uvek doterana i raspoložena za šalu. Njena mala kafana se nalazi pored crkve Isberga, mesta sa oko 10.000 stanovnika oko sat vremena vožnje od Lila.... »

Francuskinja i u 100. godini vodi svoj bistro (VIDEO)

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Francuskinja Mari-Luiz Virt, koja iako je u 100. godini svakog jutra otvara svoj bistro u mestu Isberg na severu Francuske, šaljivo je rekla da je tajna dugovečnosti raditi "baš ono što se ne sme", dodala je da nikad nije mnogo šetala i da jede sve a i da voli da popije neku čašicu sa mušterijama.... »
©2018 Netmark d.o.o.