Održano pripremno ročište u slučaju "Potočari"

Održano pripremno ročište u slučaju "Potočari"

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Održano pripremno ročište u slučaju "Potočari"
Beograd -- Održano pripremno ročište u procesu protiv dvojice policajaca osumnjičenih za odavanje službene tajne prilikom posete Vučića Potočarima u julu 2015.
Pripremno ročište je održano pred Višim sudom u Beogradu, a na njemu se predlažu dokazi koji će biti izvođeni tokom suđenja. Ročište se nastavlja 22. januara, zbog brojnosti dokaza. Inače, pripremno ročište je zatvoreno za... »

Održano pripremno ročište za "“Potočare", nastavak u januaru zbog brojnosti dokaza

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Pred Višim sudom u Beogradu danas je održano pripremno ročište u procesu protiv dvojice policajaca osumnjičenih za odavanje službene tajne u vezi sa njihovim aktivnostima prilikom posete tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima u julu 2015. godine, kada je bio napadnut.
Ročište na kome se predlažu dokazi koji će biti izvođeni tokom suđenja biće nastavljeno 22. januara, zbog brojnosti dokaza. Pripremno ročište je zatvoreno za javnost, a nakon njegovog okončanja sud će zakazati početak suđenja... »

Održano pripremno ročište za “Potočare", nastavak u januaru

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Održano pripremno ročište u procesu protiv dvojice policajaca osumnjičenih za odavanje službene tajne u vezi sa njihovim aktivnostima prilikom posete tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima 2015. godine
Pred Višim sudom u Beogradu danas je održano pripremno ročište u procesu protiv dvojice policajaca osumnjičenih za odavanje službene tajne u vezi sa njihovim aktivnostima prilikom posete tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra... »

Održano pripremno ročište za "Potočare", nastavak u januaru

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: Održano pripremno ročište za "Potočare", nastavak u januaru
Pred Višim sudom u Beogradu je održano pripremno ročište u procesu protiv dvojice policajaca osumnjičenih za odavanje službene tajne u vezi sa njihovim aktivnostima prilikom posete tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima u julu 2015. godine, kada je bio napadnut.
Ročište na kome se predlažu dokazi koji će biti izvođeni tokom suđenja, biće nastavljeno 22. januara zbog brojnosti dokaza. Pripremno ročište je zatvoreno za javnost, a nakon njegovog okončanja sud će zakazati početak suđenja... »
©2018 Netmark d.o.o.